GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 356

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,9K
Sayfa
356/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamit-altintop-11.jpg

İyide Portoya İnterden gitti. Sorting den Porto ya gitmedi diye biliyorum. Ama tamda emin değilim

millet anlamıyor herhalde.. satmak isteseler porto-benfica talip olurdu. bu normal olan. boşta kalacak bir oyuncuyu almaları halinde sporting ve diğer kuluplerin arası açılır.. sporting taraftarı bunu hazmedemez..

düşünün ya burak ile sorun yaşıyoruz, tff kararı ile serbest kalıyor ve fenerbahçeye gidiyor. yönetim ve burağı taraftar harcar. sporting taraftarı satış olsa sadece yönetime laf çakar.

hem bedeva-hem yönetimin beceriksizliği hemde rakiplerine gitse kafayı çizerler. zaten başarılı değiller son dönemde..

he giderse gider o ayrı ama rahat verdirmezler..

Hamit menajeri reza fazelinin Hamit'in maaşını 2.9 milyon yapmak için gösterdiği azmi kendi de sahada gösterse di maria bile kesemezdi onu.Albayrak menajeri için anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdi demişti keza Hamit'te aynısını yapıyor maçlarda

Bu Bruma madem o kadar iyi adam gelecek vaad ediyor neden bir Arsenal,M.cty, A.Madrid talip olmadı bu zamana kadar, ahadi adamı aldık diyelim sizce %100 işimiz görecekmi, ben böyle genç ve patlama olsılığı yapacak adamların en azından şu yabancı sistem zımbırtısı varken yapılmasına biraz soğuk bakıyorum, daha isim kariyerli ve şu anda formda olan bir adam lazım o bölgeye, biliyorum biraz abartı diyeceksiniz ama biz neden Jesus Navas gibi adamlarla uğraşmıyoruz.

Uğraştığımız adamlar ya bonservisi elinde olan adamlar ki onların çoğundan hayır gelmiyor, Drogba ve Sneijder tabi ki istisna ya da genç yetenek diye adam alıyoruz patlıyor, yani şu an avrupa çapında ve formda kanat oyuncusu lazım bize kesinlikle.

vay anasina Liverpool, sonra Tottenham derken Chelsea Willian i kapmis

kaynak Mourinho

napcaklar okadar orta saha oyuncusunu?

Bu Bruma madem o kadar iyi adam gelecek vaad ediyor neden bir Arsenal,M.cty, A.Madrid talip olmadı bu zamana kadar, ahadi adamı aldık diyelim sizce %100 işimiz görecekmi, ben böyle genç ve patlama olsılığı yapacak adamların en azından şu yabancı sistem zımbırtısı varken yapılmasına biraz soğuk bakıyorum, daha isim kariyerli ve şu anda formda olan bir adam lazım o bölgeye, biliyorum biraz abartı diyeceksiniz ama biz neden Jesus Navas gibi adamlarla uğraşmıyoruz.

Uğraştığımız adamlar ya bonservisi elinde olan adamlar ki onların çoğundan hayır gelmiyor, Drogba ve Sneijder tabi ki istisna ya da genç yetenek diye adam alıyoruz patlıyor, yani şu an avrupa çapında ve formda kanat oyuncusu lazım bize kesinlikle.

yeni üyem..

yabancı sınırlaması olmasa farfan-nani işleri olacaktı..

hasan şaş son söyleminde ne söylediğini hatırlatıyım istersen..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fopoIXZOTzU[/media]

yabancı sınırlaması yüzünden genç oyunculara yöneldik...

1-Al işte bitane daha. Peki niye bu takımlar Ribery e talip olmadı zamanında.

2-Bu yabancı zımbırtısı tam bunun için aslında. 10tane elit oyuncu alırsan tribüne kimseye yollayamazsın. Ama gelecek vaad eden genç oyuncuyu yollayabilirsin.

3-Jesus Navas nekadara City e gitti biliyormusun?

yeni üyem..

yabancı sınırlaması olmasa farfan-nani işleri olacaktı..

hasan şaş son söyleminde ne söylediğini hatırlatıyım istersen..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fopoIXZOTzU[/media]

yabancı sınırlaması yüzünden genç oyunculara yöneldik...

Şu anda geç değil ki Bruma'yla uğraşana kadar ya Nani'yi yada Farfan'ı alsınlar 1 kişilik yer var işte:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri