GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 250

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,3K
Sayfa
250/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen dediğin de olabilir bizim başkan kim ne derse desin çok kurnaz bir adam (bunu kötü anlamda söylemiyorum akıllı yani :D) belki Fatih Hoca yı kaybetme uğruna bir yabancı oyuncu pazarlığı yapıp kural değişikliği yaptırabilir

EE soruyorum arkadaşlar Fatih Hoca'yı kaybetme uğruna Bruma+Carlinhos ve sınırsız yabancı kuralı ister miydiniz???

fatih terimin yeri dolar diye düşünmeme ragmen adamın galatasarayda emeği çok seversin sevmezsin ayrı konu ben şahsen terimi tutar o dediklerini sonradan halletmeye çalışırım er yada geç halledersinde kazık çakmadı ya çakallar

Ben yakistiramadim bu davranislari. Baskana da yakistiramadim, Terim´e de. Taraftar bu korkak durusu haketmedi.

Istedikleri de oldu belki de, büyüyü bozdular. Cünkü gercekten cok kirginiz.

Fatih Terim´in bu teklifi düsünmesi bile bize hakaretti. Aysal´in eveleyip gevelemesi bize hakaretti. Istedikleri oldu.

Basbakan korkusundan büyüyü bozdular, taraftari kirdilar. Bu saatten sonra ne olursa olsun, benim kirginligim gecmez.

Giden gitsin arkadas. Artik kimseye güvenmem ben. Ben dik bir durus beklerdim.

Gerekirse sokakta oynardik, 8. olurduk, herkesi karsimiza alirdik, ama bu güveni kirmamaliydik.

Ya napayim hem kirginim hem kizgin tüm gün isde burayi takip ettim, dolmusum geldim yazdim. Adam sanki hicbirsey olmamis gibi birde siritiyor asab bozuyor.

Haklısın ama işte insan çatacak yer arıyo ama yıldırım arkadaşın da dediği buydu sanırım kendileri bi halt edemeyeceklerini anladılar bizi içten birbirimize kırdımaya çalışıyolar başkan hocaya küssün, tarafta başkana küssün , hoca da herkese küssün bence biraz sakin olup olayların gelişimine bırakmak lazım Hoca ve başkanımız aklı-selim insanlar bu olayı çözeceklerdir

Provakatörsün iste.

Galatasaray ulan bu babam olsa tanimam. Hocada hatali Baskanda bukadar basit.

Tüpkafa sana sordugu an telefonu suratina kapatacaksin bu katar basit..

ben de aynısını yazdım yüz kere burda, ne diye bana saydırdın o zaman? aynen dediğim gibi okuduğunu anlayamayacak durumdasın git bi hava al gel, o zaman yazdıklarımı okuyunca anlayacaksın.

O değilde 21:45'te TV'ye +18 içerik koymuşlar, RTÜK'e şikayet ettim. :( Aile var ailee :(

Ah be hocam o eve gitmeyecektin, o görüntü olmasaydı bugün daha rahat olabilirdik biz ama işte gitmiş adam yapacak bişey yok inş. hatasını telafi eder çok yakın zamanda

Sonunda Galatasaray'ı karıştırmayı başardılar.Vallahi tebrikler.Yemin ederim tebrik ediyorum kim akıl etmişse.Bin defa tebrik ediyorum.Malumdur ki bu adam şeytanın ta kendisi olabilir.

Provakatörsün iste.

Galatasaray ulan bu babam olsa tanimam. Hocada hatali Baskanda bukadar basit.

Tüpkafa sana sordugu an telefonu suratina kapatacaksin bu katar basit..

ya öyle okadar basit degil bu. karsinda tüpcü yok basbakan var . burda bir sey bilmeden ona buna tnatana yapmanin alemi yok. basbakanin ricasi ile her sey buraya geldi olaylar.

basbakan da zor hayir anliyor bizim ülkede maalesef. hayir diyenlerinde durumlari belli. bu rte türkiyede cok tuhaf güc oldugunu kimseye anlatmim geregi yok herhalde.

bizim yänetimde ürkek cikdi bu konuda resmen. satilar hocayi. hoca yinede tek basina dik durararak Aslolan Galatasaray diyor ama sozial medjada ve floryada toplanmis 1-2 Galatasarayli haric destek görmedi.

bu gidisle yarina kadar imza atar oraya yada full hocalikdan istifasini sunar.

neyse morellim cok bozuk benimde zaten.

ne çok ntvspor, fanatik gibi şikeci basını takip eden saf varmış burda, ordakiler ne yazsa hemen doğru kabul ediliyo. sizin gibi taraftar müsvettelerinin eline kulübü bırakmamak için sonuna kadar burdayız.

umarım fatih hoca teklifi reddeder ve kendisi ile yeni sözleşme yapılır. o zaman bakalım ne diyeceksiniz? o zaman takım kötü sonuçlar alana kadar ortalıkta görünmezsiniz ama her zamanki gibi.

Sen burda bu mesajinla baslattin herseyi. Sen kime saf diyorsun bu bir? iki ne baskani tanimissin nede bizim kulübün icindeki taht oyunlarini, üc yapilan yanlissa babam olsa tanimam yazarim düsüncemi.

Dün ben Fatih hoca hakkin da asalete bak bee adam diye yazmis adamim. Bugün saba ise tüpkafanin ayagina gittigini gördük bu yalanmi? Ozaman tepkimi veririm.

arkadaşlar fatih terim galatasarayı bırakmaz bütün gün ona ikna etmeye çalıştılar belliki en kötü seneryo 3-4 sene ikisinide çalıştırır oyle olsa bile halleder terim işini bilir rahat olun kavga etmeyin valla laf olsun diye söylemiyorum ha tüpçünün federasyonu zamanında olması benide üzdü ama allahınızdan bulun dedi hoca demekki olsun tüpcüde olsa azizede olsa milli takım milli takımdır ama galatasarayı bırakmayacaktır kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt