GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 260

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,1K
Sayfa
260/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorma açıkcası artık hoca gitti gözüyle bakıyorum zaten o sorun değil illa hoca buluruz bir şekilde bu ligi alırız CL'de kötü olsak bile geçen seneye göre ama bunların hiç biri mühim değil benim için Galatasaray efsanelerinden biri olan bir adam sokaktaki x kişiden farksız olacak ve bize kattığı her anlam kazandırdığı her kupa biraz daha anlamını yiterecek buna üzülüyorum.

Sen o kadar yıllarca bu dalkavuklarla uğraş daha geçen yıl size inat gitmeyeceğim burdayım adaletin olduğu yerde kalacağım de gel bugün bunları yap zoruma gidiyor gerçekten çok zoruma gidiyor çok, Arda konusunda buna benzer bir hüsran yaşamıştım o da gitmeyeceğim dedi sürekli sonra bazıları kabul etmesede bizi sattı bence ve bugün hocada o yolda hızla ilerliyorlar. Keşke hiç o açıklamaları yapmasalardı o zaman bizleri kendilerine inandırmasaydılar,duygularımızı sömürseydiler...

Böyle saçma bir olay görülmemiştir.Çok mu zor bir açıklama yapmak?İki gündür Fener ve iktidar yalakası medyaya malzeme veriyorlar.Çıkın deyin bizim gündemimizde böyle bir şey yok diye.

Susturun şu yavşakları.

Böyle saçma bir olay görülmemiştir.Çok mu zor bir açıklama yapmak?İki gündür Fener ve iktidar yalakası medyaya malzeme veriyorlar.Çıkın deyin bizim gündemimizde böyle bir şey yok diye.

Susturun şu yavşakları.

Ama gündemimizde baya var hatta mutlu sonla bitecek onlar adına o yüzden bu dediğini yapamıyorlar ya.

Eğer teklifi kabul edip kalacaksa hiç kalmasın diğer türlü ret edecek olsa çoktan ederdi zaten şu an başka detaylarla uğraşıyorlar olsalar gerek.

iki takımı aynı anda çalıştırma olayına bende karşıyım.böyle birşeyi asla kabul etmemeliyiz zaten ama ben hocanın milli takım teklifini kabul etmeyeceğini düşünüyorum yada umuyorum diyelim.

Su teklifi tff kendi teklif etse adim gibi eminim reddederdi hoca simdiye coktan. Hatta birakin demiroren in evine gitmeyi evine kdr tipis tipis gelirdi demiroren hocanin.

Ama iktidar girince isin icine hersey gozuktugu kdr basit olmuyo iste. Buyuk ihtimal kabul edecek hoca. İstemeyerek yapacak.bunu ama yapacak.

Bu ulkede siyaset elini kolunu bacagini futboldan cekmedigi surece ne milli basari ne de kulup basarisi gelmez.

İyi takim olursun ligdeki tum takimlari cebinden cikarirsin hopp playoff sacmaligini cikarirlar. Diger sene takimin gucunu ikiye katlarsin. Daha da saglamlasirsin. Kaleyi en saglam yerinden yikmaya calisirlar. Nah gelir bu ulkeye basari. Allah cezanizi binbir turlu versin.

Bu ulkeye basarisizlik mubah. Nasi olsa hayallerinizin ortasina edecek hukumet tff yargi vs vs. Bol miktarda mevcut ulkede.

Tek istegim kolay olum gelmesin sizlere. İktidardan tum yalaklarina hepsi, surunerek kopekler gibi geberin.

Ozur dilerim kopeklere de hakaret ettim..

»» tapatalk ««

imgres

Beyler bu nasıl kaleci. Şimdi Hollanda maçları özetini izlerken gördüm.

Utrecht'in kalecisi

Fatih Hocanın egosu vardır.

Ona bıraksalar hem GS hem Milli takımı ben yönetirim sorun değil der.

Ama GS böyle bir şeyi kabul etmez.

Fatih hocada böyle bir kadro elinde varken böyle başarılar yakalamışken GS ı bırakmak istemez.

Ayrıca Tıpkı UEFA kupası sonrası yaptıgı gibi yine Yarı yolda bırakıp giderse su ortamda GS taraftarınında çok büyük tepkisini alacağını bilir.

Benim görüşüm.

Başbakan Fatih hocayı istiyor.

Fatih Hoca her 2 takımı birden yönetmek istiyor

Taraftar ve yönetim ya milli takım ya biz diyor.

Şu an Fatih Hocanın yerinde olmak istemem. Başbakanı mı karsısına alacak ricasını kıracak yoksa tüm GS taraftarını ve camiasını mı.

Benim açımdan hiç bir sakınca yok gidebilir.

Tüm benliğini kafasını enerjisini GS a vermeyecek birinin teknik direktör olarak başımızda kalmasına gerek yok.

Fatih Terim yokkende bu takım nice şampiyonluklar kazandı.

Fatih terim varkende hüsranla geçen senelerimiz oldu.

Fatih Terim çok şey demekdir. Ama herşey demek değildir.

Fatih Terim GS a başarılar kazandırdıysa aynı şekilde Fatih terim ismini de GS ona kazandırmısdır.

Benim içim rahat.

Piyasada çok kalite hocalar var basar parayı getiririz.

Ki şu durumda şu prestijde boşda olan her hoca GS a gelmek için can atacakdır.

Üzüldüğüm nokta ne yaptılar ne ettiler yine GS ı karısdırmayı başardılar.

tarihde hiç bir takımın üzerine böyle oynanmamış hiç bir takım başarılı olamasın diye bu kadar uğraşılmamışdı.

Ama ben Ünal Aysal a çok güveniyorum.

Bu oyunuda bozacakdır.

simdide burak haberleri cikdi gene.... ya bu nasil fener yandasi medya. adamlar 3 yiyo arsenalda sampiyonlar ligi hayal olmus...ligde facia bir baslangic. hersey alt ust gundemde yoklar. biz tam iyi rahatiz arayi aciyoz diyoruz lige baslamada 2 kupa sonra bir burak haberi cikiyo bir fatih terim gidiyo sonra gene cikiyo burak haberleri. bu neyin nesidir ya

fatih terim konusuna gelince, ben hic kimseye guvenmiyorum ne unal aysala ne fatih terime.. dunya menfaat cikar dunyasi. ardanin gidisini daha unutmadik. her an hersey olabilir hicbisey supriz olmaz benim icin

Fatih Hocanın egosu vardır.

Ona bıraksalar hem GS hem Milli takımı ben yönetirim sorun değil der.

Ama GS böyle bir şeyi kabul etmez.

Fatih hocada böyle bir kadro elinde varken böyle başarılar yakalamışken GS ı bırakmak istemez.

Ayrıca Tıpkı UEFA kupası sonrası yaptıgı gibi yine Yarı yolda bırakıp giderse su ortamda GS taraftarınında çok büyük tepkisini alacağını bilir.

Benim görüşüm.

Başbakan Fatih hocayı istiyor.

Fatih Hoca her 2 takımı birden yönetmek istiyor

Taraftar ve yönetim ya milli takım ya biz diyor.

Şu an Fatih Hocanın yerinde olmak istemem. Başbakanı mı karsısına alacak ricasını kıracak yoksa tüm GS taraftarını ve camiasını mı.

Benim açımdan hiç bir sakınca yok gidebilir.

Tüm benliğini kafasını enerjisini GS a vermeyecek birinin teknik direktör olarak başımızda kalmasına gerek yok.

Fatih Terim yokkende bu takım nice şampiyonluklar kazandı.

Fatih terim varkende hüsranla geçen senelerimiz oldu.

Fatih Terim çok şey demekdir. Ama herşey demek değildir.

Fatih Terim GS a başarılar kazandırdıysa aynı şekilde Fatih terim ismini de GS ona kazandırmısdır.

Benim içim rahat.

Piyasada çok kalite hocalar var basar parayı getiririz.

Ki şu durumda şu prestijde boşda olan her hoca GS a gelmek için can atacakdır.

Üzüldüğüm nokta ne yaptılar ne ettiler yine GS ı karısdırmayı başardılar.

tarihde hiç bir takımın üzerine böyle oynanmamış hiç bir takım başarılı olamasın diye bu kadar uğraşılmamışdı.

Ama ben Ünal Aysal a çok güveniyorum.

Bu oyunuda bozacakdır.

Ben açıkçası hem Milli Takım hem Galatasaray'ı çalıştırmasına itiraz etmem. Bizim için de çok avantajlı olur. Hem genç yetenekleri transfer etme açısından, hem de bizim milli oyuncularımızın durumları açısından. Ama tabii bu mesaiyi Terim kaldırabilir mi, kaldırmak zorunda bırakmak gerekir mi ayrı konu.

Red yanıtı ihtimali zaman geçtikçe düşüyor bence. Yarın da bir açıklama gelmezse işimiz zor.

Kıran, “Galatasaray istediği zaman transfere 100 milyon Euro veren, Avrupa’da başarı yakalayan bir takım oldu. Bu iyi gidişin önüne geçmek için Terim’i ayırmak istiyorlar. Bana göre hocamız Galatasaray’ı bırakmayacak” dedi.

Uyuyamadim valla hic. Zaman gecse de su bekledigimiz haber gelse diye bekliyorum.

Bugün antrenman saatine kadar bu is bir sekilde bitmeli. Daha fazla Galatasaray´a ihanet etmesinler.

Yeterince hayalkirikligina ugradik zaten. Daha fazla canimizi acitmasinlar ve bu ise bir son versinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt