GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 308

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,3K
Sayfa
308/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem Türk futbolunun yeniden yapilandirilmasi diyorlar, o zaman seve seve yapacaklar. Madem samimiler? Görecegiz

Bu federasyonun var olma sebebi Fenerbahçe'nin çıkarlarını koruması.O yüzden en ufak beklentiye girmesin kimse.Birde kendi ayağımıza kurşun sıktık.Federasyon'un gitmeyeceği kesinleşti artık.Seneye 5+0+3 yada en iyi ihtimalle 6+0+4'te cabası.

tamamda fatih hoca ile yeni sözlesme imzalandimi hayir imzalanmadi, hic bir ülkede 4 maclik hoca takimin basina getirilmez bu federasyon baskani demirören bile olsa getirmez .

Harbı çok büyük paraonoya var sizlerde

Adamları iti poposuna soktuk hala 4 maç lığına gelırmıymıs diyorsunuz

Noterden onaylı basknın acıklmasını oku

Yada 4 maddelik anlasmayı

Yeterki hoca gereken aciklamayi yapsin az sonra. Bi sorun kalmaz ortada. TFF´yi de umutlandirmasin.

4 mac icin geldim, fikirlerimi paylasacagim, sene sonunda Galatasaray´daki görevime devam edecegim desin.

Eger samimilerse ve tecrübesinden yararlanmak istiyorlarsa, kisa süre icinde ciddi degisiklikler yapmak zorundalar. Her anlamda.

Buna yabanci kurali, altyapi, hersey dahil. Ben cok güvenmiyorum bunlara ama Terim´e güvenmek istiyorum.

Basbakan istedi diye bu fedakarligi yapan adam, sonra bi daha rica geldiginde ne yapar? Orasi önemli benim icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt