GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 313

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,1K
Sayfa
313/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim anlaşmamız dünya kupasından öte bir anlaşma ne demek la birşey anladınız mı siz

Dunya kupasindan 2 sene sonra Avrupa kupasi var. Yani soyle diyor.

4 mac calistiracagim. Muhtemelen katilamayacagiz. Sezon sonu Galatasaray'dan ayrilacagim. Ve sezon sonundan itibaren Avrupa Sampiyonasi icin elemelerle birlikte Milli takimin basindayim.

Ben bunu anladim.

4 mac calistiracagim. Muhtemelen katilamayacagiz. Sezon sonu Galatasaray'dan ayrilacagim. Ve sezon sonundan itibaren Avrupa Sampiyonasi icin elemelerle birlikte Milli takimin basindayim.

Ben bunu anladim.

Yok yok öyle birsey demek istemedi. Öyle birsey olsaydi ayrilirdi zaten Galatasaray´dan.

Akil hocaligi yapacak demek ki. Basbakan Terim´e o görevi verdi, projeler sana emanet dedi. (Umarim)

Ama dedigim gibi, ben bunlara zerre güvenmiyorum. Hakkimizda hayirlisi.

Her ne olursa olsun, taraftar Terim´in yaninda olmali. Bence taraftari Terim´den sogutmak istiyorlar. Izin vermemeliyiz.

Zaten Terim´in dediklerini yapip yapmayacaklarini da cok kisa sürede anlariz.

Bence Galatasaray ve Terim su anda cok farkli konumda Türkiye´de. Böyle bir ayricaligimiz kesinlikle olacak.

Zaten Fenerbahce cok kisa sürede aciklama yapar ve bu konuya deginir. Göreceksiniz. Ama ayricaligimiz olacak. Bu kacinilmaz

Ben bunu anladim.

Hoca diyor ki ben milli takıma akıl verecem diyor adam resmen.İlk acıklamasın da da danısmanlıktan bahsetmişti.Turk futbolunda federasyonun yapmadıgı seyleri yapcaz diyor .Ne demek?Yabancı sınırı?.Umarım ilerisi için kupalara giden milli takım olusur dıyor olusturacagım demıyor.Yanı 4 mac dısında akıl hocalıgı yapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt