GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 261

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,1K
Sayfa
261/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız beterin beteri varmış ,transfer olmuyo diye üzülürken nöbette,Fatih terim gidicekmi kalıcakmı nöbeti tutmakta varmış burada.

"Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, milli takım teknik direktörlüğü için Fatih Terim'in iyi bir seçim olduğunu belirtirken Arda Turan'ın Türkiye'ye dönmemesi gerektiğini söyledi."

Başka emriniz? Oldu olacak kulübü de kapatalım.

Dün hoca Demirören'in ayağına nasıl gider arkadaş sinirden uyuyamadım.

Bunca kendisine yapılan şerefsizliğe Galatasaray'a rağmen yapılan şerefsizliklere rağmen hangi vicdan ile gider.

Benim için inanılmaz bir hayalkırıklığı oldu ve ben bu işe bitti gözüyle bakıyorum açıkçası istemese çıkar der adam gibi ne şiş yansın ne kebep misali açıklama yapılmaz.

Dün hoca Demirören'in ayağına nasıl gider arkadaş sinirden uyuyamadım.

Bunca kendisine yapılan şerefsizliğe Galatasaray'a rağmen yapılan şerefsizliklere rağmen hangi vicdan ile gider.

Benim için inanılmaz bir hayalkırıklığı oldu ve ben bu işe bitti gözüyle bakıyorum açıkçası istemese çıkar der adam gibi ne şiş yansın ne kebep misali açıklama yapılmaz.

O işler o kadar kolay değil. İşin içine siyaset bulaşmasa, İngiltere'de Almanya'da olsak hadi lan der geçeriz. Burada bakanların başbakanların işi gücü kalmamış futbolla uğraşıyorlar. Durup durup beyanat veriyorlar. Maalesef en tepeden baskı yiyoruz. Demokrasinin istenildiği gibi yorumlandığı bir ülkede devletle ters düşmek akıllıca değil.

Benim asıl rahatsız olduğum konu ise başkanla Fatih hocanın sürekli birbirlerine laf sokması. Sürekli bir güç mücadelesi, sürekli üste çıkma çabası. Herkes sadece kendi işine baksa ne güzel olurdu.

Valla kendileri bilirler. Galatasaray taraftarini da iyi bilirler. Bir kere kirildilar mi affetmiyorlar.

Bu Terim olmus, Aysal olmus, Polat olmus, hic farketmez acikcasi.

Adnan Polat´in simdi ne durumda oldugunu da unutmasinlar. Ayni duruma düserler.

Milli dava falan filan, yemesinler bizi. Bu sikeci serefsizlerle calisirsa, Fatih Terim efsanesi biter. Acik ve net.

Iki takim, tek takim, biz anlamayiz. Bu is bugün antrenman saatine kadar bitmeli. Bitmiyorsa da gitsinler arkadas.

Aslolan Galatasaray

Valla kendileri bilirler. Galatasaray taraftarini da iyi bilirler. Bir kere kirildilar mi affetmiyorlar.

Milli dava falan filan, yemesinler bizi. Bu sikeci serefsizlerle calisirsa, Fatih Terim efsanesi biter. Acik ve net.

Iki takim, tek takim, biz anlamayiz. Bu is bugün antrenman saatine kadar bitmeli. Bitmiyorsa da gitsinler arkadas.

Aslolan Galatasaray

biraz daha beklemek lazim bro mrk etme

kamuoyuna aciklama yaparak gonulleri feth edecektir gene imparator raadool :D

Aslolan Galatasaray

Renktaş ben bu işe bitti gözüyle bakıyorum artık. Bu sezon bizle kalır Fatih hoca. Sezon sonunda zaten sözleşmesi bitiyor. Komple milli takıma gider. Zamanında sözleşmesini uzatmayanlar utansın. Yeni seçimden sonra 3 yıllık sözleşme sunulsaydı şimdi böyle şeyler hiç olmazdı..

Fatih hoca egosuna yenilmesin. Milli takım ölmüş, ağlayanı yok. Aziz bizi yıkmak için, verdi talimatı. Terim hayır bile dese, başarılı oldu sayılır. Hocanın futbolcuların kafasıı karıştırdı. Saha dışında çalışmaya alışık bunlar. Galatasay taraftarı seni bir silerse, ne Terimliğin kalır, ne imparatorluğun. Aslolan Galatasaraydır. Unutma Hoca.

Renktaş ben bu işe bitti gözüyle bakıyorum artık. Bu sezon bizle kalır Fatih hoca. Sezon sonunda zaten sözleşmesi bitiyor. Komple milli takıma gider. Zamanında sözleşmesini uzatmayanlar utansın. Yeni seçimden sonra 3 yıllık sözleşme sunulsaydı şimdi böyle şeyler hiç olmazdı..

Yok öyle kardesim. Gidecekse simdi gitsin. Niye 1 sene kaliyor? Kalmasin filan.

Her hafta bizi kahretmek icin mi duracak kenarda? Kimi nasil motive edecek, inandiracak?

Taraftar nasil motive olacak? Istemez.

Bu sikecilerin teklifini kabul ediyorsa, ki bu tek takim veya iki takim olmus hic farketmez, buyursun simdi gitsin.

Burasi Galatasaray. Her puanin büyük önemi var bu sene. Bu is bugün sonlanmazsa, ben kendi adima affetmem Terim´i. (Ki Babam gibi severim Fatih Terim´i)

1. Aysal´in seni yalniz biraktigini mi düsünüyorsun? Aysal´i da silerim, bu sikecilerin teklifini de reddederim. Sana bu yakisir.

2. Galatasaray´a sözün mü var? Araya kim girerse girsin, aninda teklifi reddederdim. Güzel bir dille anlatirdim. Savas yapmiyoruz.

3. Her firsatta Demirören´e salliyordun. Kafama siksalar onun ayagina gitmezdim. Gerekirse lisansimi yirtardim.

4. Basbakan bile olsa, onun bir sözüyle Galatasaray projesine zarar vermeyi göze alamazdim. Düsünmesi bile hakarettir.

5. Milli takima ivme kazandiracak hocalar Türkiye´de ve dünyada var. Peki senin bütün Galatasaray projelerin ne olacak?

6. Her hocanin kendi felsefesi vardir. Galatasaray projesi duracak ve sifirdan baslayacak. Büyük zarar. Kim gelirse gelsin.

3 gündür gercekten soktayim ben. Yani bunlarin olabilecegine, Terim´in düsünecegine bile ihtimal vermezdim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt