bana göre hem bruma hem de nani alınmalı.naniyle birlikte bruma da oynardı champions ligde...ligde de bi çaresine bakardık..nani de ağbilik ederdi brumaya
belki hoc
belki hocaayı milli takımla görüşmeye iten sebeplerden biride budur ?
Erkana bireysel oynadığı için kızmak saçmalık. Sanki içerde Drogba varda adam pas atmıyor. Bienvenüye verince ne olacağını biliyor adam
Cl de en fazla 10 mac oynarsın. Öyle ligde bir caresine bakarızla olmuyor bu işler.bana göre hem bruma hem de nani alınmalı.naniyle birlikte bruma da oynardı champions ligde...ligde de bi çaresine bakardık..nani de ağbilik ederdi brumaya
![]()
Hayalimdeki 8 yabancili kadro
Sunu yapsinlar diger tüm yabancilari sallasinlar müthis olurdu.
sol bek veya kanata adam gibi yetenegi belli ve cl seviyesinde olan oyuncular gelmeyecekse transfere gerek yok.. mbengue falan nedir ya
erkan zengin'in nesi begeniliyor anlamiyorum cok sisirilen pazarlanmaya calisan capsiz türk futbolcusu, adamda beyin yok.
bana göre hem bruma hem de nani alınmalı.naniyle birlikte bruma da oynardı champions ligde...ligde de bi çaresine bakardık..nani de ağbilik ederdi brumaya
"sen demiştin irfan abi,rüzgar gençtir diye.rüzgar hayattır diye sen demiştin. insanın genci yaşlısı olur.rüzgarın olmaz diye.\" bu filmin bitişi ... her zaman diken diken etmiştir tüylerimi...![]()
yada ben bu aralar çok duygusalım