GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 398

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
398/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamit bu takımı ön tarafta çok bozuyor.Arda hem yabancı sınırına uygun hem de kulübü tanıyan bir isim bu açıdan gelmesini isterim.Ancak şu AB olayı olsaydı scout ekibinin meyvelerini bu seneden yemeye başlayacaktık.Bruma+Arda olması süper olur.Ancak hepimizin içi rahat olsun scout ekibi acayip iyi çalışıyor.Umarım Demirören AB kuralını yapar da bizde istediğimiz oyuncuları rahatça alabiliriz.

Bu şartlarda Burak'ı satmak hedefini satmaktır,beyler abartmıyorum ama şu an için Burak Yılmaz- Drogba'dan daha golcü ve son vuruşları daha iyi, Drogba Hagi'vari oynuyor Galatasaray'da, Burak Yılmaz olmazsa olmazımız yine bu sezon.

glen johnson için portsmouth başkanı liverpool ve chelsea nin tekliflerini kabul ettik tercihi Glen yapacak demişti..

soruyorum türkiye de böyle birşeyin olma ihtimali var mıdır ey ahali?

tabi hurma gibiler olduğu sürece bence yok:badwords:

1150991_593780057347360_554770329_n.jpg

Dubai'den bir görüntü... Yeni sezon formalarımızın satışı dünyanın dört bir yanında devam ediyor!

tahir kumun zaten ne oldugunu hadi biliyoruz da bu yorumları yapan İngilizlerin futbol kültürüne şaşırdım 25 dakikada yeni gelmiş bir oyuncuyu itin bir tarafına sokmuşlar

Gitsinler Rugby izlesinler ya da mağlubiyeti hazmetsin çakallar

Elmander´i severdik,yürekliydi tamam ama gerçekten fizik gücü yerinde olmadığı zaman çekilemeyecek cinsten.Yetenekleri oldukça sınırlı.Kuyt´a birçok kişi kazma diyor(Bende beğenmem)O bile daha yetenkli,daha yaratıcı Elmander´den,düşün yani.

Bu şartlarda Burak'ı satmak hedefini satmaktır,beyler abartmıyorum ama şu an için Burak Yılmaz- Drogba'dan daha golcü ve son vuruşları daha iyi, Drogba Hagi'vari oynuyor Galatasaray'da, Burak Yılmaz olmazsa olmazımız yine bu sezon.

Drogba gerek tekniği, gerek pozisyon bilgisi gerekse tecrübesi ile burak'tan daha iyi, ancak Burak da avrupanın gol ortalamasına bakarsak ilk 3 üne girer. bitiriciliği çok yüksek, golü koklamasında üstüne yok. Dorgaba yaşlı olduğu için gücünü idareli kullanıyor, ama Burak devamlı arıyor, devamlı zorluyor. Aslında karakteri fatih hocaya benziyor biraz, her zaman daha fazlasını istiyor. Ben Buraktan asla vazgeçmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt