Gökhan Kral
10 Numara!
Lan Hürriyet senin serefin var mi?24 senedir hic bir finalde Galatasarayi yenemeyen Fenerbahceyi neden gün olarak yazmadin?
geçen sene çok rahat şampiyon olduk kimse zor diyemez
bu sene üstüne koyarak başladık sneijder ve drogbadan bahsediyorum
rakiplerin durumu ortada
iddalı olmakta bi sakınca görmüyorum ben
ahmet çakar geçen hafta şampi.. demişti bize
ben tamamlıyorum![]()
![]()
Lan Hürriyet senin serefin var mi?24 senedir hic bir finalde Galatasarayi yenemeyen Fenerbahceyi neden gün olarak yazmadin?
evet normalde cok rahat sampion olmamiz gerekir. gecen sene cok dengesiz perfomans grafigi cizmemize rahmen rahat sampion oludk puan durumuna bakarsak.
bu senede dedigin gibi cok daha iiy bir sneijder ve daha hazir bir drogba ile elimizi salaya salaya sampion olmamiz gerekir. ama ciddiyet önemli ki fatih hocanin oldugu yerde ciddiyetsizlik olmaz genelikle ve olmamalidir. ciddiyetsizlikden kaybedersek sampionlugu faturayi ben hocaya keserim acikcasi ama istifayada asla davet etmem.
fergusonumuz olsun hoca.
Ya artık bu tür haberlere itibar eden var mı
görende 2198 günün hepsinde bursayla oynuyoruz da yenemiyoruz![]()
işte bende onu diyorum ciddiyet onların işi
gırgırı dalgası benim işim
mevcut şartlara göre avrupa liglerinde Barca, Münih ve Galatsaray'ın şampiyonlukları kesin gibi bir şey..
Haklisin ama insan yinede sinirlenyor![]()
işte bende onu diyorum ciddiyet onların işi
gırgırı dalgası benim işim
mevcut şartlara göre avrupa liglerinde Barca, Münih ve Galatsaray'ın şampiyonlukları kesin gibi bir şey..
juventusuda ekleye bilirsin bence italiadan![]()
Arkadaşlar bişey sorcam? İlk yıl elmander necati döneminde tabanca gibi takımdık inanılmaz tempo yapıyorduk taraflı tarafsız herkes çekiniyordu bu takımdan sizce biz şampiyon olmamıza rağmen 2 yıldır gerçekten iyi futbol oynuyormuyuz ? Ben hamitin takımı inanılmaz yavaşlattığını snejderi tam olarak takıma oturtamadıpımızı düşünüyorum .. Yani bu yıla iyi başladı ama tam olarak 10 numara oynamıyor bence ve kesnlikle çok yavaş oynuyoruz ...
En garanti olan münihtir aralarinda ,bize gelince Türkiyede TFF/hakem faktörü var,Barca olayinda Reali hic bir zaman göz ardi edemezsin .
En garanti olan münihtir aralarinda ,bize gelince Türkiyede TFF/hakem faktörü var,Barca olayinda Reali hic bir zaman göz ardi edemezsin .
abi hürriyet, fanatik, vatan, milliyet okumuyorum çevreme de okutmuyorum
kimlerin olduğu belli
güzel sinirlerini bunlar için bozma şampiyon olunca hepsi seve seve bizi manşete taşıyor zaten![]()
bir BVB taraftari olarak onlarida göz arda edemezsin bence
ya en bankosu celtic ya ne ugrasiyoruzD
Ben kaçar herkese hayırlı geceler..
İnşallah yarın galibiyetimizi burda hep birlikte kutlarız..
Celtic isi zor be fatihbayerni tek guardiola durdurabilir!!
bugün biraz izledim nürnberg macinda bayerni. pek begenmedim vallahi.
bence dortmund iyi bir hava yakalaraki klop ile bu havayi alip sampion ola bilirler. bayern ve guardiola ilk senesinde belki tökesleye bilir.
dortmund zorlaya bilirbence baya.