GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 248

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,4K
Sayfa
248/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne çok ntvspor, fanatik gibi şikeci basını takip eden saf varmış burda, ordakiler ne yazsa hemen doğru kabul ediliyo. sizin gibi taraftar müsvettelerinin eline kulübü bırakmamak için sonuna kadar burdayız.

umarım fatih hoca teklifi reddeder ve kendisi ile yeni sözleşme yapılır. o zaman bakalım ne diyeceksiniz? o zaman takım kötü sonuçlar alana kadar ortalıkta görünmezsiniz ama her zamanki gibi.

ntvspor sporx fanatik dışında adam akıllı basın yok hocam haberlerin çoğu bu 3ü kaynaklı oluyor sadece

bir ********************* var

ne çok ntvspor, fanatik gibi şikeci basını takip eden saf varmış burda, ordakiler ne yazsa hemen doğru kabul ediliyo. sizin gibi taraftar müsvettelerinin eline kulübü bırakmamak için sonuna kadar burdayız.

umarım fatih hoca teklifi reddeder ve kendisi ile yeni sözleşme yapılır. o zaman bakalım ne diyeceksiniz? o zaman takım kötü sonuçlar alana kadar ortalıkta görünmezsiniz ama her zamanki gibi.

Neden uzuyor bu sürec sence?

Yav hehe niye hala reddetmediler ozaman? Basbaya belli hersey, basliyacagim artik bu game of thrones oyunlarina.

Taraftar hepsini siler atar ensonunda görürler babayi.

kim neyi reddetmedi? ağzındaki salyaları bi silip doğru düzgün cevap verirsen yazarım koçum. ama salyaların dururken senin gibilerle uğraşamam. kimizn tetikçisiysen git ondan yeni emirler al, ünal başkana mı kime saracaksan sar

Artık en iyisi FIFA'nın Kamerun'a yaptığı gibi üyeliğimizi askıya almasını beklemek.

Belki bazı şeyler daha oturaklı yürür o zaman. Bu bile "belki"

asıl zoruma gıden de bursa macı var pazara kımsenın umrunda degıl lannnn delırecem dustugumuz duruma bak hay boyle ulke futbolunun sıyasetının padısahının yalakalarının acız acız konusan yonetıcılerının ben yaaa allah bu ıste parmagı olanları bıldıgı gıbı yapsın

Yürü git lan adami deli etme. Sen daha buralarda yokken biz buralardaydik. Sen daha neyin ne oldugunu bile bilmiyorsun gelmis burda cak cak konusuyorsun.

Git bak Terim basliginda utan. Ulan daha dün adama methiyeler düzüyordum. Ama tüpkafayla bulusmasi bitirdi kendini bu kadar basit. Reddeceksin RED!

Zaten sinirliyim senle ugrasmayiyim.

sürecin uzaması siyasi başka bişey değil. fatih hoca çıkıp kusura bakmayın olmaz deseydi baştan buraya gelinmeyecekti.

Bende onu diyorum iste. Bu nasil bir ülke arkadas? Basbakan kizacak diye 1001 senaryo oynuyorlar ya korkudan.

Bu nasil bir ülke? Nasil yönetiliyoruz? Ya bu adam Fatih Terim ya. Galatasaray icin ölecek bir adam.

Bu adam Demiröre´n ayisinin ayagina kadar gidiyor ya Basbakan istedi diye. Bu nasil birsey arkadas?

Anlamiyorum, aklim almiyor. Korkuyorum artik ülkenin gidisatindan

fatih terimin gitmiyeceğine emin olsamda kendiside en az başkan kadar hatalı. bu işi bu kadar uzatmayacaktı. gidip şerefsizlerin ayağına konuşmakta nedir? direk reddetseydi medyada bu kadar yankı olmazdı.

kim neyi reddetmedi? ağzındaki salyaları bi silip doğru düzgün cevap verirsen yazarım koçum. ama salyaların dururken senin gibilerle uğraşamam. kimizn tetikçisiysen git ondan yeni emirler al, ünal başkana mı kime saracaksan sar

Olum bak seninle ugrasirim kendine gelemessin bir sene. Yazdigin yazilara dikkat et asarim seni gscnin ban yemis listesine.

Yürü git lan adami deli etme. Sen daha buralarda yokken biz buralardaydik. Sen daha neyin ne oldugunu bile bilmiyorsun gelmis burda cak cak konusuyorsun.

Git bak Terim basliginda utan. Ulan daha dün adama methiyeler düzüyordum. Ama tüpkafayla bulusmasi bitirdi kendini bu kadar basit. Reddeceksin RED!

Zaten sinirliyim senle ugrasmayiyim.

sen kısa pantolonla oynarken ben ... ağızlarına başladığına göre hatanı farketmişsin hırlamaya başlamışsın işte, aferin koçum devam et.

Hayır onu kastetmedim. Aysal: Ben 2 kulübü aynı anda çalıştırmasını istemiyorum ve bu işe izin vermiyorum dese ne olur?

Fatih Hoca nın GS dan vazeçmesi sözkkonusu olmaz zaten bunu dün kendisi de söyledi ama iki takımı da çalıştırabileceğinde ısrar ederse dediğin gibi başkan da buna karşı çıkarsa bizim başkanın Fatih Hoca dan vazgeçme ihtimali var zaten klüp içinde de Fatih Hoca yı sevmeyen birçok yönetici olduğu 2 yıldır söyleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt