GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 351

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,9K
Sayfa
351/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşa katılıyorum Hurma konusunda biz onun karşısında alıcı olduğumuz için sevmiyoruz ama en basitinden Arda'nın ayrılışında öyle bir adamımız olsa idi Arda ayrılacak olsa bile 20 m filan fiyata anca bırakırdı bi şekilde de kabul ettirirdi :D

klubu kontrati var diyor onumuzdeki sezon icin brumada kontratim 30 haziranda bitti diyormus iste

ne cikarsa ciksin gelmez lan bu herif sanmiyom

şimdi şöyle bişey var..

başkan bruma konusunda son dakika kadar bütün ihtimaller diyorsa? özellikle bugun karar günü olduğunu bilerek. ilgimiz var. oyuncuyu isteyecek 3 klup var, ne olursa olsun..

1-galatasaray

2-porto

3-benfica

ama sporting taraftarı ve onların federasyonu buna izin vermez.. gidersede ahmaklık eder. oynacağı bölgelerde veya daha ilerisi yok..

son bir yorum var: eğer portekiz milli takımı ile dünya kupasına gidilirse çağrılacakmış, yani bruma oynarsa düzenli olarak deniliyor (senelik 15-20 match) brumanın asıl satışının dünya kupasından sonra olma olasılığı var. sportingde karar ne çıakrsa çıksın oyuncudan hak kazancak sanırım...

Süper Lig'den 50 milyon euro kasamiza girmis. Sampiyonlar Ligi'nden ise 25 milyon euro kazanmistik.

Bu paralar cidden nerelere gidiyor merak ediyorum, borclara yatiriliyordur insallah su paralar.

Bruma'yi alacak olan kulüp coktan alirdi sanirim, özellikle ismi gecen Chelsea'ler falan alsa söner gider orada cocuk.

Sözlesmesinin bitmesine 1 sene kalmasina ragmen kimse almamis, bosa cikarsa biz aliriz muhtemelen.

Ben AB statüsünün onaylanacağını ve Arda'yı alacağımızı varsayarak aşağıdaki kadroyu düşünüyorum.

Arda ile Bruma kanatlarda yer değiştirerek oynar.

------------Muslera----------

Eboue-Semih-Chedjou-Siqueira

---------Selçuk-Melo---------

Bruma------Sneijder-----Arda

--------Drogba(Burak)--------

Bruma'yi alacak olan kulüp coktan alirdi sanirim, özellikle ismi gecen Chelsea'ler falan alsa söner gider orada cocuk.

Sözlesmesinin bitmesine 1 sene kalmasina ragmen kimse almamis, bosa cikarsa biz aliriz muhtemelen.

chelsea muhabbetleri filan en baştandı..

real madrid-chelsea gibi takımların kanat olarak zaten yeterli derecede oyuncuları var. ayrıca real-chelsea gibi takımlar bu sene bomba trasnfer yapmak istedikleri için bale ve rooney odaklanmış durumdalar.

porto ve biz varız gibi en ciddi düşünene. benfica haberleride var ama sanmıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri