Berkay Altuntaş
Kırmızı Üye
bruma gelmez
Şu anda geç değil ki Bruma'yla uğraşana kadar ya Nani'yi yada Farfan'ı alsınlar 1 kişilik yer var işte![]()
Bruma adam olsa, 18 yasinda böyle karaktersizce kulübünü satmaz. Vefasiz bebe.
Bende bu acidan bir giris yapayim olaya![]()
1-Al işte bitane daha. Peki niye bu takımlar Ribery e talip olmadı zamanında.
2-Bu yabancı zımbırtısı tam bunun için aslında. 10tane elit oyuncu alırsan tribüne kimseye yollayamazsın. Ama gelecek vaad eden genç oyuncuyu yollayabilirsin.
3-Jesus Navas nekadara City e gitti biliyormusun?
barış çetiner burdamısını???
hatuna mı gider yapıyon laaa![]()
Şu anda geç değil ki Bruma'yla uğraşana kadar ya Nani'yi yada Farfan'ı alsınlar 1 kişilik yer var işte![]()
Orhan önce sakin olalım bence sonuçta kafa kafaya vermiş en iysini düşünmeye çalışıyoruz gergin hissettim seni biraz
Ribery mevzusu bu kadar uzatılmadı ve Ribery biz aldığımızda bize son dakika transferi olarak geldi, takım inanılmaz kötüydü ve bütçemiz çok sınırlıydı, üstelik Ribery o zamanlar Tüm Fransa tarafından yıldız gözüyle bakılan bir adamdı, bir de Ribery bir istisna 2.bir ribey örnek verir misn?
2.si Elit oyuncuya şartları anlatacaksın gelmek isterse buraya gelecek sonuçta kendine güveniyorsa yedek klübesine Chedju'yu, Ebue'yi yollayabilir.
3.Ş.liginde Napoli'den başarılı olacağım diyorsan onların Higuain için verdiği bonservisin yarısını sende Jesus Navas'a vereceksin, yoksa rekabet çok güç olur.![]()
Bu Bruma madem o kadar iyi adam gelecek vaad ediyor neden bir Arsenal,M.cty, A.Madrid talip olmadı bu zamana kadar, ahadi adamı aldık diyelim sizce %100 işimiz görecekmi, ben böyle genç ve patlama olsılığı yapacak adamların en azından şu yabancı sistem zımbırtısı varken yapılmasına biraz soğuk bakıyorum, daha isim kariyerli ve şu anda formda olan bir adam lazım o bölgeye, biliyorum biraz abartı diyeceksiniz ama biz neden Jesus Navas gibi adamlarla uğraşmıyoruz.
Uğraştığımız adamlar ya bonservisi elinde olan adamlar ki onların çoğundan hayır gelmiyor, Drogba ve Sneijder tabi ki istisna ya da genç yetenek diye adam alıyoruz patlıyor, yani şu an avrupa çapında ve formda kanat oyuncusu lazım bize kesinlikle.
![]()
la olm işin gücün yok benimi takip ediyorsun
![]()
1-Al işte bitane daha. Peki niye bu takımlar Ribery e talip olmadı zamanında.
2-Bu yabancı zımbırtısı tam bunun için aslında. 10tane elit oyuncu alırsan tribüne kimseye yollayamazsın. Ama gelecek vaad eden genç oyuncuyu yollayabilirsin.
3-Jesus Navas nekadara City e gitti biliyormusun?
Bana Nani veya Farfanlı bir kadro kurabilirmisin?
aynen aslında olaya öyle bakmak lazım zaten yarın bize gelse seneye aynı şeyi bizede yapabilir