GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 292

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,6K
Sayfa
292/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde Terim'in yerine antrenör arayanlar bile vardı be :asd:. Adamın biri Pellegrini dedi birde :asd:.

Cok sinirliydi ama insanlar. Normal karsilamak lazim. Bunun nedeni de ortada.

Basbakan emir verdi diye dört döndü hepsi. Yani adam kizacak diye senaryo yaziyor insanlar artik.

Bu 4 maclik formül bile Basbakanin gazini almak icin yaratilmadi mi? Insanlarin sinirlenmesi de cok dogal.

İspanya'da gazetici olsaydım ya tanıdığım olsaydı bugünkü manşete Arda'nın oyundan alınırken ki yüz ifadesini koyardım :D

Simone ile araları kötü çıkarken morali bozul gibi haber yapardım

yok mu la kimsenin oralarda tanıdığı :D

Bi tek geçen sene sakatlandı adam hiç oynamadı gibi geçen sezon ondan önceki sezon ise 10 gol attı bu sezon 15 i bulur bu çocuk arkadaşın dediği gibi alıp kiralayabilsek süper olur

Öyleyse denemek lazım. İş var gerçekten Muhammette ki son maçta seyirciden etkilenmiş alkışladılar diye, kendiside gelmek isteyecektir. Kiralamak yerine yedekte dursun illa şans bulur forveti dörtlemiş oluruz hem

ola bilir olamazda.. o nerden biliyormus ?! bende bir ton senerayo uydura bilirim sonucda. öyle ciddi bir konuda delil veremiyorsa hic salamasin ama türkiyede salayan salayana zaten.

Bu fatih altaylı denen barzonun en önemli özelliği sallaması ve aşırı derecede terbiyesiz bir kişiliği olması.

Bu dallama Galatasaray'da bir dönem nasıl olupta yünetici oldu ise(yalaka kişiliği olabilir),o dönemde stadın önünde Galatasaray'lı çocuklara ağza alınmayacak küfürler etmişti.

2-3 defa canlı izleme fırsatım olmustu oyunlardan iyi oldugunu biliyodum herif arsenalden gitmesi lazım nasri gibi [media]https://www.youtube.com/watch?v=KWMU_FhJs04[/media]

Beleşe Bruma'yı alırsak 10 senede yaptığımız en karlı transfer olur.2-3 sene sonra 30m avroya satarız

üstad.. sana şu soruyu sarayım..

riberyy bu takımdan nasıl gitti???

onun için..

arkadaşlar diyor nasıl 11 oynayacak.

1-adam gelip fizik ve uyum sireci geçirecek..

2-bu adamın 40-50 maçlık maçta oynacağı en az 20 maç olur direk 11 veya yedek.

alın kadro şu kadro ligte 10 maç çıkar , eboue geçen senede yedek kalıyordu bazı maçlarda. 6 tane şpl maçı var, kafadan ligde yedekten girebilir drogbanın yerine misal rotasyon için.

-------------muslera-------

--sabri/eboue----chedjou/g.zan----semih----h.balta----

---------------melo-------selçuk-------

-----bruma------snejder--------burak-----

--------------drogba-----------

he orta saha zayıf ise, engin/erman/emre oynar ikinci yarı bruma girer, drogba çıkar. veya hamit oynar... zormu yani 10 maç çıkar böyle..

Buradakiler kendi kendine gelin güvey oldu. Yok asarız yok keseriz, yok satarız. Arkadaş adam gitmek isterse gider, Başkan da itiraz etmiyorsa sorun yok demektir. Gitmek istemezse de gitmez ve kalır.

Gidince kendisinin de dediği gibi yeri dolar. Sıkıntılı olsa da dolar.

hafızlar çıkıyorum bu sıcakta iktisat çalışarak kendime işkence edeceğim ... geldiğimde güzel gelişmeler istiyorum hoşçakalın ... sağlıcakla kalın..esen kalın..demet akalın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt