Çağatay Tunguç
Tecrübeli Üye
Federasyonda adamımız yok diyorduk şimdi en kralını soktuk:encouragement:
Siz futbolun günah olduğunu bilmiyor musunuz?
Arkadaşlar çok peşin konuşuyorsunuz..sonradan yiyeceğiniz lafları etmeyin..TERİM gitmeyecek..durduramayacaklar bizi
Kiğılı Fatih Terim milli takima hayırli olsun demiş.
Bu lavuğun dediklerinin tam tersi çıktığına göre Terim reddetti demektir.
Suat Kılıç : Drogba ve Sneijder gitmeli , bu ülkenin parası gidiyor yazık
gibi bir haber görürseniz şaşırmayın artık
Hoca'nın milli duygularını biliyoruz, aşırı milliyetçiyim, milli takım her şeyden üstündür tarzında ifadeleri geçmişte söylemiş bir insan. Kaldı ki milli takım için de emir büyük yerden, kabul etmezse medyanın üzerine yapıştıracağı vatan haini damgası da cabası. Fatih hoca bu meseleyi kafasına takar.
Tahminimce milli takımı kabul edecek ve 2 takımı birden yönetmek istediğini başkana iletecek. Başkan da bunu değerlendirelim, yönetim kurulunu toplayalım vs. derken fırsat bu fırsat kendisinin tek adam olma yolundaki tek engel olan Fatih Terim'e 2 takım olmaz hocam biz size engel olmayalım milli görevinizde başarılar diyecek.
Umarım yanılırım ama gözüken tablo bu.
Hoca'nın milli duygularını biliyoruz, aşırı milliyetçiyim, milli takım her şeyden üstündür tarzında ifadeleri geçmişte söylemiş bir insan. Kaldı ki milli takım için de emir büyük yerden, kabul etmezse medyanın üzerine yapıştıracağı vatan haini damgası da cabası. Fatih hoca bu meseleyi kafasına takar.
Tahminimce milli takımı kabul edecek ve 2 takımı birden yönetmek istediğini başkana iletecek. Başkan da bunu değerlendirelim, yönetim kurulunu toplayalım vs. derken fırsat bu fırsat kendisinin tek adam olma yolundaki tek engel olan Fatih Terim'e 2 takım olmaz hocam biz size engel olmayalım milli görevinizde başarılar diyecek.
Umarım yanılırım ama gözüken tablo bu.
çoğuna katılıyorum
ama Ünal Aysal'ın aziz gibi tek adam olma gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum
ha fatih terimle çalışmak istemiyordur o ayrı
ama Ünal Aysal tek adama olamayacağını iyi biliyordur
Galatasaray diğer kulüplere benzemez iç dinamikleri çok kuvvetli ve aktiftir
öyle istediğin gibi pasifize edemezsin bence