GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 270

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,9K
Sayfa
270/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer bir gün iktidar değişirse o çok sevdiğin başbakanın hapse girer. Ve sen o gün arkana baktığında Galatasaray senin yüzüne bile bakmaz hoca bunu aklına sok. Ona göre karar ver

Valla Fatih Terim´in bunlarin karsisinda diz cökmesi beni cok kirdi. Kalsa bile ne düsünecegimi bilmiyorum.

Onun bir lafiyla Demirören´in ayagina kadar gitti ya, ne diyeyim ki daha?

Yani sevebilir, AKP´li de olabilir, cok normal ve hic umrumda degil. Ama kisiliginden ödün vermistir. Iste bunu affedemiyorum.

aynen öyle, tüpçü tamamen masum duygularla da hareket ediyo olabilir, tamamen çakallıkla da, önemli değil.

sen başta yabancı sınırından dolayı federasyona tonla laf ettikten sonra milli takımın başına geçersen tüm söylediklerini çiğnemiş olursun.

Şuna bak reis..

Bakın ne diyor Ünal Aysal:

- Hiç ilgim olmadığı halde böyle bir krizi ve topu kucağımda buldum. O zaman herkesi mutlu edecek bir ‘BELÇİKA FORMÜLÜ’ nü bulmak zorundayım. Böylece Sayın Başbakanı, Ankara’yı, federasyonu, federasyon başkanını, hocamızı, yönetimimizi, ve taraftarımızı mutlu edecek bir formül olacak bu. Daha doğrusu mutlu etmek zorundayım.

Bunu dedi mi gercekten merak ediyorum. Eger dediyse günleri sayilidir Baskanin. Cok eminim bu konuda.

Ilk firsatta tekmeyi basar kongre üyeleri. Basbakani memnun etmek zorundayim ne demek lan? Kulüp yönetiyorsun.

Basbakan istedi diye takimin agzina mi edeceksin? Nasil Baskansin sen? Adnan Polat´i hatirlasin bence.

Şuna bak reis..

- Hiç ilgim olmadığı halde böyle bir krizi ve topu kucağımda buldum. O zaman herkesi mutlu edecek bir ‘BELÇİKA FORMÜLÜ’ nü bulmak zorundayım. Böylece Sayın Başbakanı, Ankara’yı, federasyonu, federasyon başkanını, hocamızı, yönetimimizi, ve taraftarımızı mutlu edecek bir formül olacak bu. Daha doğrusu mutlu etmek zorundayım.

Ünal Aysal'a güvenmiyorum artık kimse kusura bakmasın . İsterse Messi'yi getirsin, böyle yumuşak bir duruş kabul edilemez. :)

Kimse başkan a da sallamasın. Başkanın masonik bağlantıları vardır öle değilse bile sağlam liboş. Böle adamlar iktidarla arasını bozmaz. Ayrıca enerji işi yapan hiç kimse hükümetle arasını bozamaz. İş Terimde bitiyor.

Bunu dedi mi gercekten merak ediyorum. Eger dediyse günleri sayilidir Baskanin. Cok eminim bu konuda.

Ilk firsatta tekmeyi basar kongre üyeleri. Basbakani memnun etmek zorundayim ne demek lan? Kulüp yönetiyorsun.

Basbakan istedi diye takimin agzina mi edeceksin? Nasil Baskansin sen? Adnan Polat´i hatirlasin bence.

bunu dememiştir de taraftarı fatih hoca ve ünal başkana düşman etmek isteyenler amaçlarına çok güzel ulaştılar, görüntü ortada.

Olur da milli takımla Galatasaray'ı birlikte götürmeye karar verirse bu sezon başarıszlık durumunda en büyük suçlu Fatih Terim'dir.Yeri gelecek milli takım hazırlıkları için bizi ihmal edecek takımı maçlara Hasan Şaş-Ümit Davala hazırlayacak eskiden rakip takımın 3 maçını izliyosa bu sefer 1 maçını izleyebilecek her açıdan zarar göreceğiz.Daha medyanın milli takım üzerinden yıpratma çabasını vs katmıyorum işin içine.

İkisini beraber çalıştırma önerisi reddedilsin gerisi önemli değil. Anladığım kadarıyla Hoca'nın böyle bir niyeti var.

Hoca bulur Galatasaray, helede bu şartlara ve bu kadroya gelmek istyen hoca rahat bulunur.

Yeterki adam gibi isimlere gidilsin. Hitzfeld gibi, Löw gibi...

- Hiç ilgim olmadığı halde böyle bir krizi ve topu kucağımda buldum. O zaman herkesi mutlu edecek bir ‘BELÇİKA FORMÜLÜ’ nü bulmak zorundayım. Böylece Sayın Başbakanı, Ankara’yı, federasyonu, federasyon başkanını, hocamızı, yönetimimizi, ve taraftarımızı mutlu edecek bir formül olacak bu. Daha doğrusu mutlu etmek zorundayım

Su bölümü FIFA´ya yollasak, lisansimizi iptal ederler. Bunlar ne dediklerinin farkinda bile degiller.

Paraliymis, güclüymüs gercekten hic umrumda degil. Bu laflari söylediyse derhal istifa etsin.

Yahu dunden beri kriz geciriyorum hazmedemiyorum olanlari.

Baskan kendi bindigi dali kesiyor ilk once hersey duzgun giderken secime gidip yonetimi degistirdi simdide Terimi gondermeye calisiyor yanliz sunu unutuyor cegirge bi sicrar iki sicrar ucuncude yakalanir sonrada olan biz taraftarlara olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

bu da Belçika formülünün açıklımı.

BELÇİKA FORMÜLÜ NEDİR?

Uzlaşma esasına dayalı olan ‘Belçika Formülü’ ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel açıdan nüfusa bakmaksızın eşit haklara sahip toplumların yan yana yaşamasına olanak veren siyasal bir sistemdir. Valon, Flaman ve Brüksel olmak üzere üç ana bölgeden oluşan Belçika’da bir çok alt topluluk bulunuyor.

dediğin gibi eğer gerçekten bunları söylemişse 5 dk bile durmasın kulüpte. Bu ülke Tayyibi ALLAH yapmış. Tövbe tövbe. :mad-49:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt