GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 280

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,8K
Sayfa
280/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener umurumda değildi. Aklımda sadece bu mevzu vardı reis. bir ara atletico maçına bakayım dedim biraz. Arda döktürüyordu. Verecekleri varsa da bu maçtan sonra vermezler.

"Arda gelmek için elinden geleni yapıyor" , Arda gidecek yönetimine, diyecek ki "ben Galatasaray'a dönmek istiyorum", onlar da satacaklar eğer teklifimiz komik değilse. Olmayacak şey değil ama bizim teklif büyük ihtimalle 12 olur maks. o da bize yaptıkları gibi bilmem kaç taksitle.

Bu yüzden gelişme olmuyordur bu transferde.

Bencede Gerets olur. Çünkü iç dinamiklerimizdeki söz sahibi adamlar Gerets fetişisti. Bir özelliği de yok bu hocanın. Avrupa'da nanaydık o varken. Ligde dediğim gibi şu kötü ligde ortalama birçok hoca şampiyon yapabilir, Denizli kesin yapar.

Lucescu süper adamdır. Ligi alır ! Avrupa'da hedefleri kovalar. Lucescu gelirse kura şansımız kötü olmazsa eğer, çeyrek görürüz yine.

Lucesku gelmez adam niye gelsin?

Onu sirtindan vuranlarin takimina?

Sıra şimdi Şampiyonlar Ligi Kupasında arkadaşlar. Bu oyunların hepsi Aziz ve kendi gibi karaktersiz insanların pislik Galatasarayı durdurma oyunları !

İstanbulda olan ve Florya tesislerine yakın olanlar bi zahmet tesislere gidip diğer kardeşlerimize yardımcı olup her zaman destek versinler, TFF'ye diss atsınlar. Ben burda kafayı yedim kaç gündür siz nasıl rahatsınız orda Allah için ya ?

bencede, hergun bi ugruyorum ama bazen sabah bazen aksam, son zamanlar pek birsey olmadigi icin eskisi gibi uzun kalmiyorum, simdi Terim olaylari cikinca biraz bakim dedim kim var kim yok :)

iyi yapmışsın. arayı fazla uzatma reis. Seni geçenlerde biriyle karıştırdım ben la :D Attila diye biri. bel altı muhabbeti yapan elemanla. sonradan duruma ayıktım :D

Tff danışmanlığı yapabilir kısmı o kadar harika ki,bildiğin Türk futbolu ile ilgili kararlarda yardımcı olsun size yani yabancı sayısına o karar versin gibi bişey:))

"Arda gelmek için elinden geleni yapıyor" , Arda gidecek yönetimine, diyecek ki "ben Galatasaray'a dönmek istiyorum", onlar da satacaklar eğer teklifimiz komik değilse. Olmayacak şey değil ama bizim teklif büyük ihtimalle 12 olur maks. o da bize yaptıkları gibi bilmem kaç taksitle.

Bu yüzden gelişme olmuyordur bu transferde.

Faruk Dün izlediğim Arda, çok net söylüyorum. Abartısız 20 eder. 12e Ardayı kimse vermez. Bir şeyi unutmayalım, bizim gönderdiğimiz Ardaya 12 verdiler. sakatlığı geçmemiş, uzun zamandır takımdan ayrı, doğru düzgün maçlara çıkamayan, kilo fazlası olan Arda 12 Milyon Euro etti. 15-16+Riera gibi bir teklif düşünülebilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt