amrabat gönderilirse minimum 3 kanat alınması lazım. kontenjan sorunu kalkarsa emre engin hamit erman kazım hiçbiri kadroda kalamaz.
18 yerli oyuncu var kagit üstünde kadroda, sercan ve furkan dahil 20. bunlarin %50'si gözü kapali gönderilir.
amrabat gönderilirse minimum 3 kanat alınması lazım. kontenjan sorunu kalkarsa emre engin hamit erman kazım hiçbiri kadroda kalamaz.
O kücük takimlar icin gecerli. CL listesine yazdirmadiktan sonra ne yapalim biz transferi?
Spor Gündemi
Lazio TD Vladimir Petkovic : "Burak alınırsa o zaman daha güçlü bir kadroya sahip olacağız ama benim takıma güvenim tam”
Spor Gündemi
Lazio TD Vladimir Petkovic : "Burak alınırsa o zaman daha güçlü bir kadroya sahip olacağız ama benim takıma güvenim tam”
Gerçi octoshape e kalite seçeneğini koymuşlar tekrardan 1200k da gayet iyi gösteriyor ama bi deniyim onuda eyv
Bu sporx tahir kumun allah belani versin
https://www2.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/ingilizler-elmanderi-ilk-macta-astiSXHBQ342162SXQ
Bu nasıl haberdir allah aşkına
Spor Gündemi
Hakan balta biraz iyi oynadı 10 gündür carlinhos konuşulmuyor medyada![]()
cl de birçok maçta fena değildi gökhan olsaydı o maçlarda çok fazla gol yiyebilirdik. semih ile dany olmuyor bence daha tecrübeli biri ile iyi ikili olabilirdi.
olm niye kimse birşey yazmıyor ya şuraya girp çıktıkça bakıyorum hiç sayfa ilerlemiyor canım sıkılıyor yazın birşeyler canımı sıkmayın benim![]()
altına çaktım yorumu 20 milyon+Candreva![]()