GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 264

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976K
Sayfa
264/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EN İYİSİ Lucescu olmazsa Denizlidir..ama bunları düşünmekl bile sacma TERİM kalsın

Evet saçma gelebiliyor. Ben Terim hayranıyım ve ona olan saygımı yitirme noktasındayım. Sevgim devam eder bir süre daha. Şuan net şeylerde bilmiyoruz.

Ancak madem dava-profesyonellik vs... o zaman bizde deriz ki Terim gider Lucescu gelir. Plase Denizli. Ama adım gibi biliyorum Gerets ya da o bölgeden biri gelecek.

Başkanın BAŞBAKANI da mutlu etmesi gerekiyormuş. Nasıl bir başbakanımız var arkadaş ya her tuzum var diyene koşuyor maşallah. Her boktan anlıyor, her boku üstüne vazife alıyor da bir tek kendi ülkesine hayrı yok. Ama milletler hakettiği şekilde yönetilirmiş ya böyle başa böyle tarak.

Ben en basindan beri sunu diyorum simdi Yilmaz hoca demis.

Sonuc ne olursa olsun Aysal bu durumdan memnun. Net bir tavir sergileyemedi.

♧tapatalk♧

Bildiğin tuzak kuruluyor Galatasaray'a. Buna alet olan isim kim? Rüyanda görsen inanamayacağın bir Galatasaraylı. Umarım kabul etmezsin de hayal kırıklığına uğramayız. Yoksa bi ömür affetmez seni bu taraftar.

Ansızın çekip gitti diye her fırsatta Arda'ya gönül koyduğunu ifade eden Terim,şimdi de kendisi benzer bir eğilimin içinde.Ne bu çelişki anlamıyorum.

Gumusdagin gorusmesinden belliydi siyasi bir rica oldugu.

Basbakanin bu kadar kindar oldugu bir ulke de kusura bakmayin ama kimse reddemez o teklifi. O yuzden Terim'e de kizmiyorum Aysal'a da artik. Uzuluyorum sadece

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt