Murat Azad
Yeni Üye
Sag ustte ismini tikla acilan pencerede avatari degistiri gorecen zaten oradan halledersin
»» tapatalk ««
tsk ler renkdas ama bende hata olusuyor :shame:
Sag ustte ismini tikla acilan pencerede avatari degistiri gorecen zaten oradan halledersin
»» tapatalk ««
Dün hoca Demirören'in ayağına nasıl gider arkadaş sinirden uyuyamadım.
Bunca kendisine yapılan şerefsizliğe Galatasaray'a rağmen yapılan şerefsizliklere rağmen hangi vicdan ile gider.
Benim için inanılmaz bir hayalkırıklığı oldu ve ben bu işe bitti gözüyle bakıyorum açıkçası istemese çıkar der adam gibi ne şiş yansın ne kebep misali açıklama yapılmaz.
Şampiyon olmuşuz bir daha olabiliriz
Konuşsun ib..ler y.....k y....k
Bu sene hedefimiz avrupa
Korksun Milan , Madrid ve ib...e barcelona
Valla kendileri bilirler. Galatasaray taraftarini da iyi bilirler. Bir kere kirildilar mi affetmiyorlar.
Bu Terim olmus, Aysal olmus, Polat olmus, hic farketmez acikcasi.
Adnan Polat´in simdi ne durumda oldugunu da unutmasinlar. Ayni duruma düserler.
Milli dava falan filan, yemesinler bizi. Bu sikeci serefsizlerle calisirsa, Fatih Terim efsanesi biter. Acik ve net.
Iki takim, tek takim, biz anlamayiz. Bu is bugün antrenman saatine kadar bitmeli. Bitmiyorsa da gitsinler arkadas.
Aslolan Galatasaray
Valla kendileri bilirler. Galatasaray taraftarini da iyi bilirler. Bir kere kirildilar mi affetmiyorlar.
Bu Terim olmus, Aysal olmus, Polat olmus, hic farketmez acikcasi.
Adnan Polat´in simdi ne durumda oldugunu da unutmasinlar. Ayni duruma düserler.
Milli dava falan filan, yemesinler bizi. Bu sikeci serefsizlerle calisirsa, Fatih Terim efsanesi biter. Acik ve net.
Iki takim, tek takim, biz anlamayiz. Bu is bugün antrenman saatine kadar bitmeli. Bitmiyorsa da gitsinler arkadas.
Aslolan Galatasaray
Renktaş ben bu işe bitti gözüyle bakıyorum artık. Bu sezon bizle kalır Fatih hoca. Sezon sonunda zaten sözleşmesi bitiyor. Komple milli takıma gider. Zamanında sözleşmesini uzatmayanlar utansın. Yeni seçimden sonra 3 yıllık sözleşme sunulsaydı şimdi böyle şeyler hiç olmazdı..
Tarih, kaypaklik yapani degil, durusundan taviz vermemek adina zarar görmeyi göze alanlari yazar.
Onur Yilmaz
Fena degil ha harbiden