Murat Oktay
Tecrübeli Üye
neyse 10 eylülde romanya milli takımı yener matematiksel şans da biter böylece fatih hoca aklını tamamen galatasaraya verir.
baskı olacak bu sene hocaya bakalım iyi olur umarım
neyse 10 eylülde romanya milli takımı yener matematiksel şans da biter böylece fatih hoca aklını tamamen galatasaraya verir.
Birsey olmaz ya. Bir milli haftada 2 mac oluyor zaten. 2 kere milli takim kampina gidecek yani.
Onun disinda danismanlik yapacak zaten. Ondan da birsey olmaz.
Yeterki sözlesmesini hemen uzatalim 3-4 yil.
Bence yine tuzaga düstük... bunlarin tek niyeti Imparatorun is agirligini ve stressini artirmak..ardindan birde aday kadrolara üst üste elestiriler heleki bir milli takim maglubiyeti ile bakin basin ne pislikler yapacaklar.. Hic bir sekilde hosuma gitmiyor bu anlasma.. bir cogumuz 4 macla yirtik diye yorumluyor bence bizi tuzaga düsürdüler burda yapacagimiz Imparatorun yaninda olup her hangi elestiriye sert cikislar yapmamiz hic de olumlu yorumliyamiyorum bi isi....
baskı olacak bu sene hocaya bakalım iyi olur umarım
Bu vesileyle teklifimiz, hocamızın önümüzdeki Mayıs ayına kadar oynanacak karşılaşmalarda Milli Takımımızın başında teknik direktör sıfatıyla sahaya çıkması ve de önümüzdeki Mayıs 2014'e kadar Türk futbolunun yeniden yapılanması için gerekli çalışmalara Danışman sıfatıyla destek vermesi şeklinde oluşmuştur.
Kulübümüz ve Hocamız bu süreçte herhangi bir maddi beklenti içinde de olmayacaktır.
Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.
galatasarayın açıklamasına bir daha bakalım
Gercekten Fatih Terim´den ne beklediklerini anlamadim ben. Topu topuna 1 ay boyunca TD´lik yapacak.
Onun disinda fikir verecek size. Bu kisa süre icin cok mu gerekliydi sanki?
Sanki Terim´i dünya sampiyonasi icin basa getiriyorlar
Ama ben yinede TFF´ye ve Basbakan´a güvenmiyorum. Ilerde yine baski yapabilirler.
O yüzden derhal sözlesmesi uzatilmali hocanin.
iskender baydar @iskenderbaydar36 sn
Görünen yine yanlış aktarılıyor manzara!! Terim TFF'nin teklifini kabul etmedi; TFF Terim ve Galatasaray'ın şartlarını kabul etti daha doğru
Biz o teklifi reddedilir diye yaptık büyük ihtimal bu yüzsüzler kabul etti şaka gibi
galatasarayı ile sözleşmesi uzattıktan sonra hiç sorun yok. umarım basın toplantısında sorualra net cevap verirler..
bu arada fatih hoca kararı ile şu yabancı sorunu çözülmesi ise; hoca ligde ve şampiyonlar liginde zorlanır. çünkü kafa olarak karmaşık olabilir.
milli takım son 2 maça umut taşırsa yıpranır..
burda galatasaray olarak tek yapmamız gereken yeni bir anlaşma yapılmasıdır, sonra ne yaparsa yapsın. burda galatasaray önemli olan...