GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 237

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,6K
Sayfa
237/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim hadi kabul etti. Koskoca Galatasaray kulübü başkanı, sözleşmeli teknik direktörünü göndermiyorum diyemiyor. Bu kadar mı zor???

Terim filan hikaye, başkan en başından hem Terim'e hemde Tff ye net tavırlı olacaktı. Ben onay vermiyorum kabul edende kapı burası diye...

Şimdi ayıkla pirincin taşını, transferlerle uğraşacağımıza nelerle uğraşıyoruz.

Bruma da elden kaçar Arda işi de yatar.

'Ramsey İstanbul'a geldi, Abdullah Avcı istifa etti!'

Bu akşam Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi play-off turundaki ilk maçına çıkacak olan Arsenal'in Galli oyuncusu Ramsey'in la

bugun fenere çakar sonuç ne olur bilemem.. :)

Hoca'nın milli duygularını biliyoruz, aşırı milliyetçiyim, milli takım her şeyden üstündür tarzında ifadeleri geçmişte söylemiş bir insan. Kaldı ki milli takım için de emir büyük yerden, kabul etmezse medyanın üzerine yapıştıracağı vatan haini damgası da cabası. Fatih hoca bu meseleyi kafasına takar.

Tahminimce milli takımı kabul edecek ve 2 takımı birden yönetmek istediğini başkana iletecek. Başkan da bunu değerlendirelim, yönetim kurulunu toplayalım vs. derken fırsat bu fırsat kendisinin tek adam olma yolundaki tek engel olan Fatih Terim'e 2 takım olmaz hocam biz size engel olmayalım milli görevinizde başarılar diyecek.

Umarım yanılırım ama gözüken tablo bu.

FT hem milli takimi hem Galatasaray'mizi ayni anda calistirabilir bunda ne sakinca varki anlamadim aksine cok iyi olur biraz oturup dusunun... dunyada hem milli takimi hem kulubu calistiran Teknik direktor yokmu hic ?

beyler bence herkes biraz netten falan uzak dursun çıksın bi hava alsın

daha kesinleşmiş bir karar yok

hemen hüküm vermeyelim

karar versin ondan sonra deriz diyeceğimizi

burda gerildik hepimiz

F.Terim kendine güveniyo 2 takımı birden çalıştırmak istiyor. Başkan ve bazı yöneticiler zaten F.Terim i göndermek için fırsat arıyodu. Bu onlar için iyi fırsat olacak. Büyük ihtimalle taklifi kabul ederler. Sene sonuda bi şekilde yollar ayrılır. F.Terim milli takımın başına geçerse bu sene zor geçer bizim açımızdan. Her hafta gündem F.Terim olur her yaptığı eleştirilir. F.Terim de milli takım hocası olduğu için tarafsız davranmak zorunda kalır eskisi gibi olmaz hiçbir şey.

Hoca'nın milli duygularını biliyoruz, aşırı milliyetçiyim, milli takım her şeyden üstündür tarzında ifadeleri geçmişte söylemiş bir insan. Kaldı ki milli takım için de emir büyük yerden, kabul etmezse medyanın üzerine yapıştıracağı vatan haini damgası da cabası. Fatih hoca bu meseleyi kafasına takar.

Tahminimce milli takımı kabul edecek ve 2 takımı birden yönetmek istediğini başkana iletecek. Başkan da bunu değerlendirelim, yönetim kurulunu toplayalım vs. derken fırsat bu fırsat kendisinin tek adam olma yolundaki tek engel olan Fatih Terim'e 2 takım olmaz hocam biz size engel olmayalım milli görevinizde başarılar diyecek.

Aynen bu olacak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fatih terim zaten milli takımıda çalıtırırsa teknik direktörlük hayatı biter bence..

galatasara yda başaralı olup ya burda büyük projelere imza atar yine avrupa düşüncesi varsa burdan daha kolay olur, ya milli takımla boş 2 sene geçirir emekli olur..

Terim eğer Demirören in altında çalışmayı kabul ediyorsa derhal Galatasaray'dan istifa etsin yada başkan gerekeni yapsın.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

çoğuna katılıyorum

ama Ünal Aysal'ın aziz gibi tek adam olma gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum

ha fatih terimle çalışmak istemiyordur o ayrı

ama Ünal Aysal tek adama olamayacağını iyi biliyordur

Galatasaray diğer kulüplere benzemez iç dinamikleri çok kuvvetli ve aktiftir

öyle istediğin gibi pasifize edemezsin bence

çoğuna katılıyorum

ama Ünal Aysal'ın aziz gibi tek adam olma gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum

ha fatih terimle çalışmak istemiyordur o ayrı

ama Ünal Aysal tek adama olamayacağını iyi biliyordur

Galatasaray diğer kulüplere benzemez iç dinamikleri çok kuvvetli ve aktiftir

öyle istediğin gibi pasifize edemezsin bence

GS Lisesi var iken Galatasaray'da kimse tek adam olamaz.

BSM_PlWCcAA0_sr.jpg:large

Hakan Şükürde floryaya kadar geldiyse şu pozisyonda, Terim kesin kabul etmedi teklifi, son kozlar oynanıyor demektir.Son bir rica . #direnimparator#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt