Faruk Mertan
Aslan Üye
whatsapp'tan mesaj atmıştır sahibine hemen, bu da olmadı, başka birşey düşün diye.
Galatasaray'a ihanet eden kim ?
modluk hayırlı olsun reis
Hayir tirsmiyorum. Türkiye´de yasamiyorumArkamda kapi gibi Alman devleti var
![]()
CAS cezayı arttırırsa ne olacak?Öyle bir olasılık ta var.Fener Salzburg'a elenecekti arkadaş elenecekti ki bu sene ki hakkınıda kaybedip 2 sene ceza alacaktı..Şimdi sanki bu sene oynayıp kaybetmiş gibi olacak o cezanın bir senesini
Yönetim kurulu ile toplantı yapıp karar verecekmiş tüpçü..Demek ki Aziz ve Abdullah Kiğılı ve Suat Kılıçla toplantı yapacak![]()
. Hukumetin has adamı değil mi? Sonra da hükumet karışmıyor diyorlar 
he onun arka ismi de ayni biliyorum
ben de genelde guzel profil resimleri olur unutma, eger Alper zor geliyorsa hahaha![]()
dostum tirsiyorlar iste.nerdeyse tirsmiyan yok.ne yapalim?
ayrica konuda milli takim olunca kabul etsen bir turlu etmesen birturlu
tff için çare yılmaz hoca![]()
Yönetim kurulu ile toplantı yapıp karar verecekmiş tüpçü..Demek ki Aziz ve Abdullah Kiğılı ve Suat Kılıçla toplantı yapacak![]()
Galatasaray düşmanlarının kapısına giden ve öyle yada böyle 4 maç için olsa bile onlara boyun eğen kim.İlk başta niye ben beni niye çağırdığınızı biliyorum aptal değilim hadi gidin bakın işinize demedi.Terim bizde kalıcak diye seviniyorsunuz zaten adam gitmeyecekti ki.Kimse de kovamaz onu bu durumda ben atılmadan galatasaraydan gitmem diyerek başkanı zor durumda bırakmaya çalıştı.ikisini birden yürütüp galatasarayı zora sokacaktı eğer olursa iş.başkanın nabızını yokladı.
Onur bugün bana deseler ki, işin hazır. evde veriyoruz. Uçak biletini de aldık. Hangi ülke diye sorarsam namerdim. Türkiye diye bir şey kalmadı. Almanya güzel ülke. Almanya ve Hollanda'ya gelmiştim reis.
Lucesku gelmez adam niye gelsin?
Onu sirtindan vuranlarin takimina?