GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 281

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,8K
Sayfa
281/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a ihanet eden kim ?

Galatasaray düşmanlarının kapısına giden ve öyle yada böyle 4 maç için olsa bile onlara boyun eğen kim.İlk başta niye ben beni niye çağırdığınızı biliyorum aptal değilim hadi gidin bakın işinize demedi.Terim bizde kalıcak diye seviniyorsunuz zaten adam gitmeyecekti ki.Kimse de kovamaz onu bu durumda ben atılmadan galatasaraydan gitmem diyerek başkanı zor durumda bırakmaya çalıştı.ikisini birden yürütüp galatasarayı zora sokacaktı eğer olursa iş.başkanın nabızını yokladı.

dostum tirsiyorlar iste.nerdeyse tirsmiyan yok.ne yapalim?

ayrica konuda milli takim olunca kabul etsen bir turlu etmesen birturlu

Tamam onu anliyoruz zaten ama asil amacin da farkindaydik hepimiz. Ona göre baski yapti taraftarlar da. Iyi yaptilar.

Milli takimi toparlayacak hocalar Türkiye´de ve dünyada var. Ama bizim 2 senelik calismamiz vardi ve hersey alt üst olacakti.

Güya milli takimi toparlayacaklar ama Galatasaray´i da alt üst edecekler. Iyi valla. Baska?

şenol güneş boştayken oraya en çok yakışacak adamdır. ama şenol güneş kabul eder mi bu şerefsizlerle çalışmayı orası muamma. ki fenerasyon ve tayyip de istemez şenol hoca gibi dürüst bi adamı

Galatasaray düşmanlarının kapısına giden ve öyle yada böyle 4 maç için olsa bile onlara boyun eğen kim.İlk başta niye ben beni niye çağırdığınızı biliyorum aptal değilim hadi gidin bakın işinize demedi.Terim bizde kalıcak diye seviniyorsunuz zaten adam gitmeyecekti ki.Kimse de kovamaz onu bu durumda ben atılmadan galatasaraydan gitmem diyerek başkanı zor durumda bırakmaya çalıştı.ikisini birden yürütüp galatasarayı zora sokacaktı eğer olursa iş.başkanın nabızını yokladı.

Fatih Terim'i hiç tanımamışsın. Milli takım için elinden ne geliyorsa yapmaya hazırdır, olaya bizim gibi Demirören vs. diye bakmaz. Boyun eğen gibi kelime kullanman yakışmamış.

Onur bugün bana deseler ki, işin hazır. evde veriyoruz. Uçak biletini de aldık. Hangi ülke diye sorarsam namerdim. Türkiye diye bir şey kalmadı. Almanya güzel ülke. Almanya ve Hollanda'ya gelmiştim reis.

Ben burda dogdum büyüdüm ama gercekten hicbirzaman mutlu olamadim. Türkiye´yi farkli seviyorum ama su anda yasamam orda.

Umarim birgün Türkiye´de yasayabilecegim ortam olusur, bizde seve seve döneriz.

Biz böyle totaliter sistemlere alisik degiliz sonucta. Görmedik böyle birsey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt