GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 395

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
395/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Şu kadroda kim defansa yardım ederse etsin her maç minimum 1 gol yeriz. Snejder, Nani ve Bruma defansa gelmez. Ayrıca 18 yaşındaki çocuk için beklentiye kapılmışsınız hemen. Ona en çok zarar verecek olanda bu beklentidir. İlk 11 için biraz zaman lazım

Khal Drogo sana saygim sonsuz, ama Sneijder bir cok macta geldi yardima hele gecen sezon, bitik halinle, Drogba Bruma ve Nani yi öyle eder ki, Ashley cole ve ronaldo karisimi olurlar, ve seve seve kosarlar geriye. Takim takim gibiyse, öyle cool triplerine kimse girmez, hele Drogba gibi adam varsa, bide yetmiyormus Fatih Terim var.

ya bırakın artık Şampiyonlar ligi daha ileri diyoruz defansa GÖKHAN ZAN yazıyosunuz sol bek yok kanat yok takımda...4 ay geçti takviye yapmadılar...

-------------------------------------Muslera---------------------------------------------

Eboue-------------Semih-------------------------G. Zan-----------------------Hakan

--------------------------------------F. Melo----------------------------------------------

--------------Xelcuk----------------------------------------W. Sneijder-----------------

-------------------------A. Bruma--------------Luis Nani--------------------------------

-----------------------------------Didier Drogba------------------------------------------

Yedekler : Eray - Umut - Burak - Hamit - Amrabat - Chedjou - Engin

ŞL Kadrosu..

Hakan'a mecburuz.. Nitekim sezona da iyi başladı.. Süper Kupa maçı ve Antep maçı falan..

Gökhan'da sakatlanmadığı sürece çok iyi bir stoper bana göre.. Tek dezavantajı biraz ağır olması..

Oda Semihle birlikte ortadan kalkıyo.. Drogbanın ve Melonunda bir çok pozisyonda defansa yardım etmesi işini kolaylaştırıyo..

Sneijderin eski formunu yakalaması çok önemli..

Nani ve Bruma'ya sahip olmalıyız ve artık Orjinal kanatlarla bu işi yapmalıyız diye düşünüyorum..

Ki, bu sistem ve oyuncularla bu sezonu ligi yine açık ara götürürüz ve avrupa da da bence en az bi yarı final görürüz diye düşünüyorum.

Tabii, Hakan ve Gökhanın performansları çok etkiliyici olucaktır bu sezon için.

Ayrıca şu Rierra efendi de gitsede kurtulsak yav.

chedjou yu ne kadar hazir görmesemde kalitesi en az 2 tane zan eder maalesef.

bide ek olarak böyle kadroyu ancak yabanci konusu cözülürse kura bileriz belki.

Taraftardaki kafayı da anlamıyorum. Transfer yapmadı diye yönetime sallayan var. Alper'e 7-8 milyon hayatta vermem. İstediği kadar sınır olsun.

Hadi yabancı aldılar kimi kesecek?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Real Madrid maçındaki Gökhan bu sene sakatlanmadığı sürece en önemli silahlarımızdan biri olucaktır hiç şüphesiz.

1 maç ile değenlendirmek yanlış. bence şuan anadolu takımlarında zor forma bulacak durumda. chedjou ile kıyaslama bile yapılamayacak seviyede yerli oyuncu olduğu için boşluk doldurur sadece. hamit bile bold gibi kalıyor yanında hız olarak :)

digitürk play'De bi de fark var.

Yurtdisindakiler icin farkli bi digiplay var. Herhalde farkli bi firma yapiyor.

Kalite cok iyi olyior...HD'e cok cok yakin.

Bence Gökhan bu akdar seyrek forma giyen bir oyuncuya göre fazlasıyla fit ve profesyonel. Daha iyi yerli yedek bulamayız.

Dany'i izlemekten bin kat iyidir.

form durumu bellirli düzeyde tutuyor ama ben cl için dany daha iyi bir yedek olarak görüyorum. hızlı hücumlarda daha işe yarar çok hata yapıyor defans bilgisi de sınırlı ama ilerleme kaydetme olasılığı var bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt