GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 265

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976K
Sayfa
265/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lanet gelsin sizin durum değerlendirmenize.3 gün sonra Bursa maçı var lan.7 senedir adamları orada yenemiyoruz,bunlar hala durum değerlendirmesinde.Çık erkek gibi kabul etmiyorum de,bu kadar mı zor bu iş? Padişah dediğiniz Allah mı lan? İstemiyorum de,kellesini alın diye ferman verecek değil ya bu kansızlar.

Demiören: Şike yaptı, şikecilere arka çıktı, federasyonun içine etti, milli takım adeta yok oldu, ülke futbolu ve federasyonu alay konusu oldu, UEFAca tanınmadı, turnuvalara gidemedik, teknik direktör istifa etti, vs... onlarca büyük problem yaşattı ve yaşıyor.

GS: 2 yıl üstüste şampiyonluk, avrupada başarı, ekonomik durum iyiye gidiyor, rakiplerin durumu berbat, bu yıla da iyi başladık.

Ama kriz federasyonda değil de bizde çıkıyor.

Buna çanak tutan Fatih Terime yazıklar olsun. Delikanlılık, boyun eğmeme, dik durma lafla olmuyor demekki.

Lanet gelsin sizin durum değerlendirmenize.3 gün sonra Bursa maçı var lan.7 senedir adamları orada yenemiyoruz,bunlar hala durum değerlendirmesinde.Çık erkek gibi kabul etmiyorum de,bu kadar mı zor bu iş? Padişah dediğiniz Allah mı lan? İstemiyorum de,kellesini alın diye ferman verecek değil ya bu kansızlar.

dostum inan ki sorun hocanın da istemesi...yoksa bu kadar buyumezdı olay Terim boyun egmez herkes bilir bunu Hoca istiyor işte

kusura bakmayında dünden beri bağırıyoruz böyle olduğunu bana kzımıstınız ben demiştim bak ne oldu şimdi derdinde değilim terim kimseninin lafıyla iş yapmaz olayı buralara getiren sadece ve sadece terimdir

Şu an olduğu gibi o zamanda varsayım üzerine konuşmuştuk.Basının bize aktardığı Belaören'in önce Ünal Aysal'ı arayıp görüşme talep ettiği ve Başkan'ın da buna müsaade verdiği yönündeydi.Sonrasında Terim'le irtibata geçtiler diye okuduk.Haliyle yorumlarımızda bu paralel de oldu.

Ah hoca ah ayıptır, günahtır ya. Karar açıklanmadan bişey söylemek istemiyorum ama 3 gün sonra maç varken hala bu suskunluk kimlere hizmet ediyor ulan hiç mi düşünmüyosunuz ya

Terim'e muhtemelem Türk futbolunu önce hoca sonra Federasyon Başkanı olarak yeniden yapılandırma görevi verildi(verilecek).

Bence fazla duygusal ve abartılı tepkiler var. Daha sakin olmalıyız.

ya hocam ne Başkanlığı GALATASARAY bu halde ilerlerken..Lig başlamış 2.hafta oynuyoruz koca yaz geçmiş şimdi mi teklif yapılacağı tuttu bırakın yapmayın Allah aşkına

Bize kupa verirken bile surati bes karis olan kupayi adeta atip kacan adamin altinda calisacaksin demek hocam. Yakistiramiyorum sana.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Terim'e muhtemelem Türk futbolunu önce hoca sonra Federasyon Başkanı olarak yeniden yapılandırma görevi verildi(verilecek).

Bence fazla duygusal ve abartılı tepkiler var. Daha sakin olmalıyız.

Bu kadar plan, program, söz, vaat bi anda çöpe atılacak. Başında şikeyi örtmek için göreve gelen bi adamın altına gittiği için biz de sakin olucaz öyle mi? Ki bu olayın Azizin planı olduğu da çok açık. Biz sıçtık, terimi Galatasaraydan kopar yükselişini durdur.

Daha hala bu koşullarda sakin olun gibi saçma sapan laflar edip insanı daha da çıldırtmayın.

Şu an olduğu gibi o zamanda varsayım üzerine konuşmuştuk.Basının bize aktardığı Belaören'in önce Ünal Aysal'ı arayıp görüşme talep ettiği ve Başkan'ın da buna müsaade verdiği yönündeydi.Sonrasında Terim'le irtibata geçtiler diye okuduk.Haliyle yorumlarımızda bu paralel de oldu.

Hocam dün yazdık. Burada insanlar düşman tutturup gidiyorlar. Kimisi siyasi görüşünü öne çıkarıyor kimi Başkan'a sallamaya yer arıyor kimi Terim'e. Terim istemezse bu teklif duyulmazdı bile. En fazla reddedildi denirdi. Tabiki önce Hoca'ya sormuşlardır.

Yukarıdan gelen sadece ricadır. Hoca hayır benim burada yapacaklarım var, şu an düşünmüyorum dese zorla mı götürecekler? İnsanlar abartıyor yok padişah yok tehdit filan.

Hoca dünkü çocuk mu? Onun da kafasında birşeyler var demekki. Biliyoruzki Başkanla biraz soğuk araları. Bu ikisi için de fırsat oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt