GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 319

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
319/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sacma Turkiyeden takimin gitmesi olur.

Oneleme oynayan takim demiyecekmi? ben bu gonderdigin tkimi yenerdim mesala?

Onelemede kim elenmisse o gider.

Ayrica ornegide var Mettaliste ceza verdiler Paok-Salkeyle oynadi.PAOKun rakibi Maccabi Tel Avib ise avrupa ligine alindi.bu kadar net.

TFF nin Turk futboilunu idare edisi iste boyle.Fatih Terimde bunlarla is gorsun.

Salzburg Uefaya gidemezse tamam Salzburg gider sözüm yok fakat salzburgun uefa playofundaki rakibinin gitmesi normal olur mu ?

metalisttede önceki oynadığı takım gitti bu farklı

Şaka gibi bizim yonetim bruma transferi tahkim sonucu bekliyorlar...

Riera takımdan ayrılmadıkca sol bek mol bek transferi olmaz

Arda bu sezon gelmez bizim başkan ve menajeri bin kere açıklama yapti külübü satmiyor..

Transferın bitmesine 3 hafta kaldı sanırım transferi kapattık.

ne transferi eksikleri kapatamadığımız gibi eldeki hocayı kaptırıyoruz

ya türk futbolunu yapilmayanlar yeniden düzenlemer icin dedi bunu. dünya kupasi fasi fiso gercek sorunlari cözmek lazim anlamindan dedi bunu. 1 sene icinde hal edecek isde onu bunu sonra ayrilacak bizle yola devam edecek.

yabanci konusunu cözüsün alt yapi konusunu cözsün türkiyede tamamdir. aslinda 1 saatlik is ya neyse :)

Bu yazdığına inandın mı Fatih ?

Bırakın abi bu işleri. Gitti işte hoca.

Bu yazdığına inandın mı Fatih ?

Bırakın abi bu işleri. Gitti işte hoca.

gitmez ve gitmezde. okadar aciklama yapildi hoca ve baskandan.

hoca ne dedi. Galatasaray beni birakmadikca bende Galatasarayi birakmam ..

baskan dün ne yayinladi resmi sitede ?! uzun vadede hocamiz ile calisacagiz..

baska soru ?! ha buna rahmen yine giderse hepsi gider ve gitmelidirde. balik havizali milletimiz belki ama hepimizde degil af edersin :)

gitmez ve gitmezde. okadar aciklama yapildi hoca ve baskandan.

hoca ne dedi. Galatasaray beni birakmadikca bende Galatasarayi birakmam ..

baskan dün ne yayinladi resmi sitede ?! uzun vadede hocamiz ile calisacagiz..

baska soru ?! ha buna rahmen yine giderse hepsi gider ve gitmelidirde. balik havizali milletimiz belki ama hepimizde degil af edersin :)

Valla bu iş öyle basit değil benim gördüğüm. Öyle 4 maç gel. 1 yıl da hopp iki kanun - kural düzenleme yap bitsin gitsin falan hikaye. Sene sonu görürüz bak FT gider TFF Başkanı ya da Milli Takım Direktörü olur. Bizde hoca arar dururuz.

Valla bu iş öyle basit değil benim gördüğüm. Öyle 4 maç gel. 1 yıl da hopp iki kanun - kural düzenleme yap bitsin gitsin falan hikaye. Sene sonu görürüz bak FT gider TFF Başkanı ya da Milli Takım Direktörü olur. Bizde hoca arar dururuz.

vallah ben hocaya güveniyorum acikcasi. gitmem diyorsa gitmez. bizim yönetimde en kisa zamanda sözlesme imzalasa iyi olur aslinda. taraftar daha rahat eder en azindan o zaman. tazminatda koyarsin 100 milyon euro tamamdir :)

Edit: tromsö 2-1 öne gecti :) Ilahi adalet diyordum daha gecen ya neyse...bjk turu gecer yinede herhalde

vallah ben hocaya güveniyorum acikcasi. gitmem diyorsa gitmez. bizim yönetimde en kisa zamanda sözlesme imzalasa iyi olur aslinda. taraftar daha rahat eder en azindan o zaman. tazminatda koyarsin 100 milyon euro tamamdir :)

Edit: tromsö 2-1 öne gecti :) Ilahi adalet diyordum daha gecen ya neyse...bjk turu gecer yinede herhalde

Valla ne derseniz diyin o anlaşma yapılana kadar benim güven sorunum devam eder taraftar olarak. Ve bu büyüyerek devam edecek. Sonra FT bizden ufak bir olayda bile kopacak, kopartılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt