GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 234

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,7K
Sayfa
234/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu güzel kardeşim abicim her neyse artık kıvırdığım filan yok hocanın demirören ile görüşmesi sabaha kadar sonsuza kadar yanlıştır bende hep arkasında dururum sıkıntı yok sen zaten bunu normal karşılıyor görüyorsan eyvallah senin fikrin derim karşıya geçerim.

Bak dostum bende sana yanlışsın demiyorum. Ancak bunu başkanımız yapmışsa FAtih terimin sırf usülden oraya gidip hayır cevabı vermesinin neresi yanlış. Geçenlerde Bu tüp kafayla yemeğe gitmedi mi başkanımız.

Resmi birsey yok. Heyecanlanmayin. Ama o Asaletin Yeter nickli adamin yakin bir arkadasi. Onun da duyumlari fena degildi

Galatasaraylı Biri‏@ya1905gs1m

SON DAKİKA | Fatih Terim Milli Takımın Teklifini Reddetti.

Bak dostum bende sana yanlışsın demiyorum. Ancak bunu başkanımız yapmışsa FAtih terimin sırf usülden oraya gidip hayır cevabı vermesinin neresi yanlış. Geçenlerde Bu tüp kafayla yemeğe gitmedi mi başkanımız.

Hayır cevabı verse sıkıntı yok ki zaten ortada ama tipini sevdiğimin tüpçüsü hoca ilen olan görüşme olumlu geçti Galatasaray'ı bekliyoruz diyor bu ne demek oluyor acaba hoca evet demiş işte bildiğin.

Veysel Giley‏@VeyselGiley2m

Arkadaşlar herkesin içi rahat olsun, Hocamız Takımının başında, dün neyse bugün o!

Veysel Giley‏@VeyselGiley1m

Buda size ultrAslan Başkanı Veysel Giley olarak sözüm olsun.

Sorun o degil. Hoca bu sartlar altinda nasil teklifi kabul eder? Yahu tekrarliyorum tamam ama yil boyunca adaletsizlige karsi mücadele edecem diyip duran Fatih Terim. Sonra git sen o adaletsiz insanlarin arasina gir ve onlarin basarisi icin calis.. Buna nasil izin verir hoca. Adamlar seni kullanmak istiyor, daha kupa törenlerinde senin basarina eslik bile etmiyorlar. Ne oldu da kabul ediyor hoca bu teklifi. Direk hayir demeliydi.

Hayır cevabı verse sıkıntı yok ki zaten ortada ama tipini sevdiğimin tüpçüsü hoca ilen olan görüşme olumlu geçti Galatasaray'ı bekliyoruz diyor bu ne demek oluyor acaba hoca evet demiş işte bildiğin.

Fatih hoca böyle bir şey yapmaz bu sadece usulden yapılmış bir görüşme. Zaten akşama sabah kendi açıklar.

Veysel Giley‏@VeyselGiley27s

Ek olarak; Hocamızın bu sezon gündeminde Milli Takımla ilgili bir kararı yok ve hocamızla beraber 4. Yıldızı el ele vererek takacağız.

Nasil kibarca cektiri cekerim diye düsünüyor o zaman :)

bu TFF okadar futboldan soguttu ki..hatta orasini da gectim.. siyasetin bu kadar bu ise acik acik karismasi.. Arda'nin avrupada kalmasi.. Fatih Terimin Milli takimin basina gecmesi en dogal seymis gibi konusan spor bakani da.. kendisine hakaret ettirecek bir ortam yarati... ama sakin hakaret etmiyelim birhanda mahkemede buluruz kendimizi..

Yeter artik cekin bu ellerinizi futbolumuzdan!! futboldan iyce soguttular..tek istegim UEFA/CAS dan gelen haber ile hem feneri hem de besiktasa agir bir ceza cikmasi ve bu fenerin küme düsmesi...

Imparator icin de bu ise kabul derse ne kadar sevsemde anlam veremem bu TFF Galatasarayimiza karsi hem de kendisine karsi o kadar sacma ve keyif kararlari ve cezalari aldilar/verdiler ki bunlara nasil kabul diyebilecegini anliyamiyorum.

Sorun o degil. Hoca bu sartlar altinda nasil teklifi kabul eder? Yahu tekrarliyorum tamam ama yil boyunca adaletsizlige karsi mücadele edecem diyip duran Fatih Terim. Sonra git sen o adaletsiz insanlarin arasina gir ve onlarin basarisi icin calis.. Buna nasil izin verir hoca. Adamlar seni kullanmak istiyor, daha kupa törenlerinde senin basarina eslik bile etmiyorlar. Ne oldu da kabul ediyor hoca bu teklifi. Direk hayir demeliydi.

sonuca bakmak gerekli.. ünal aysal da tff gidecek demişti, gitti yemekte oturdu konuştu. fatih terimden beklediğin tepkiyi önce başkan koyacak, böyle bir teklifte görüşme yapsa bile niyetini belli edecekti.. sonuçta tüpçüye değil, kurumlara olan saygıdandır bu..

neyse uzatmayalım bence. amaça ulaşmak isteyenlere birlik-beraberlik içersinde cevabımızı verelim.

bizdeki yöneticler (başkan vve hoca dışında) daha sağlam durabilseler medyanın kıçı bu kadar kalkmaz..

vy6aduby.jpg

Tap'a Talk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt