Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
Steau Bukarest v Leggia macini Ümit Davala izlemis tribünde
acaba...
acaba derken ??
Fatih hoca gidici mi ?
yoksa bir oyuncu mu var ?
acaba...
acaba...
acaba...
Sorma açıkcası artık hoca gitti gözüyle bakıyorum zaten o sorun değil illa hoca buluruz bir şekilde bu ligi alırız CL'de kötü olsak bile geçen seneye göre ama bunların hiç biri mühim değil benim için Galatasaray efsanelerinden biri olan bir adam sokaktaki x kişiden farksız olacak ve bize kattığı her anlam kazandırdığı her kupa biraz daha anlamını yiterecek buna üzülüyorum.
Sen o kadar yıllarca bu dalkavuklarla uğraş daha geçen yıl size inat gitmeyeceğim burdayım adaletin olduğu yerde kalacağım de gel bugün bunları yap zoruma gidiyor gerçekten çok zoruma gidiyor çok, Arda konusunda buna benzer bir hüsran yaşamıştım o da gitmeyeceğim dedi sürekli sonra bazıları kabul etmesede bizi sattı bence ve bugün hocada o yolda hızla ilerliyorlar. Keşke hiç o açıklamaları yapmasalardı o zaman bizleri kendilerine inandırmasaydılar,duygularımızı sömürseydiler...
Böyle saçma bir olay görülmemiştir.Çok mu zor bir açıklama yapmak?İki gündür Fener ve iktidar yalakası medyaya malzeme veriyorlar.Çıkın deyin bizim gündemimizde böyle bir şey yok diye.
Susturun şu yavşakları.
Eğer teklifi kabul edip kalacaksa hiç kalmasın diğer türlü ret edecek olsa çoktan ederdi zaten şu an başka detaylarla uğraşıyorlar olsalar gerek.
hep bu dolunaydan.şerefsiz dolunay bizi bu hale getirdi.sinirden öldük anasını satıyım
arkadaslar yeri degil ama ben nasil avatarimi degistirebilirim???
Fatih Hocanın egosu vardır.
Ona bıraksalar hem GS hem Milli takımı ben yönetirim sorun değil der.
Ama GS böyle bir şeyi kabul etmez.
Fatih hocada böyle bir kadro elinde varken böyle başarılar yakalamışken GS ı bırakmak istemez.
Ayrıca Tıpkı UEFA kupası sonrası yaptıgı gibi yine Yarı yolda bırakıp giderse su ortamda GS taraftarınında çok büyük tepkisini alacağını bilir.
Benim görüşüm.
Başbakan Fatih hocayı istiyor.
Fatih Hoca her 2 takımı birden yönetmek istiyor
Taraftar ve yönetim ya milli takım ya biz diyor.
Şu an Fatih Hocanın yerinde olmak istemem. Başbakanı mı karsısına alacak ricasını kıracak yoksa tüm GS taraftarını ve camiasını mı.
Benim açımdan hiç bir sakınca yok gidebilir.
Tüm benliğini kafasını enerjisini GS a vermeyecek birinin teknik direktör olarak başımızda kalmasına gerek yok.
Fatih Terim yokkende bu takım nice şampiyonluklar kazandı.
Fatih terim varkende hüsranla geçen senelerimiz oldu.
Fatih Terim çok şey demekdir. Ama herşey demek değildir.
Fatih Terim GS a başarılar kazandırdıysa aynı şekilde Fatih terim ismini de GS ona kazandırmısdır.
Benim içim rahat.
Piyasada çok kalite hocalar var basar parayı getiririz.
Ki şu durumda şu prestijde boşda olan her hoca GS a gelmek için can atacakdır.
Üzüldüğüm nokta ne yaptılar ne ettiler yine GS ı karısdırmayı başardılar.
tarihde hiç bir takımın üzerine böyle oynanmamış hiç bir takım başarılı olamasın diye bu kadar uğraşılmamışdı.
Ama ben Ünal Aysal a çok güveniyorum.
Bu oyunuda bozacakdır.