Tamer Tuna
10 Numara!
salsana moruk şunu tamer tuna mıdır nedir... ömür billah ban yedirtcek şimdi bana. ver dalgayı gitsin muhattap olma.
salsana moruk şunu tamer tuna mıdır nedir... ömür billah ban yedirtcek şimdi bana. ver dalgayı gitsin muhattap olma.
brumo nerde lagn
hani geliodu elmander gidince tavukmu kandirionuz
Sana tavsiyem bu Tamer Tuna ile hiç polemige girme.
Arkadaş sıkı bir ampulcü.
Ayrıca sinirleri de alınmış herhalde.
Ne desen boş.
beynini bağışlamıştır o sinirle alakalı değildir. polemiğe değil direk ona bile girebilirim.
brumo nerde lagn
hani geliodu elmander gidince tavukmu kandirionuz
Sana tavsiyem bu Tamer Tuna ile hiç polemige girme.
Arkadaş sıkı bir ampulcü.
Ayrıca sinirleri de alınmış herhalde.
Ne desen boş.
Evet.Bu arkadaş geçen sene üye oldu.Ne zaman kritik bir durum var,hemen foruma giriyor.Geçen sene de bir konuda ben de kapışmıştım.Adam pimi çekilmiş el bombası gibi.Çok enteresan.
Yo,beyin ile alakalı değil.Hakaret de etsen kesinlikle sinirlenmiyor.
Mutlaka verilecek bir yanıtı var.Öfke kontrolü süper.
Takdir ediyorum kendisini.
Teessüf ederim kardeş...:mad-3:Ben kesinlikle ampulcü falan değilim.. Sadece Fikirlerime ve Milletin yararına olan işlere uyana bakarım.. :cool-78::cool-78::cool-78:
12 Eylül öncesinin gerçeklerini yaşamış birisi olarak söylüyorum:
'' 10 sene evvel ine kadar ampül mü vardı memlekette..O zamanlarda ne yakıyoduk.'':ka25::ka25::ka25:
Sana tavsiyem bu Tamer Tuna ile hiç polemige girme. Arkadaş sıkı bir ampulcü. Ayrıca sinirleri de alınmış herhalde. Ne desen boş.
uğurcum ben sana çevireyim; Ben ampulcu değilim sadece cukkama bakar itinayla ********************* yalarım. tarzım bu. Yeri gelir ''Önceden ne yakıyoduk HIHAHAIHAIAHAHA'' diye 3. sınıf espri yaparım millet de beni çok cool tartışıyor sanar![]()
Şaka maka benden bayaa like topladın ..ii strateji valla, oohhh:biggringift:..