GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 318

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,1K
Sayfa
318/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
635127954068610230.jpg

bu nasıl bir hayalgücüdür :D

Bıkkınlık geldi yanlız.Forumun anasını bellediler.Akşama kadar çalışıyoruz stres atmak için giriyoruz foruma.Burda da siyaset konuşuluyor.Neyse şimdi malın biri gelir laf sokmaya çalışır boşuna ceza almayak.Konuyu kapattım.

sabretmek gerekir ya. bu böyle ebediyen devam edecek hali yok ya. bu $ike süreci bittigi zaman az cok normale döner ortam futbolda.

fenerin ,bjk in pislikleri her yere etkisi oluyor maalesef.

son bölümü haric mantikli yazi olmus. son bölümü okuyanda gecen sene sampion oldugumuzu ve sampionlar liginde ceyrek finale cikdigimizi bilmeyecek resmen.

duyanda kümeye düsmeye oynayan bir Galatasaray i yarati hoca zanedecek :(

tamam takim belki tam istedigimiz cekilde oynamiyor ama basarilirimi ?! evet.

daha gecen hafta super kupayi kazanmisiz ondan önce ise arsenaldan emirates kupayi almisiz.

+

hoca sadece A takimi ile ilgilenmiyor ve düzenlemiyor. futbol akademesi diye cok ciddi projemiz var.

Fatih hcanin yerine dünyada hic bir hoca su an dolduramaz kolay kolay. resmen kumar olur ve zaman kaybi.

Yeri dolmayacak bir fani yoktur...

Sneijder'in milli takıma çağrılmamasının sebebi eskisinin yarısı kadar koşuyor olması. Bence 2 gol atıyım yaranıyım modunu bırakması için 1-2 maç yedek kalmalı.

Eskiden Sneijder box to box oynayan bir oyuncuydu, şimdi Hagi kadar hareketsiz sahada, onun yarısı kadar da yaratıcı değil.

Yeri dolmayacak bir fani yoktur...

bence dolmaz kolay kolay. dolsa bile sans eseri olur biraz. bizim camia kolay degil maalesef.

13 sene öncede dolar denildi..sonrasi mahlum. lucescu gibi bir adam bile yapamadi. yediler icerden.

bir cok konuya bakmak gerekir hocada bizim camiada maalesef :( dedigim gibi kolay camia degiliz :(

belki bir gün degisir bu durum .

Sneijder'in milli takıma çağrılmamasının sebebi eskisinin yarısı kadar koşuyor olması. Bence 2 gol atıyım yaranıyım modunu bırakması için 1-2 maç yedek kalmalı.

Eskiden Sneijder box to box oynayan bir oyuncuydu, şimdi Hagi kadar hareketsiz sahada, onun yarısı kadar da yaratıcı değil.

Saka bu degil mi`Lütfen saka oldugunu söyle

Şaka gibi bizim yonetim bruma transferi tahkim sonucu bekliyorlar...

Riera takımdan ayrılmadıkca sol bek mol bek transferi olmaz

Arda bu sezon gelmez bizim başkan ve menajeri bin kere açıklama yapti külübü satmiyor..

Transferın bitmesine 3 hafta kaldı sanırım transferi kapattık.

https://www.sporx.com/futbol/millitakim/fatih-terim-imzayi-attiSXGLQ14248SXQ?sira=2

yazıklar olsun şu fotoğrafa baktım içim acıdı resmen Fatih terim gibi kişilikli karakterli türk futboluna çok şey katmış bir isimin türk futbolunun baltalayanların şikeci aklayanların arasında görmek çok üzücü.Haluk ulusoy felan olsa bizi bırakıp gitse bile sesimi çıkarmazdım ama bu yakışmadı.

Yukarıdan emir gelmiştir yoksa hayatta bu heriflerle aynı kareye girmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt