GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 350

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974K
Sayfa
350/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tulunun yerine Süleyman Hurmayı mı transfer etsek.Adam futbolcudan anlıyor .Mouche maxi Lopez falan.Genc yetenekleri de bulup alıyor.Pazarlama konusunda da deha.Amrabat Hasan Ali Gökhan Ünal Serdar kesimal Mehmet topuz ve aklıma gelmeyenler .Biz adamı beğenmiyoruz ama adam futbol tüccarı

Insanin hedefi olmayinca böyle transferleri rahat yapar. Yapsin bakalim Galatasaray´da, 1 ay sonra postalarlar.

Kac senedir orda, ne basarisi var Kayserispor´un oyuncu satmak disinda?

10 tane genc aliyor, biri parliyor, takim yamuluyor. Olmaz o is Galatasaray gibi takimlarda.

Hadi simdi Prosinecki filan, fena takim degiller ama kac sene gecti

Desfecho do caso Bruma estará por horas

23 Ago, 2013, 13:58 / atualizado em 23 Ago, 2013, 14:02

A Comissão Arbitral Paritária esteve a analisar o processo durante várias semanas e volta a reunir-se esta sexta-feira. Bruma defende que está livre, depois de o contrato ter terminado a 30 de junho. O Sporting alega que tem contrato com o jogador por mais uma época.

https://www.rtp.pt/noticias/index.php?article=675574&tm=3&layout=122&visual=61&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

bebione gomes tv ye açıklama yapmış...

son saat diye karar için ben öyle anladım ya da...

Şimdi aklıma geldi.. Sağ açıkta yedek olarak E.Çolak ın yanına G.Töre de olabilir..

Ayrıca, Terim de sever Töre yi..:cool-78:

Aynen olabilir bazı yorumlar var çok defansif bir kadro diye 50-60 dk da benim düşüncem kendi kadrom üzerinden gidiyorum nuri = gökhan töre alper potuk=umut değişikliğiyle ofans güçlenir.

Desfecho do caso Bruma estará por horas

23 Ago, 2013, 13:58 / atualizado em 23 Ago, 2013, 14:02

A Comissão Arbitral Paritária esteve a analisar o processo durante várias semanas e volta a reunir-se esta sexta-feira. Bruma defende que está livre, depois de o contrato ter terminado a 30 de junho. O Sporting alega que tem contrato com o jogador por mais uma época.

https://www.rtp.pt/noticias/index.php?article=675574&tm=3&layout=122&visual=61&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

bebione gomes tv ye açıklama yapmış...

son saat diye karar için ben öyle anladım ya da...

bi kac saat icinde sonuclanacak diyor

Insanin hedefi olmayinca böyle transferleri rahat yapar. Yapsin bakalim Galatasaray´da, 1 ay sonra postalarlar.

Kac senedir orda, ne basarisi var Kayserispor´un oyuncu satmak disinda?

10 tane genc aliyor, biri parliyor, takim yamuluyor. Olmaz o is Galatasaray gibi takimlarda.

Hadi simdi Prosinecki filan, fena takim degiller ama kac sene gecti

Zorla adam alıyorlar ellerinden.Araya cumhurbaşkanını bile sokuyorlar.Bence çok başarılı bir sportif direktör.Bütçesi doğrultusunda transfer yapıyor.Bizde bütçe aynı mı olacak .Yabancı sınırının olmadıgı ve bütçenin fazla olduğu yerlerde bu adam çok iyi oyuncular getirir.Ne kadar kabul etmesende adam işin piri.Var mı onun gibisi tr de?

Bruma bence ya bize gelecek ya Sporting'te kalacak. Çünkü bahsi geçen takımlar Madrid-Chealse-Porto filan bunlar biz gibi amatörce iş yapmaz alacak olsalar öyle bir niyetleri olsaydı şu ana kadar almış olurlardı o yüzden ümitliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri