GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 403

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
403/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21200875.jpg

Lan Hürriyet senin serefin var mi?24 senedir hic bir finalde Galatasarayi yenemeyen Fenerbahceyi neden gün olarak yazmadin?

geçen sene çok rahat şampiyon olduk kimse zor diyemez

bu sene üstüne koyarak başladık sneijder ve drogbadan bahsediyorum

rakiplerin durumu ortada

iddalı olmakta bi sakınca görmüyorum ben :)

ahmet çakar geçen hafta şampi.. demişti bize

ben tamamlıyorum :D

evet normalde cok rahat sampion olmamiz gerekir. gecen sene cok dengesiz perfomans grafigi cizmemize rahmen rahat sampion oludk puan durumuna bakarsak.

bu senede dedigin gibi cok daha iiy bir sneijder ve daha hazir bir drogba ile elimizi salaya salaya sampion olmamiz gerekir. ama ciddiyet önemli ki fatih hocanin oldugu yerde ciddiyetsizlik olmaz genelikle ve olmamalidir. ciddiyetsizlikden kaybedersek sampionlugu faturayi ben hocaya keserim acikcasi ama istifayada asla davet etmem.

fergusonumuz olsun hoca.

öyle sampion olamadi diye hoca kesip kofmakdan yana degilim hele hele o isim fatih terim ise. istikrar gerekir artik türkiyede ki bunu ilk yapan camiada biz olalim artik.

Bu arada bazı üyelerin yorumlarında, bazı genç oyuncular madem o kadar iyi niye bize gelsin diyebiliyorlar.

Ama unutmayın ki Ribery'yi de biz almıştık ilk. :D

evet normalde cok rahat sampion olmamiz gerekir. gecen sene cok dengesiz perfomans grafigi cizmemize rahmen rahat sampion oludk puan durumuna bakarsak.

bu senede dedigin gibi cok daha iiy bir sneijder ve daha hazir bir drogba ile elimizi salaya salaya sampion olmamiz gerekir. ama ciddiyet önemli ki fatih hocanin oldugu yerde ciddiyetsizlik olmaz genelikle ve olmamalidir. ciddiyetsizlikden kaybedersek sampionlugu faturayi ben hocaya keserim acikcasi ama istifayada asla davet etmem.

fergusonumuz olsun hoca.

işte bende onu diyorum ciddiyet onların işi

gırgırı dalgası benim işim :)

mevcut şartlara göre avrupa liglerinde Barca, Münih ve Galatsaray'ın şampiyonlukları kesin gibi bir şey..

Arkadaşlar bişey sorcam? İlk yıl elmander necati döneminde tabanca gibi takımdık inanılmaz tempo yapıyorduk taraflı tarafsız herkes çekiniyordu bu takımdan sizce biz şampiyon olmamıza rağmen 2 yıldır gerçekten iyi futbol oynuyormuyuz ? Ben hamitin takımı inanılmaz yavaşlattığını snejderi tam olarak takıma oturtamadıpımızı düşünüyorum .. Yani bu yıla iyi başladı ama tam olarak 10 numara oynamıyor bence ve kesnlikle çok yavaş oynuyoruz ...

o dönem defansta ujfa vardı defansı daha ileride kuruyorduk ve ileri daha iyi çıkıyordu ujfa.engin baytar emre çolak faktörü vardı sürekli orta sahaya top almaya geliyorlardı şimdi herkez ileri geçip ayağına top bekliyo oyun daha geniş alana yayılıyo durarak oynamaya başladık selçuk artık verkaçlara girmiyo ileri doğru topla hareketlenmiyo elmander rakibe baskı yapıyodu burak yapmıyo yani kanat şart:)

abi hürriyet, fanatik, vatan, milliyet okumuyorum çevreme de okutmuyorum

kimlerin olduğu belli :)

güzel sinirlerini bunlar için bozma şampiyon olunca hepsi seve seve bizi manşete taşıyor zaten :D

valla ben Küfür etmek icin bahane ariyorum :)zaten sirf basliklara bakiyorum ,zaten okunacak spor gazetesi yok hepsi bir birinden serefsiz yalanci.

bugün biraz izledim nürnberg macinda bayerni. pek begenmedim vallahi.

bence dortmund iyi bir hava yakalaraki klop ile bu havayi alip sampion ola bilirler. bayern ve guardiola ilk senesinde belki tökesleye bilir.

dortmund zorlaya bilirbence baya.

Bende baktim penaltiyi kacirmasaydilar ilk yari mac kopardi ama heynkesin bayerni degil su anki bayern,birde thiago bayernin oynunu bozuyor gibi ,tabi müller girdikten sonra bayern hareketlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri