Yıldırım Yorgun
Kırmızı Üye
Aybaşına dek mümkün değil maalesef.
iPad - Tapatalk
28 ağustostan önce bitse bari, kutlamayı burda yapalım
iPad - Tapatalk
O değil de Fener'den aldığımız parayı bu kez ne yapacağız acaba![]()
Ayrica hoca milli takimi calistiriyor diye bunu kullaniriz, bize iltimas gecilir falan diye ima eden arkadaslara soyluyorum.
Ben istemem.
iPad - Tapatalk
Dunya kupasindan 2 sene sonra Avrupa kupasi var. Yani soyle diyor.
4 mac calistiracagim. Muhtemelen katilamayacagiz. Sezon sonu Galatasaray'dan ayrilacagim. Ve sezon sonundan itibaren Avrupa Sampiyonasi icin elemelerle birlikte Milli takimin basindayim.
Ben bunu anladim.
Ben bu işten göründüğü kadar basit sıyrılamayacağımızı düşünüyorum. Çok işkillendim.
Sanki yumuşak bir geçişin ince çalışmaları gibi. Bu Demirörende olsa hiçbir federasyon başkanı bir hocayı 4 maçlığına takımın başına getirmeye razı olmaz. Başka bişeyler var.
iPad - Tapatalk
Bu işten sağlayabileceğimiz yegane avantaj, 4ncü hakemin keyfi şekilde Terim'e artık posta koyamaması olur.
iPad - Tapatalk
Basbakanin pisman olup akillandigini ve "Hadi hoca, düsündüklerini gerceklestir" dedigine inanmak istiyorum.
Dedigim gibi, inanmak istiyorum. Güvenmiyorum ama.
Farkli birsey olsaydi eminim ki Galatasaray´dan ayrilirdi hoca. Hele Aysal ile sorunu olsaydi kesinlikle ayrilirdi.
Hep konusuluyor ama kupalari teker teker topluyoruz. Akillanmadi tetikci serefsizler.
Türk futbolu Galatasaray´a emanet
Basbakanin pisman olup akillandigini ve "Hadi hoca, düsündüklerini gerceklestir" dedigine inanmak istiyorum.
Dedigim gibi, inanmak istiyorum. Güvenmiyorum ama.
Farkli birsey olsaydi eminim ki Galatasaray´dan ayrilirdi hoca. Hele Aysal ile sorunu olsaydi kesinlikle ayrilirdi.
Hep konusuluyor ama kupalari teker teker topluyoruz. Akillanmadi tetikci serefsizler.
Türk futbolu Galatasaray´a emanet
Şimdi sorum var Fenerbahçe elendi diyelim Salzburg Uefaya kaldı.
Fenerbahçenin yerine Kim gidecek Uefaya