GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 315

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,1K
Sayfa
315/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu işten göründüğü kadar basit sıyrılamayacağımızı düşünüyorum. Çok işkillendim.

Sanki yumuşak bir geçişin ince çalışmaları gibi. Bu Demirörende olsa hiçbir federasyon başkanı bir hocayı 4 maçlığına takımın başına getirmeye razı olmaz. Başka bişeyler var.

Ya zaten fazla atip tutmaya gerek yok simdi. Demirören´in teklifi 4 yildi. Sonuc? Anlasma 1 yil.

Galatasaray´in aciklamasi da ortada. Fatih Terim´e güveniyorum. Galatasaray´a zarar vermez.

Bu sürecin Galatasaray´a zarar verecegini düsünseydi, bence ayrilirdi Galatasaray´dan.

Ben bu işten göründüğü kadar basit sıyrılamayacağımızı düşünüyorum. Çok işkillendim.

Sanki yumuşak bir geçişin ince çalışmaları gibi. Bu Demirörende olsa hiçbir federasyon başkanı bir hocayı 4 maçlığına takımın başına getirmeye razı olmaz. Başka bişeyler var.

başka kim gelirse gelsin uzun vadeli olarak 4 maçlık performans sonucunda tartışılmaya başlanırdı, bence geçici olması daha iyi. şimdi en kısa sürede en az 4 yıllık yeni sözleşme yapmamız lazım, tüm çeneler kapanır. kapanmayan çenenin ne mal olduğu ortaya çıkar.

Basbakanin pisman olup akillandigini ve "Hadi hoca, düsündüklerini gerceklestir" dedigine inanmak istiyorum.

Dedigim gibi, inanmak istiyorum. Güvenmiyorum ama.

Farkli birsey olsaydi eminim ki Galatasaray´dan ayrilirdi hoca. Hele Aysal ile sorunu olsaydi kesinlikle ayrilirdi.

Hep konusuluyor ama kupalari teker teker topluyoruz. Akillanmadi tetikci serefsizler.

Türk futbolu Galatasaray´a emanet

Basbakanin pisman olup akillandigini ve "Hadi hoca, düsündüklerini gerceklestir" dedigine inanmak istiyorum.

Farkli birsey olsaydi eminim ki Galatasaray´dan ayrilirdi hoca. Hele Aysal ile sorunu olsaydi kesinlikle ayrilirdi.

Hep konusuluyor ama kupalari teker teker topluyoruz. Akillanmadi tetikci serefsizler.

Abi ayrilamazdi.

Bu taraftar oyle bir durumda hocayi da baskani da affetmezdi.

tupcuylemi akillanmis.bunlardan bir mok olmaz.

Fatih Terimi getirdiler gitmemenin elestiri oklarini Terim uzerine yapilmasini yada Terime gore yapilmamasini istedikleri icin.

Bu Tupcuyle neyi insa edicen allah askina?

yabanci sinirri kaldiracaksin ki türk futbolu tekrar cikisa gecsin nasil mi_? bu zamana kadar yerli futbolcular yabancilari gercekten rakip olarak görmüyordu ve ona göre kafalarina göre takiliyordu belirli bir basari elde edince en iyi örnek bizdeki sercan, simdi ekmek aslanin agzinda olacagi icin cok daha fazla performans gösterecek ki iyi bir transfer yapsin bunu bir türlü anlamiyorlar insallah fatih terim bunu düzeltir.

Terim'le kendilerini kurtariyorlar anlayin artik.

Bizim de hocamizin dikkatini dagitiyorlar.

Ha karsiliginda belki stat devir konusu halledilmistir ama o da zaten hakkimizdi.

Baska turden birsey de biz istemeyiz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt