GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 317

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,1K
Sayfa
317/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılan seneryolar içinde bizim için en iyi olanı gerçekleşti. Zaten maçlar eylül ve ekim de bu süre zarfında sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Yine de herşeyi zaman gösterecek, umarım sıkıntı olmaz.

İmza töreninden çıkarımlarım,

Mayısta Demirören istifa eder

Topladığı siyasal krediyle iş hayatına döner

Fatih Terim Mayısa kadar Galatasaray Hocalığına devam eder

Fatih Terim Mayıs ta Futbol Federasyon Başkanı olur

Apar Topar gelen teklif bence budur

Bunu saklayın Mayısta görün

''Milli takım tek seçicisi'' diye bir tabir vardı eskiden, pek rastlamaz oldum...Fatih Terim gibi bir karakter için pasif bir görev olduğunu düşünmüşümdür hep,Milli Takım teknik direktörlüğünün...4 maçlığına bu görevi üstlenmesinde pek bir mahzur görmüyorum,full time mesai gerektirmiyor ''Seçicilik''...Yalnız oyuncu havuzu itibariyle Avcı dan farklı yapabileceği fazla bir şey olduğunu da düşünmüyorum,umut zaten Kaf Dağının ardında iken...TFF nin ''Her şeyi yaptık olmadı'' diyebilmek adına yaptığı bir girişim...

Bir başka ihtimal; uzun vadeli olarak Milli takıma yumuşak geçiş planlanıyor da olabilir tabi...Kim bilir belki böylesi bizim için hayırlı da olabilir...2011-12 sezonunda devre arasına kadar muazzam bir iş yaptı, camiadaki ağırlığını da kullanarak sıfırdan iddialı bir takım yarattı ki Morinho yu getirsen başaramazdı...Ancak o ara transfer döneminden itibaren tercihlerinde yanlışları doğrularından çok daha fazla oldu maalesef...Bizim takım için Hocada bir tıkanmışlık durumunu muhtemel gördüğümden bu ihtimal beni ürkütmüyor, yerini doldurabilmek önemli olan...

son bölümü haric mantikli yazi olmus. son bölümü okuyanda gecen sene sampion oldugumuzu ve sampionlar liginde ceyrek finale cikdigimizi bilmeyecek resmen.

duyanda kümeye düsmeye oynayan bir Galatasaray i yarati hoca zanedecek :(

tamam takim belki tam istedigimiz cekilde oynamiyor ama basarilirimi ?! evet.

daha gecen hafta super kupayi kazanmisiz ondan önce ise arsenaldan emirates kupayi almisiz.

+

hoca sadece A takimi ile ilgilenmiyor ve düzenlemiyor. futbol akademesi diye cok ciddi projemiz var.

Fatih hcanin yerine dünyada hic bir hoca su an dolduramaz kolay kolay. resmen kumar olur ve zaman kaybi.

Bu sene olacaklari bi yasamak lazim ilk önce. Kesin konusmamak lazim. Sonunda hersey olabilir.

Her senaryo gerceklesebilir diye düsünüyorum. O kadar cok senaryo var ki. Aklima o kadar cok sey geliyor ki.

1. Basbakan Fatih Terim´e o kadar güveniyorsa, düsüncelerini öyle de gerceklestirebilirdi. Resmi göreve gerek yoktu.

2. 4 macin anlamini cözemiyorum ben. Terim´den ne bekleniyor gercekten anlamiyorum. 4 mac icin mi bu yaygara?

3. Mayis´a kadar hangi projeler gerceklesebilir, onu da merak ediyorum.

Kisacasi ben bunlara güvenmiyorum. Süreyi uzatiyorlar, herkesin gazini aliyorlar gibi düsüncelerim de var acikcasi.

Ne desek bos. Dedigim gibi, her senaryo gerceklesebilir. Yasayip görecegiz.

elmander gittiğine göre kesin 1 i alınacak. bence bruma kesin gelecek. CL'de

muslera

eboue, smih, chedjou, riera

bruma melo selçuk amrabat

sneijder

drogba çıkacak

riera da giderse yerine sol bek alırlar

En büyük sorun, bu operasyonun mantigini kimsenin anlamamasi, cözememesi.

- Fatih Terim 4 maclik adam mi? Bütün bu sacmalik 4 mac icin mi?

- Maksat fikir almaksa, projeyse, danismanliksa, resmi göreve gerek yoktu.

- Fatih Terim´in "4 mac kalirim, sonra giderim" teklifini kabul etmek, diger iyi hocalara küfür etmek degilmidir?

- Fatih Terim bizi belki dünya kupasina götürür diye düsünmek de hayalciliktir. Önceden nerdeydiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt