Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
Veysel Giley@VeyselGileyArkadaşlar herkesin içi rahat olsun, Hocamız Takımının başında, dün neyse bugün o!
Veysel Giley@VeyselGileyancak iki takım çalıştırmak gibi bi olaya da kesinlikle ve kesinlikle karışıyım ben ... yahu herşey o kadar güzel gidiyor ki takım için olacak şey değil ya bu
Yahu güzel kardeşim abicim her neyse artık kıvırdığım filan yok hocanın demirören ile görüşmesi sabaha kadar sonsuza kadar yanlıştır bende hep arkasında dururum sıkıntı yok sen zaten bunu normal karşılıyor görüyorsan eyvallah senin fikrin derim karşıya geçerim.
Veysel Giley@VeyselGiley
Arkadaşlar herkesin içi rahat olsun, Hocamız Takımının başında, dün neyse bugün o!
Bak dostum bende sana yanlışsın demiyorum. Ancak bunu başkanımız yapmışsa FAtih terimin sırf usülden oraya gidip hayır cevabı vermesinin neresi yanlış. Geçenlerde Bu tüp kafayla yemeğe gitmedi mi başkanımız.
Hayır cevabı verse sıkıntı yok ki zaten ortada ama tipini sevdiğimin tüpçüsü hoca ilen olan görüşme olumlu geçti Galatasaray'ı bekliyoruz diyor bu ne demek oluyor acaba hoca evet demiş işte bildiğin.
Veysel Giley @VeyselGiley1 dk
Ek olarak; Hocamızın bu sezon gündeminde Milli Takımla ilgili bir kararı yok ve hocamızla beraber 4. Yıldızı el ele vererek takacağız.
Sorun o degil. Hoca bu sartlar altinda nasil teklifi kabul eder? Yahu tekrarliyorum tamam ama yil boyunca adaletsizlige karsi mücadele edecem diyip duran Fatih Terim. Sonra git sen o adaletsiz insanlarin arasina gir ve onlarin basarisi icin calis.. Buna nasil izin verir hoca. Adamlar seni kullanmak istiyor, daha kupa törenlerinde senin basarina eslik bile etmiyorlar. Ne oldu da kabul ediyor hoca bu teklifi. Direk hayir demeliydi.