GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 290

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,7K
Sayfa
290/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursa maçını kazanmak farz oldu yoksa yine basın "terim mutsuz-ayrılacak-bırakacak-kafasına sıkacak" gibi haberle başımızı yiyecek.

son 2 günde hoca üzerinde baskı yaratmak ve taraftarın hocaya ve başkana olan sevgisini azaltmak adına yapmadıkları adilik kalmadı malum gazetelerin ve sitelerin. Taraftarda dostunu düşmanını ayırt etsin artık öyle her yazılana inanıp gaza gelmesin.

Bu arada Şükrü Ergün biyerlerde yalanlamadı dimi söylediği sözleri

Yalanlayamaz cünkü ses kaydi var. Ama dün Gstv de ses kaydinin tamamini yayinlatti, güya söyledikleri yanlis aktarildi izlenimi vermek icin ama ayni seyleri söylüyor. Cok konusuyor o zaten. Acayip kilim Sükrü Ergün´e. Hergün bi yere baglaniyor görmemis herif.

Taraftara da büyük iş düşüyor

Bursaya takılabiliriz bu normaldir

hepimiz çıkacak haberleri biliyoruz

onun için sakin olup hoca ve takıma sahip çıkmak gerek

Haklısın, bu ahfta çok önemli olası bir kötü sonuç sonrası hocaya ve yönetime sallıyacaklar. Taraftar ayık olmalı ve doğru ile yanlışı ayırt edebilmeli.

(Portal demişsin ama) yeni yazılıma lesh diyen arkadaş, bu kadar basit bir fonsiyonu bulmadığın için mi lesh olduk? Yoksa alışkanlıkları terketmek mi bu cümleyi kullandırdı sana? her 2 durumda da ortada bir emek ve hizmet var, buradaysan kullandığın o ifadeyi haketmedik demektir.

İleride faydalarını siz de görürsünüz. (Facebook'a da atarlanıyormusunz tema değiştirince bilmiyorum ki?)

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

Yalanlayamaz cünkü ses kaydi var. Ama dün Gstv de ses kaydinin tamamini yayinlatti, güya söyledikleri yanlis aktarildi izlenimi vermek icin ama ayni seyleri söylüyor. Cok konusuyor o zaten. Acayip kilim Sükrü Ergün´e. Hergün bi yere baglaniyor görmemis herif.

Geçen yönetimde de biri vardı neydi onun adı? O da çok konuşuyordu. Ama elbet hesap günü gelir , sen Fatih TERİM' e sahip çıkacağın yerde abuk subuk konuşursan gerekende yapılır elbet.

borç batağındaki antepin büyük potansiyelli muhammet demir'i 2 3 milyon euroya alıp 1 sene antepe geri kiralasak ne kaybederiz ? bu vizyona ne zaman ulaşacağız biz ?

alın size oyun gerçi Fatih altaylının yazılarına itibar etmem okumam da bi yerde bu haberi gördüm ;

Fatih Terim - Milli Takım görüşmeleri ile ilgili olarak Fatih Altaylı'dan bomba bir iddia geldi. Altaylı köşe yazısında; Fatih Terim ismini Aziz Yıldırım'ın önerdiğini iddia etti.

Altaylı, bugün yayınlanan köşe yazısında, Milli Takım için Fatih Terim ismini Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önerdiğini iddia etti...

İşte Fatih Altaylı'nın Habertürk'teki yazısındaki o bölüm...

"Aziz Yıldırım, Göksel Gümüşdağ'a; "Milli Takım'ın başına Fatih Terim'i getirmek iyi olur" fikrini vermiş.

Yıldırım'ın fikrini beğenen ve benimseyen Gümüşdağ, geçen haftanın son günlerinde Fatih Terim'i aramış ve nabız yoklamış.

Terim'in "Böyle bir şey olmaz" dememesinden cesaret alarak, Terim ile Başbakan arasında bir görüşme ayarlamış."

borç batağındaki antepin büyük potansiyelli muhammet demir'i 2 3 milyon euroya alıp 1 sene antepe geri kiralasak ne kaybederiz ? bu vizyona ne zaman ulaşacağız biz ?

Bu çocukta jeneriklik gollerini bize atıyor hep. İyi oyuncu değerlendirmek lazım ama sakatlık durumu nasıl bilmiyorum sık sakatlanan biriyse de yapacak çok birşey yok

İnanmıyordum açıkcası Bruma'nın geleceğine son gelişmeler olsun Elmander'in ayrılışı olsun ben Bruma'yı getireceğimiz hissiyatındayım hatta ansızı bir kap bildirimi bile olabilir.

alın size oyun gerçi Fatih altaylının yazılarına itibar etmem okumam da bi yerde bu haberi gördüm ;

Fatih Terim - Milli Takım görüşmeleri ile ilgili olarak Fatih Altaylı'dan bomba bir iddia geldi. Altaylı köşe yazısında; Fatih Terim ismini Aziz Yıldırım'ın önerdiğini iddia etti.

Altaylı, bugün yayınlanan köşe yazısında, Milli Takım için Fatih Terim ismini Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önerdiğini iddia etti...

İşte Fatih Altaylı'nın Habertürk'teki yazısındaki o bölüm...

"Aziz Yıldırım, Göksel Gümüşdağ'a; "Milli Takım'ın başına Fatih Terim'i getirmek iyi olur" fikrini vermiş.

Yıldırım'ın fikrini beğenen ve benimseyen Gümüşdağ, geçen haftanın son günlerinde Fatih Terim'i aramış ve nabız yoklamış.

Terim'in "Böyle bir şey olmaz" dememesinden cesaret alarak, Terim ile Başbakan arasında bir görüşme ayarlamış."

ola bilir olamazda.. o nerden biliyormus ?! bende bir ton senerayo uydura bilirim sonucda. öyle ciddi bir konuda delil veremiyorsa hic salamasin ama türkiyede salayan salayana zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt