GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 233

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,7K
Sayfa
233/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazıları gerçekten ağır saçmalıyor hocam , lütfen gaza gelme ey büyük Galatasaray taraftarı.

Hocam görüşmeseydi de görevden kaçtı , kendine güvenemedi gibi saçma , yalan , yanlış haberler yapılacaktı.

Şu şeref yoksunlarının gazına gelmeyin lütfen rica ediyorum , bütün ibre bize dönmüşken önümüz çok açıkken , Fatih Terim'e teklif götürülmesi sizce normal mi ?

Sayın renktaşlarım lütfen yandaş medyanın ve bazılarının gazına gelmeyin rica ediyorum , tüm ibre hala bize dönük durumda , Fatih Hocamız görevi reddeder , akşam Arsenal , Şikecileri ezer , yarın bir günde Bruma vs. kapa bildirilir o zaman buralar şenlik yerine döner merak etmeyin.

inşallah renkdaşım...tarihi bi dönemeç burası... herşeyin dediğin gibi olmasını o kadar istiyorum ki

Başkanında derken sen başka takımın taraftarıysan söyle bilelim ona göre yazalım? Başkan gidip gitmemiş mi bilmiyorum gittiyse bile o onun yanlışıdır o da yanlıştır savunmuyorum zaten ama o hata yapıyor diye bu hocanın yaptığı hatayı mazur görmemizi mi gerektiriyor ?

laf cambazlığını bırak Fatih terimi hakkında da atıp tutma.

Yahu biz niye Florya'ya gidiyoruz onuda anlamıyorum sizin söylediğinize göre her şey ortada iken bu kadar bu piyasanın içinde olan bu adamlar bunları göremiyor mu da bizim Florya'ya gitmemiz gerekiyor. Acaba Metin Oktay Fenerbahçe yerine Galatasaray'ı tercih ederken ne kadar düşünmüştür çok merak ediyorum.

Ünal Aysal sanki hocayı bize karşı kötü gösterip, yerine başkasını alınca tepkileri azaltmaya çalışıyor gibime geldi.

Ne olursa olsun sen Galatasaray'ın başkanısın, Tff yönetimine evet dersen Terim'i zor durumda bırakırsın.

Başkan net olacaktı. Ben Terim'in 2 takım çalıştırmasına sıcak bakmıyorum, o yüzden benim kararım HAYIR demeliydi.

Terim'e de kabul edersen yerine başka birisi alınır ona göre karar ver diyebilirdi.

Şimdi evet deyip ortalıktan çekildi, şu an yönetimin Terim'e destek olması lazım.

Fatih Terim 2 takım birden çalıştırabilecek kadar büyük hoca olabilir ama Galatasaray camiasını hocasını paylaşacak kadar basit,hedefsiz değildir.

basında dolaşan haberlere itibar etmeyin..

eğer ünal aysal ve fatih terim kader birliği yapacaklarsa yaparlar,devam ederler kaldığı yerden. etmezler ise onlar düşünsün.. bu taraftar iki tarafıda affetmez..

Boş konuşma, ne atıp tutmuşum olmayan bir şeyi mi yazmışım işinize gelmeyince kıvırın zaten hadi cevap ver ne yazıpta atıp tutmuş olmuşum madem o kadar doğrucu davutsun hadi görelim bakalım.

kıvıran sensin dostum yok hoca demirörene gitmesi bile yanlış falan fistan laflarını ben mi atıp tutuyorum bi önceki mesajlarına bak.

Akşama Hoca zaten sizin gibilere cevabını veriri Hiç korkma.

kıvıran sensin dostum yok hoca demirörene gitmesi bile yanlış falan fistan laflarını ben mi atıp tutuyorum bi önceki mesajlarına bak.

Akşama Hoca zaten sizin gibilere cevabını veriri Hiç korkma.

Yahu güzel kardeşim abicim her neyse artık kıvırdığım filan yok hocanın demirören ile görüşmesi sabaha kadar sonsuza kadar yanlıştır bende hep arkasında dururum sıkıntı yok sen zaten bunu normal karşılıyor görüyorsan eyvallah senin fikrin derim karşıya geçerim.

Ünal Aysal sanki hocayı bize karşı kötü gösterip, yerine başkasını alınca tepkileri azaltmaya çalışıyor gibime geldi.

Ne olursa olsun sen Galatasaray'ın başkanısın, Tff yönetimine evet dersen Terim'i zor durumda bırakırsın.

Başkan net olacaktı. Ben Terim'in 2 takım çalıştırmasına sıcak bakmıyorum, o yüzden benim kararım HAYIR demeliydi.

Terim'e de kabul edersen yerine başka birisi alınır ona göre karar ver diyebilirdi.

Şimdi evet deyip ortalıktan çekildi, şu an yönetimin Terim'e destek olması lazım.

Ya aga yeter bu hayır demeliydi demirören doğmamalıydı vs suçlu arıyosak çok

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Veysel Giley‏@VeyselGiley2m

Arkadaşlar herkesin içi rahat olsun, Hocamız Takımının başında, dün neyse bugün o!

Veysel Giley‏@VeyselGiley1m

Buda size ultrAslan Başkanı Veysel Giley olarak sözüm olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt