GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 303

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,4K
Sayfa
303/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu vesileyle teklifimiz, hocamızın önümüzdeki Mayıs ayına kadar oynanacak karşılaşmalarda Milli Takımımızın başında teknik direktör sıfatıyla sahaya çıkması ve de önümüzdeki Mayıs 2014'e kadar Türk futbolunun yeniden yapılanması için gerekli çalışmalara Danışman sıfatıyla destek vermesi şeklinde oluşmuştur.

Kulübümüz ve Hocamız bu süreçte herhangi bir maddi beklenti içinde de olmayacaktır.

Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.

galatasarayın açıklamasına bir daha bakalım

Bence yine tuzaga düstük... bunlarin tek niyeti Imparatorun is agirligini ve stressini artirmak..ardindan birde aday kadrolara üst üste elestiriler heleki bir milli takim maglubiyeti ile bakin basin ne pislikler yapacaklar.. Hic bir sekilde hosuma gitmiyor bu anlasma.. bir cogumuz 4 macla yirtik diye yorumluyor bence bizi tuzaga düsürdüler burda yapacagimiz Imparatorun yaninda olup her hangi elestiriye sert cikislar yapmamiz hic de olumlu yorumliyamiyorum bi isi....

Hiç bişey olmaz zaten bütün ülke milli takımdan bişey beklemiyor hocanın bu konuda hiç sıkıntısı olmaz

aksine bence bizimkiler onları tuzağa düşürdü

akıllıca davrandılar federasyon mayısa kadar hocaya mahkum olacak

1000 kişiye sorun brezilya umudunuz var mı diye 1 kişi bile var demez

Bir kez daha Başganın zekasına hayran kaldım

bu arada basın yine başladıı...

galatasarayı kollayacak mı? milli takımı hem klubu yönetebilirmi??

ahahah:) ulee işiniz gücünüz isimleri eleştirmek, işleyen yapının başındaki adamı değil..

Bu vesileyle teklifimiz, hocamızın önümüzdeki Mayıs ayına kadar oynanacak karşılaşmalarda Milli Takımımızın başında teknik direktör sıfatıyla sahaya çıkması ve de önümüzdeki Mayıs 2014'e kadar Türk futbolunun yeniden yapılanması için gerekli çalışmalara Danışman sıfatıyla destek vermesi şeklinde oluşmuştur.

Kulübümüz ve Hocamız bu süreçte herhangi bir maddi beklenti içinde de olmayacaktır.

Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.

galatasarayın açıklamasına bir daha bakalım

" ve de önümüzdeki Mayıs 2014'e kadar Türk futbolunun yeniden yapılanması için gerekli çalışmalara Danışman sıfatıyla destek vermesi şeklinde oluşmuştur. "

bu bölüm cok ama cok önemli benim icin öylesine laf degilse tabiki. Hoca yabanci konusunu hal edecek büyük ihtimalde.

Gercekten Fatih Terim´den ne beklediklerini anlamadim ben. Topu topuna 1 ay boyunca TD´lik yapacak.

Onun disinda fikir verecek size. Bu kisa süre icin cok mu gerekliydi sanki?

Sanki Terim´i dünya sampiyonasi icin basa getiriyorlar :)

Ama ben yinede TFF´ye ve Basbakan´a güvenmiyorum. Ilerde yine baski yapabilirler.

O yüzden derhal sözlesmesi uzatilmali hocanin.

Gercekten Fatih Terim´den ne beklediklerini anlamadim ben. Topu topuna 1 ay boyunca TD´lik yapacak.

Onun disinda fikir verecek size. Bu kisa süre icin cok mu gerekliydi sanki?

Sanki Terim´i dünya sampiyonasi icin basa getiriyorlar :)

Ama ben yinede TFF´ye ve Basbakan´a güvenmiyorum. Ilerde yine baski yapabilirler.

O yüzden derhal sözlesmesi uzatilmali hocanin.

galatasarayı ile sözleşmesi uzattıktan sonra hiç sorun yok. umarım basın toplantısında sorualra net cevap verirler..

bu arada fatih hoca kararı ile şu yabancı sorunu çözülmesi ise; hoca ligde ve şampiyonlar liginde zorlanır. çünkü kafa olarak karmaşık olabilir.

milli takım son 2 maça umut taşırsa yıpranır..

burda galatasaray olarak tek yapmamız gereken yeni bir anlaşma yapılmasıdır, sonra ne yaparsa yapsın. burda galatasaray önemli olan...

galatasarayı ile sözleşmesi uzattıktan sonra hiç sorun yok. umarım basın toplantısında sorualra net cevap verirler..

bu arada fatih hoca kararı ile şu yabancı sorunu çözülmesi ise; hoca ligde ve şampiyonlar liginde zorlanır. çünkü kafa olarak karmaşık olabilir.

milli takım son 2 maça umut taşırsa yıpranır..

burda galatasaray olarak tek yapmamız gereken yeni bir anlaşma yapılmasıdır, sonra ne yaparsa yapsın. burda galatasaray önemli olan...

Galatasaray´i boslamaz hoca merak etme. 4 milli macin hazirligini, analizini o kadar da abartmamak lazim.

Yeterki ilerde döneklik yapip yeniden hocamiza baski yapmasinlar. Ben onu daha cok düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt