GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 269

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,9K
Sayfa
269/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milli takima evet derse kontratini feshetcegiz baska care yok

milli hoca demek her hafta mac izleyecek demek, hangisine zaman ayirabilecek? mumkunati yok..

Galatasarayı ne yabancı sınırlaması ne cezalar ne de hakemlerle durduramayacağını anlayanalar milli dava kisvesi altında Terimi Galatasaray.dan kopararak takımı ve düzeni bozmaya çalışıyorlar. Bu komplo falan değil gerçeğin ta kendisi.

benim anlamadigim burda yanlis giden birseyler var .

1.fatih terim bu teklifi neden düsünüyor

2.ünal aysal neden görüsmesine izin veriyor.

3.neden hic bir yönetici fatih hoca bizim hocamiz ve bizle devam edecek demiyor.

demekki yönetimle fatih hocanin arasinda hala problemler var bu fatih hocayi ünal aysal göndermek istiyor.

e hal böylese neden kivirip duruyorlar desinler o zaman biz fatih hocay la yollarimizi ayiriyoruz ,ya da fatih hoca görevimden ayriliyorum desin nedir bu yani

Terim teklifi kabul eder ikisinin bir arada yürüyemeyeceğini anlarsa Milli Takım'ı değil Galatasaray'ı bırakır.Böyle bir şey olursa da tüm taraftarın gözü önünde biter.Geçen sene TFF'ye söylenen o kadar laf şov olarak nitelendirilir.Umarım böyle bir şey olmaz.Bu görüşmelerin olması bile bir kırgınlık.Çoğu oyuncu bu durumdan etkilenmiştir, inşallah kalsa bile maçlara yansımaz bu durum.

Zamanı doldu onun reis merak etme. Artık Amerika bile faydalanacak bir şey bulamıyor kendisinde. En fazla bir seçim daha götürür.

Valla Fatih Terim´in bunlarin karsisinda diz cökmesi beni cok kirdi. Kalsa bile ne düsünecegimi bilmiyorum.

Onun bir lafiyla Demirören´in ayagina kadar gitti ya, ne diyeyim ki daha?

Yani sevebilir, AKP´li de olabilir, cok normal ve hic umrumda degil. Ama kisiliginden ödün vermistir. Iste bunu affedemiyorum.

Ya biz ülkemizi biliriz. Bak Terim söyle yapti, birsey olmadi, yok Terim´e yürekleri yetmedi falan filan baslarlar.

Rakip oyuncular Terim´e kiyak gecti bile der bizim serefsiz medyamiz. Bitirirler yani adami. Bu isin olmasi mümkün degil.

Olay cok basit. Ya kalir yada gider. Baska formül olamaz bizim icin. Kararini versin. Yeterince yiprandi bence zaten. Taraftar kirgin.

Bu forumda en deli Terim hayrani benimdir herhalde. Ama bende cok cok kirginim. O kafamdaki Terim zedelendi

Bende Fatih Hocamı çok severim Fatih Terim'in gelme ihtimalı olduğunda her gün Youtube'da onun Show Tv'nin hazırladığı Elbette müziğiyle olan klibini izliyordum ve Galatasaray için en iyi tercih en iyi teknik adam olduğunu düşünüyordum. Zaten 2 sezon ki başarılarından sonra herkeste öyle düşünüyordur ama iki sezondur her konuda çelişkide olduğunuz tartışma içinde olduğunu hatta Fatih Terim'i itibarsızlaştırma çabası diye uğraşıyorlar diye kendi dediği kişilerin ayağına gidip anlaşma zemini araması tabi ki gözden kaçmaz tabi ki eleştirilir ama umarım hata sonuçsuz kalır ve takımda kalır. Taraftarın desteği olsun bence bu durumda ne etliye karışayım ne sütlüye diyen ve bence en hatalı davranan kişilerden biri olan başkanımızdan hoca hakkında daha güçlü ve dik duruşlu olur. Bu durumdan Galatasaray'dan en güçlü durumda çıkması için taraftar TT Arena'da olduğu gibi ağırlığını koymalı hoca daha motive olarak kalmalı başkan ve yönetimdeki bazı kendini bilmezler daha dikkatli olmalıdır hassas konularda her aklına geleni söylememelidir. En büyük iş yine taraftarımıza düşüyor bence.

Valla Fatih Terim´in bunlarin karsisinda diz cökmesi beni cok kirdi. Kalsa bile ne düsünecegimi bilmiyorum.

Onun bir lafiyla Demirören´in ayagina kadar gitti ya, ne diyeyim ki daha?

Yani sevebilir, AKP´li de olabilir, cok normal ve hic umrumda degil. Ama kisiliginden ödün vermistir. Iste bunu affedemiyorum.

Şuna bak reis..

Bakın ne diyor Ünal Aysal:

- Hiç ilgim olmadığı halde böyle bir krizi ve topu kucağımda buldum. O zaman herkesi mutlu edecek bir ‘BELÇİKA FORMÜLÜ’ nü bulmak zorundayım. Böylece Sayın Başbakanı, Ankara’yı, federasyonu, federasyon başkanını, hocamızı, yönetimimizi, ve taraftarımızı mutlu edecek bir formül olacak bu. Daha doğrusu mutlu etmek zorundayım.

Sezon başlamış. Bizim işimize bakmamız lazım. Edilen muhabbetlere bak. Şimdilik çoğumuz susuyoruz ama hoca takımdan giderse eminim birçok insan patlayacaktır. Bunu kulübe güvenen ve yatırım yapan birçok Galatasaray aşığına yapma hakkınız yok.

benim anlamadigim burda yanlis giden birseyler var .

1.fatih terim bu teklifi neden düsünüyor

2.ünal aysal neden görüsmesine izin veriyor.

3.neden hic bir yönetici fatih hoca bizim hocamiz ve bizle devam edecek demiyor.

demekki yönetimle fatih hocanin arasinda hala problemler var bu fatih hocayi ünal aysal göndermek istiyor.

e hal böylese neden kivirip duruyorlar desinler o zaman biz fatih hocay la yollarimizi ayiriyoruz ,ya da fatih hoca görevimden ayriliyorum desin nedir bu yani

ya hiç alakası yok, problem falan yok böyle şeyler uydurma bunlar. başkan hayır demez zaten, derse asıl o sorun olur, nezaketen görüşebilirsin der, bu böyledir. fatih hocanın görüşmesi bile yanlıştır. yöneticilerin ne söz hakkı var ki, çıkıp saçma sapan şeyler demelerindense hiç konuşmamaları daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt