GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 357

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,9K
Sayfa
357/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma adam olsa, 18 yasinda böyle karaktersizce kulübünü satmaz. Vefasiz bebe.

Bende bu acidan bir giris yapayim olaya :)

adam klubunu satmıyorum canım onurcum sesi güzelimm..

Bir süre önce Sporting'in eski başkanı Godinho Lopes ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklayan Gomes; "2017'ye kadar kontrat yenilemek için Godinho Lopes ile prensip anlaşmasına varmıştık ancak yeni başkan Bruno Carvalho bunu kabul etmedi." ifadelerini kullandı.

1-Al işte bitane daha. Peki niye bu takımlar Ribery e talip olmadı zamanında.

2-Bu yabancı zımbırtısı tam bunun için aslında. 10tane elit oyuncu alırsan tribüne kimseye yollayamazsın. Ama gelecek vaad eden genç oyuncuyu yollayabilirsin.

3-Jesus Navas nekadara City e gitti biliyormusun?

Orhan önce sakin olalım bence sonuçta kafa kafaya vermiş en iysini düşünmeye çalışıyoruz gergin hissettim seni biraz:)

Ribery mevzusu bu kadar uzatılmadı ve Ribery biz aldığımızda bize son dakika transferi olarak geldi, takım inanılmaz kötüydü ve bütçemiz çok sınırlıydı, üstelik Ribery o zamanlar Tüm Fransa tarafından yıldız gözüyle bakılan bir adamdı, bir de Ribery bir istisna 2.bir ribey örnek verir misn:)?

2.si Elit oyuncuya şartları anlatacaksın gelmek isterse buraya gelecek sonuçta kendine güveniyorsa yedek klübesine Chedju'yu, Ebue'yi yollayabilir.

3.Ş.liginde Napoli'den başarılı olacağım diyorsan onların Higuain için verdiği bonservisin yarısını sende Jesus Navas'a vereceksin, yoksa rekabet çok güç olur.:)

Orhan önce sakin olalım bence sonuçta kafa kafaya vermiş en iysini düşünmeye çalışıyoruz gergin hissettim seni biraz:)

Ribery mevzusu bu kadar uzatılmadı ve Ribery biz aldığımızda bize son dakika transferi olarak geldi, takım inanılmaz kötüydü ve bütçemiz çok sınırlıydı, üstelik Ribery o zamanlar Tüm Fransa tarafından yıldız gözüyle bakılan bir adamdı, bir de Ribery bir istisna 2.bir ribey örnek verir misn:)?

2.si Elit oyuncuya şartları anlatacaksın gelmek isterse buraya gelecek sonuçta kendine güveniyorsa yedek klübesine Chedju'yu, Ebue'yi yollayabilir.

3.Ş.liginde Napoli'den başarılı olacağım diyorsan onların Higuain için verdiği bonservisin yarısını sende Jesus Navas'a vereceksin, yoksa rekabet çok güç olur.:)

2. maddene katılmıyorum.. çünkü yedek klubesi mevzusu yok..

adam sakatlandı.. sağ bek veye stoperde. ceza aldı diyelim. eboue veya cehdjou oynatmak zorundası kimi gönderceksin trübüne..

sana yabancı sınırlaması sonrası hasan şaş açıklamaları söyledim.

Bu Bruma madem o kadar iyi adam gelecek vaad ediyor neden bir Arsenal,M.cty, A.Madrid talip olmadı bu zamana kadar, ahadi adamı aldık diyelim sizce %100 işimiz görecekmi, ben böyle genç ve patlama olsılığı yapacak adamların en azından şu yabancı sistem zımbırtısı varken yapılmasına biraz soğuk bakıyorum, daha isim kariyerli ve şu anda formda olan bir adam lazım o bölgeye, biliyorum biraz abartı diyeceksiniz ama biz neden Jesus Navas gibi adamlarla uğraşmıyoruz.

Uğraştığımız adamlar ya bonservisi elinde olan adamlar ki onların çoğundan hayır gelmiyor, Drogba ve Sneijder tabi ki istisna ya da genç yetenek diye adam alıyoruz patlıyor, yani şu an avrupa çapında ve formda kanat oyuncusu lazım bize kesinlikle.

1-M.City talip oldu hatta U20'de sırf Bruma'yı izlemek üzere görevlendirilen scoutları vardı.Chelsea'nin de 4 Milyonluk teklifini Lisbon reddetti.Onlar bu süreçle uğraşmak istemedikleri için bekliyorlar.Eğer biz transfer edemezsek büyük ihtimal bu takımlardan birine gidecek zaten,göreceksiniz.

2-Jesus Navas dediğin adam kaç paraya transfer oldu?Şu an ne kadar maaş alıyor biliyor musun?Hadi o bir örnek diyelim takımın yaş ortalaması ortada,Bruma gibi 1 yabancı 2-3 yerli takviyesi yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile.Milan gibi yeniden yapılanmak zorunda kalır,ilk 3'ün dışında kalırsak başımızı çok taşlara vururuz ileride.

3-Transfer dönemi başarısız geçti kabul ama Galatasaray hiç bir zaman yüklü bonservisle oyuncu transfer eden bir kulüp olmamıştır.Bu şartlarda da formda ve tanınmış oyuncuları ancak serbest kalınca yada satılığa konunca alabiliriz.

1-Al işte bitane daha. Peki niye bu takımlar Ribery e talip olmadı zamanında.

2-Bu yabancı zımbırtısı tam bunun için aslında. 10tane elit oyuncu alırsan tribüne kimseye yollayamazsın. Ama gelecek vaad eden genç oyuncuyu yollayabilirsin.

3-Jesus Navas nekadara City e gitti biliyormusun?

ribery den başka örnek var mı?adamların ekipleri o liglerin altını üstüne getiriyorlar gözden kaçırmaları cok zor

gmfyh.jpg

Ulan Sourhampton:trollfacce.gif:

Bana Nani veya Farfanlı bir kadro kurabilirmisin?

Tabi buyur kurayım Orhancım, yalnız benim kanat sevdam vardı biraz Garip gelmesin sana:)

Muslera

Hamit Gökhan Semih Hakan

Ebue Melo Selçuk Farfan( Nani)

Sneijder

Drogba

YUkarda kurduğum kadro Türkiye ligi için düşündüğüm kadro, Defansta Gökhan Chedju'dan bir alt level oynasa bile mevcut kadromuzun gerek ofansif gücünün yüksekliğinden gerekse ligin kalitesi açısından bu defans fazla zorlanmaz, Fenerbahçe maçı örnek olabailir.

Yani bu durumda ben Türkiye liginde Chedju'yu pek fazla kullanmam.

Ebue ile Hamit'i yer değiştimemin sebebine gelince ,Hamit zaten çakılı oynayan ağır ama pozisyon bilgisi iyi bir adam, onu defansın sağına çekerek bu bölgeden daha az adam kaçırma yı sağlayabilriz, sağ kanattan da Ebue'nin bindirmelerin izleyebiliriz,defansfif olduğu için de o kanat çok sağlam olur.

Sol tarafta Nani ya da Farfan hiç farketmez işimizi çok rahat görür, böylece kanat dertlerinden kurtulabiliriz.

Bu aralar gündemi fazla takip edemedim.Sanrım Terim önümüzdeki 4 maç için hem Galatasarayı hem milli takımı yönetecek.Peki seneye ne olacak.Bizi bırakacak mı? Bilgi verebilecek olan var mı ?

aynen aslında olaya öyle bakmak lazım zaten yarın bize gelse seneye aynı şeyi bizede yapabilir

19 yaşından sonra imzalayacağı sözleşmelere sadık kalmak zorunda, ücreti ödendikten sonra.

bir önceki mesajım paylaştım..

brumanın avukatı 2017 kadar sporting ile anlaşmaya vardıklarını ama yeni başkanın bunu kabul etmediği söyledi. öyle uydurma değil, direk tv katıldığı programda. sen adamla yeni sözleşme yapmazsan, adamda boş değilmiş hakkını arıyor. senelik niye 65.000 oynasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri