GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 401

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
401/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bişey sorcam? İlk yıl elmander necati döneminde tabanca gibi takımdık inanılmaz tempo yapıyorduk taraflı tarafsız herkes çekiniyordu bu takımdan sizce biz şampiyon olmamıza rağmen 2 yıldır gerçekten iyi futbol oynuyormuyuz ? Ben hamitin takımı inanılmaz yavaşlattığını snejderi tam olarak takıma oturtamadıpımızı düşünüyorum .. Yani bu yıla iyi başladı ama tam olarak 10 numara oynamıyor bence ve kesnlikle çok yavaş oynuyoruz ...

Arkadaşlar bişey sorcam? İlk yıl elmander necati döneminde tabanca gibi takımdık inanılmaz tempo yapıyorduk taraflı tarafsız herkes çekiniyordu bu takımdan sizce biz şampiyon olmamıza rağmen 2 yıldır gerçekten iyi futbol oynuyormuyuz ? Ben hamitin takımı inanılmaz yavaşlattığını snejderi tam olarak takıma oturtamadıpımızı düşünüyorum .. Yani bu yıla iyi başladı ama tam olarak 10 numara oynamıyor bence ve kesnlikle çok yavaş oynuyoruz ...

Ofans oyuncularımızdan kaynaklı bu. Forvetler Necati ve Elmander idi. Ortasaha özellikli ve top tutan paylaşımcı isimlerdi.

beyaz tv deki reziligi bakan varmi :)

bukadar yalan dolan bir haber hemde yalanida kendileri belgeliyorlar resmen :) aglayimmi güleyimi karar veremedim

Ya o degilde Galatasaray'i karistirmanin yolunu buldu federasyon ve diger serefsizler ve biz göz göre göre bu oyun'a geldik, helal olsun ya. Kimse de sesini cikarmiyor. Cok ciddi endiselerim var. 5% ihtimal yokken bile ve Terim'in kulüp basinda oldugu halde yine ayni kisiye teklif götürülmesini normal mi karsiliyorsunuz?

Fatih Terim basin toplantisinda birsey dedi; "Herkes dünya kupasina gidermiyiz sorusunu merak ediyordur, ama bizim anlasmamiz bundan cok ötede birsey" diyor. Bundan bir kac saniye önce de ilerki yillar daha iyi yerlere gelmek icin el birligiyle calisacagiz diyor.

Bu sözlerden ne anliyorsunuz siz?

Fenerbahce yönetime neden Terim'e bu konuda destek oluyor? Ya beler bu bir operasyon, kimse komplo momplo demesin..

Bana göre sezon sonu yolcu hoca.

bu kadir çetindali ne boş adam arkadaş. birde bizim tvda çailşiyor. merti övüyor. dogrudur iyi oynadi. GSİn yedek kalecisi bile yok diyor. buda dogru. ama drogbasi var diyorlar. oda bir yere kadar diyor.:smile-99:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri