GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 310

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,2K
Sayfa
310/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boluspor 0 - 4 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Taraftarımız böyle skorlara alışsın

Khazar Lankaran 0 - 4 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Takımımız oturuyor bu sene 3 kulvarda da hedeflediğimiz yere geleceğiz

PSV 2 - 0 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Hazırlık maçlarında böyle sonuçlar normal, takımı tanıyoruz

Galatasaray 1 - 0 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Kaybettik üzgünüz daha iyi olacağız ders çıkaracağız

Konyaspor 3 - 2 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Önümüzde Arsenal maçı var onu düşünmeliyiz ligde hedeflediğimiz yerde olacaz

Arsenal 3 - 0 Fenerbahçe

- Error,error

:asd:

Boluspor 0 - 4 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Taraftarımız böyle skorlara alışsın

Khazar Lankaran 0 - 4 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Takımımız oturuyor bu sene 3 kulvarda da hedeflediğimiz yere geleceğiz

PSV 2 - 0 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Hazırlık maçlarında böyle sonuçlar normal, takımı tanıyoruz

Galatasaray 1 - 0 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Kaybettik üzgünüz daha iyi olacağız ders çıkaracağız

Konyaspor 3 - 2 Fenerbahçe

- Ersun Yanal : Önümüzde Arsenal maçı var onu düşünmeliyiz ligde hedeflediğimiz yerde olacaz

Arsenal 3 - 0 Fenerbahçe

- Error,error

:asd:

ersun yanali ben begenmiyordum da bukadarda ktöü bir durus sergileyecegini tahmin edemedim vallahi. mustihs rezil aciklamalar yapior. kaldiramiyor resmen . her basin konusmasi ayri bir rezalet. yüz ifadesi güvensizlikler ile dolu resmen.

genc yetenekleri calistira biliyor belki ama ilerisi icin stop. büyük baskiyi asla kadliramaz ve kariyeri boyunca da hic kaldiramadi.

Cok komplo teorileri üretilebilecek bir durum bu. Medya cok karistirir ortaligi bu sürecte. Hazirlikli olmak lazim.

"Terim´i ikna ettiler, kaliyor", "Galatasaray gecis sürecini atlatana kadar Terim kaliyor", "Aysal TD ariyor" vs.

Bunun gibi cok sey duyabilir, okuyabiliriz. Bizim medyamiz icin müthis bir haber kaynagi zaten. Affetmezler.

Umarim Imparatorumuz az sonra gereken aciklamayi yapar ve son noktayi koyar. Bu cok önemli.

Cok komplo teorileri üretilebilecek bir durum bu. Medya cok karistirir ortaligi bu sürecte. Hazirlikli olmak lazim.

"Terim´i ikna ettiler, kaliyor", "Galatasaray gecis sürecini atlatana kadar Terim kaliyor", "Aysal TD ariyor" vs.

Bunun gibi cok sey duyabilir, okuyabiliriz. Bizim medyamiz icin müthis bir haber kaynagi zaten. Affetmezler.

Umarim Imparatorumuz az sonra gereken aciklamayi yapar ve son noktayi koyar. Bu cok önemli.

Az sonra derken hocanın açıklama yapacağı kesin mi yoksa temenni mi?

Lan si iyi misiniz. Ne zaman gördünüz Galatasarayda oyuncu gelmeden kap'a bildirildiğini. Bu akşam formayı giydi fotoyu gönderdi derim tamam duyumcunun kralısın.

Ama öyle birşey olmayacağına göre kesin saat vermek yanlış. Bu da demek oluyor ki burak yandın hacı herkes yüklencek sana

Biz o kadar fedakarlik yaptik, e Basbakan da Arda´yi hediye etsin bize madem :)

En kötü hediye olarak yabanci sinirini kaldirtsin. Beleshe güzellik olur mu? At bi sakal :)

Lan si iyi misiniz. Ne zaman gördünüz Galatasarayda oyuncu gelmeden kap'a bildirildiğini. Bu akşam formayı giydi fotoyu gönderdi derim tamam duyumcunun kralısın.

Ama öyle birşey olmayacağına göre kesin saat vermek yanlış. Bu da demek oluyor ki burak yandın hacı herkes yüklencek sana

valla ben onu bunu bilmem ben kiliclari hazirladim artik yarin aciklanmazsa yandi:troll:

Biz o kadar fedakarlik yaptik, e Basbakan da Arda´yi hediye etsin bize madem :)

En kötü hediye olarak yabanci sinirini kaldirtsin. Beleshe güzellik olur mu? At bi sakal :)

arda kalsin oldu yerde söylerim yabanci konusu hal etsinler. ardami yabanci konusumu secimi yapsam 1000 kere yabanci konusu söylerim herhalde. nani akar :cool:

:D Hayır yani en basiti elmander herif gitti formayı giydi foto yolları biz 2 gün sonra kap'a bildiri düştük. O sebeple diyorum akşam formayı giydi basına servis edildi edildi edilmedi duyum çöker söyleyeyim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt