GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 337

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974K
Sayfa
337/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsıma ithafen hakaret içerikli mesajlarını bir araya toplayıp, altına da büyük puntolarla ve kırmızı renkte, özür dilemediğin sürece seni tanımıyorum H.C.......

OMFG ! Çok alındım. İnan uykum kaçtı şuan beni tanımadığın için. TÜM FORUMUN ÖNÜNDE SANA YALVARIYORUM LÜTFEN BENİ TANIIIIIII :(

:trollfacce.gif:

Bence bir strateji idi ,

aziz başkanlığının bekası için aklındada sadece bu olduğu için aykut'un sezona başlamamasını uygun gördü , aykutla sezona başlanırsa tepkilerin artacağından korktu , aykuta git tatil yap kafanı dinle daha kuvvetli dön dedi , aykut'un istediği transferleride yaptı ,

ersun burada piyon olarak kullanıldı , başarılı olmasının imkansız olduğu bir ortamda biryanda aykutun yardımcıları diğer yanda takım içindeki gruplarla kendi başını yedi ,

kuş beyinli balık hafızalı taraftarlarının önemli kısmıda aykut olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu edebiyatına başladılar buna uygun zeminde hazırlandı hazırlatıldı ,

aykut geri döner tabi yine fenerin içine eder fakat fenerin içindeki aziz-aykutçu tayfa ersunun bıraktığı yıkımdan girip harabeden çıkarlar binbir bahane hazırlanır aykut en azından önümüzdeki senede başlarında kalır .

Yani ölümü gösterip sıtmaya razı edecek diyorsun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt