GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 230

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,8K
Sayfa
230/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabahat görüşme yolunu açan Başkan'da.O kadar atıp tuttu,bu karar değişmezse kararı alanlar değişir diye.Tükürdüğünü yaladığını yetmediği gibi kendi elleriyle Hoca'yı,Tüpçü'ye teslim etti.

yahu sen olsan gitme der misin, biraz duygusal düşünme mantıklı düşün. gitme desen masana istifasını bırakır yine gider. bu işte en büyük suçlu fatih hocadır bunu görelim artık.

Ayrıca yönetime suç atmadan önce sadece şunu düşünün.

Eğer yönetim izin vermiyorum deseydi bu kulüp kararı olurdu ve istemediğimiz siyasi baskılar tepemize çökerdi.Şimdi hocaya bırakıldı karar.Yani kulüp değil bireysel olarak hoca kararını vermiş olacak.Bu durumda da hiç bir sıkıntı olmaz.Şartlarda anlaşamadım der,çeker gider hoca.

Yapması gereken de bu.Yok eğer kabul ederse çok şey kaybeder Galatasaray taraftarının gözünde.Hadi ilk gidişinde hak verdik ama bunu kabullenemem.2 takım aynı anda çalıştırmak büyük bir zırva ve Galatasaray'ı düşünüyorsa kabul etmez.

bende diyorum ki ilk suç yönetemin, daha sonra hocanın. bu kadar süreci uzatmayacaklardı..

kendinde diyorsun klup izin verdikten sonra görüşülüyor, fatih terim gitmek istediği için değil.

bende diyorum ki şu dönemde amaç-hedef koyup yönetim olarak planlar yapıp buna izin verilemez. sezon başladı.

fatih terimde bunları bilerek ayrılmak istiyorsa , her iki tarafta suçunu kabul eder.

süreç yine uzadı..

bakalım yönetim kap bildirimi yapacakmı? hocayı transfer konusu konuluşuyorr :)

tuhaf degilmi, sonra istikrar uzun vadede basari diyorlar, boyle mi olacak basari, biz CL de final bile oynasak Turkiye den Tupcu veya baskasi cikar gene bizi karistirir, asil o yuzden biz hic bir zaman elit takim olamayacagiz zaten

huzur yokki bidefa

kesinlikle .

ha içimin ''tek rahat oldugu konu '' sneijder drogba gibi kaliteli , sakin , sogukkanlı üstün derece prof. oyuncuları hangi hoca gelse bu ligde şampiyon yapar .

Ha bunu okuyup üzerime çullanmayın hocaya baba derim baba olarak görürüm FATİH TERİMİ KAYBEDERİZ buda büyük kayıp olur sadece lig için konustm .

6 yıldır beklediğim diplomayı bu sene almaya hak kazandım .Adana'da yaşıyorum ve Eskişehir'e gitmem gerekiyor ama ben sırf bizim maç için bu işi eylüle kadar erteledim . Haftalardır hayalini kuruyordum Sneijder ,Drogba, Muslera'yı görürüm en son Nonda'nın fenere itelediği şampiyonluk maçına gitmiştim yıllar sonra Galatasaray'ı izlerim diye içim içime sığmıyordu . Şu an ne maç umrumda ne diploma ne Eskişehir . Lanet olsun içimdeki bu hevesi bitirenlere.

Bu isin sonunda hangi karar cikarsa ciksin zararli olan GS olacak.

Birde bu aslolan GS lafinada cok kizmaya basladim ne alakasi var Alex ferguson 25 sene manchesterde hocalik yaparken onlar icin aslolan manchaster degilmiydi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Bu sabah Yıldırım'ın evine zorla Ünal Başkan mı yolladı peki?

Ben gelmiyorum arkadaş diyemeyecek silik biri değil ki...

Vakt-i zamanında Adnan Polat ile de görüşmüştü ama gitmedi.Dün akşam ki söylemiyle Terim burada yönetimden somut adımlar bekliyor bence.Yönetim içinden birileri de çıkıp Vatan Millet Sakarya vari yorumlar yapıyor.

Fatih Terim´in cok farkli bir durus sergilemesini de beklerdim acikcasi. Büyük hayalkirikligi oldu bu davranislar da.

Bugün Terim´i Demirören´in evinde karsilarken servis edilmis fotograflar vardi. Resmen güvenlik kamerasi görüntüleriydi.

Kimin neden servis ettigi acik degil mi? Terim´i taraftarin gözünde kücük düsürmek icin. Arayi acmak icin.

Terim bunlari bilmiyor mu? Anlamiyor mu? Nasil gider Demirören´in ayagina? Bu isi buraya kadar nasil getirir?

Turkiye´ye ilk prezervatif 1965 yılında gelmiştir. Yıldırım Demirören ise 1964 yılında doğmuştur.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bakin arkadaslar altyapida 15-16 yasinda bir cocuktan bahsetmiyoruz ki akli celinsin

seni diyelim ki yonetim istemiyor , o zaman en fazla yapacagin is Galatasaray'dan istifa etmektir , ama Demirorenle sen nasil olur da gorusursun iste bu mide bulandirici olandir.

bende diyorum ki ilk suç yönetemin, daha sonra hocanın. bu kadar süreci uzatmayacaklardı..

kendinde diyorsun klup izin verdikten sonra görüşülüyor, fatih terim gitmek istediği için değil.

bende diyorum ki şu dönemde amaç-hedef koyup yönetim olarak planlar yapıp buna izin verilemez. sezon başladı.

fatih terimde bunları bilerek ayrılmak istiyorsa , her iki tarafta suçunu kabul eder.

süreç yine uzadı..

bakalım yönetim kap bildirimi yapacakmı? hocayı transfer konusu konuluşuyorr :)

Madem bir siyasi baskıdan bahsediliyor ben de diyorum ki izin vermek zorundaydı yönetim.Eğer reddedilseydi başta stat ve vergi konusu olmak üzere bir çok yönden sıkıntı çekerdik.Şimdi ise olay tamamen bireysel.Fatih Terim hevesli değilse şartlarda anlaşamadık,olmadı desin ve sallasın başından.Kabul etmedi diye sürgüne yollayacaklar değil ya.Ama kurumsal olarak kapıları kapasaydık bu işten zararlı çıkardık.En az sen-ben kadar bunu da düşünmüşlerdir koca koca adamlar.

Fatih Terim 'i Milli Takim sarmaz .. geciniz ..

Hocamizin niyeti ; yönetime bknz beni isteyenler cok , bana eleman muamelesi yapmayin 'dir ..

gerceklesmeyen transferler .. ali dürüst ve albayrak'in yollanmasi ... hocanin canini sIkIyorlar ..

hak ettigi ilgiyi alakayi vermiyorlar hocaya gibime geliyor ..

kanitim ; Fatih Terim ocaga kadar iki takimi yönetir ( maglum ocaga kadar iki mac kalmis )

Ocaktan sonraki havaya , duruma göre sezon sonuna kadar iki takimi 'da yönetir ..

ama Ondan sonra galatasarayi birakip milli takima asla gitmez .. galatasaraydan sonra

anca italya ya döner ..

[attachment=3072:indir (4).png]

Ekli dosyalar

• indir (4).webp
    indir (4).webp
    131 KB · Görüntüleme: 197
yahu sen olsan gitme der misin, biraz duygusal düşünme mantıklı düşün. gitme desen masana istifasını bırakır yine gider. bu işte en büyük suçlu fatih hocadır bunu görelim artık.

Neden demeyesin arkadaş.Burak için,Muslera için gitmeyecek diyen adam hocası içinde pekala diyebilir.Bunda tuhaf gelen ne? 2 senedir alınan sonuçlar ortada.Olumsuz manada hiç bir şey yok.Önümüz açık.Gitmek için sebebi ne?Milli Takım şu aşamada Galatasaray'dan çok mu üstün?

milli takimi izlemiyordum ne guzel iyice sogmustum, simdi onlarin basarizligi bize vurdu, nasil oluyor bunlar, her kotulugun sonunda ucu bize oyle yada boyle degiyor azicik, hayret...

Amaç mili takım falan değil.Bu ölmüş milli takımı degil Fatih Terim,Mourinho,Ferguson ve hatta Helenio Herrera mezarından kalkıp gelse kurtaramaz.

Bu ampulcüler ve tüpçü elbirliği ile Türk futbolunu bitirdiler.Şimdi de bizi bitirmeye çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt