Ata Tunçel
Kırmızı Üye
Yılmaz Vural'da Milli Takım'ın başına geçmek için uğraşıyor.Haklı bir yanda da.
Hoca'ya güvenim tam, bu oyunu bozacaktır!!
Bu durumda Başkan'a b*k atmaya gerek yok.Doğruysa eğer cidden yazıklar olsun.
Lanet gelsin sizin durum değerlendirmenize.3 gün sonra Bursa maçı var lan.7 senedir adamları orada yenemiyoruz,bunlar hala durum değerlendirmesinde.Çık erkek gibi kabul etmiyorum de,bu kadar mı zor bu iş? Padişah dediğiniz Allah mı lan? İstemiyorum de,kellesini alın diye ferman verecek değil ya bu kansızlar.
kusura bakmayında dünden beri bağırıyoruz böyle olduğunu bana kzımıstınız ben demiştim bak ne oldu şimdi derdinde değilim terim kimseninin lafıyla iş yapmaz olayı buralara getiren sadece ve sadece terimdir
dostum inan ki sorun hocanın da istemesi...yoksa bu kadar buyumezdı olay Terim boyun egmez herkes bilir bunu Hoca istiyor işte
Terim'e muhtemelem Türk futbolunu önce hoca sonra Federasyon Başkanı olarak yeniden yapılandırma görevi verildi(verilecek).
Bence fazla duygusal ve abartılı tepkiler var. Daha sakin olmalıyız.
Hoca'ya rahat batıyormuş,bunu anladım.Efsaneliğini perçinleştirmek yerine kendini yeni maceralara atıyor.
Terim'e muhtemelem Türk futbolunu önce hoca sonra Federasyon Başkanı olarak yeniden yapılandırma görevi verildi(verilecek).
Bence fazla duygusal ve abartılı tepkiler var. Daha sakin olmalıyız.
Şu an olduğu gibi o zamanda varsayım üzerine konuşmuştuk.Basının bize aktardığı Belaören'in önce Ünal Aysal'ı arayıp görüşme talep ettiği ve Başkan'ın da buna müsaade verdiği yönündeydi.Sonrasında Terim'le irtibata geçtiler diye okuduk.Haliyle yorumlarımızda bu paralel de oldu.
Ah hoca ah ayıptır, günahtır ya. Karar açıklanmadan bişey söylemek istemiyorum ama 3 gün sonra maç varken hala bu suskunluk kimlere hizmet ediyor ulan hiç mi düşünmüyosunuz ya