Serdar Cengiz
10 Numara!
Bu arada biraz transfer konusalım. Elmanderin gitmesi demek mutlaka 1 yabancı gelecek demek. Aksi halde adamı ite kaka göndermezlerdi.
Valla eğer göründüğü gibiyse -ki bence farklı şeyler var- 4 maç sıkıntı olmaz. İyi bile olabilir bizim için.
bizim icin hic bir artisi yok yalandan kendinizi avutmayin.Galatasaray hedefsiz takim degil.
Milli mac aralarinda yedek oyuncularla kim ilgilenecek?
''Milli takım tek seçicisi'' diye bir tabir vardı eskiden, pek rastlamaz oldum...Fatih Terim gibi bir karakter için pasif bir görev olduğunu düşünmüşümdür hep,Milli Takım teknik direktörlüğünün...4 maçlığına bu görevi üstlenmesinde pek bir mahzur görmüyorum,full time mesai gerektirmiyor ''Seçicilik''...Yalnız oyuncu havuzu itibariyle Avcı dan farklı yapabileceği fazla bir şey olduğunu da düşünmüyorum,umut zaten Kaf Dağının ardında iken...TFF nin ''Her şeyi yaptık olmadı'' diyebilmek adına yaptığı bir girişim...
Bir başka ihtimal; uzun vadeli olarak Milli takıma yumuşak geçiş planlanıyor da olabilir tabi...Kim bilir belki böylesi bizim için hayırlı da olabilir...2011-12 sezonunda devre arasına kadar muazzam bir iş yaptı, camiadaki ağırlığını da kullanarak sıfırdan iddialı bir takım yarattı ki Morinho yu getirsen başaramazdı...Ancak o ara transfer döneminden itibaren tercihlerinde yanlışları doğrularından çok daha fazla oldu maalesef...Bizim takım için Hocada bir tıkanmışlık durumunu muhtemel gördüğümden bu ihtimal beni ürkütmüyor, yerini doldurabilmek önemli olan...
Banane ronaldodan para onemli hacı para...
99 m sterlin neler alınır neler..
bizim icin hic bir artisi yok yalandan kendinizi avutmayin.Galatasaray hedefsiz takim degil.
Milli mac aralarinda yedek oyuncularla kim ilgilenecek?
hasan sas-ümit davala ve tafarel ne diye duruyorlar orda ?!
saydiklarini Fatih Terimle bir tutduysan diyecek sozum yok.