arkadaşın helvayı karıştırı verin![]()
Arsenal podolskiyi bırakacakmış
Tulunun yerine Süleyman Hurmayı mı transfer etsek.Adam futbolcudan anlıyor .Mouche maxi Lopez falan.Genc yetenekleri de bulup alıyor.Pazarlama konusunda da deha.Amrabat Hasan Ali Gökhan Ünal Serdar kesimal Mehmet topuz ve aklıma gelmeyenler .Biz adamı beğenmiyoruz ama adam futbol tüccarı
barış çetiner diyince aklıma-gözlerime inanmadım. bruma yı bize bırakmazlar diyon ama için içine sığmıyor bruma gelir mi acaba diye merak ediyorsun![]()
Şimdi aklıma geldi.. Sağ açıkta yedek olarak E.Çolak ın yanına G.Töre de olabilir..
Ayrıca, Terim de sever Töre yi..:cool-78:
Desfecho do caso Bruma estará por horas
23 Ago, 2013, 13:58 / atualizado em 23 Ago, 2013, 14:02
A Comissão Arbitral Paritária esteve a analisar o processo durante várias semanas e volta a reunir-se esta sexta-feira. Bruma defende que está livre, depois de o contrato ter terminado a 30 de junho. O Sporting alega que tem contrato com o jogador por mais uma época.
https://www.rtp.pt/noticias/index.php?article=675574&tm=3&layout=122&visual=61&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
bebione gomes tv ye açıklama yapmış...
son saat diye karar için ben öyle anladım ya da...
Insanin hedefi olmayinca böyle transferleri rahat yapar. Yapsin bakalim Galatasaray´da, 1 ay sonra postalarlar.
Kac senedir orda, ne basarisi var Kayserispor´un oyuncu satmak disinda?
10 tane genc aliyor, biri parliyor, takim yamuluyor. Olmaz o is Galatasaray gibi takimlarda.
Hadi simdi Prosinecki filan, fena takim degiller ama kac sene gecti
bi kac saat icinde sonuclanacak diyor
burda ayrıntı şu. avuaktı brumanın sözleşmesi 30 haziranda bitti...