GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 411

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
411/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana göre hem bruma hem de nani alınmalı.naniyle birlikte bruma da oynardı champions ligde...ligde de bi çaresine bakardık..nani de ağbilik ederdi brumaya

Erkana bireysel oynadığı için kızmak saçmalık. Sanki içerde Drogba varda adam pas atmıyor. Bienvenüye verince ne olacağını biliyor adam

necati sonra giridde ayniydi. gecen senede ayniydi bu erkan. binevneue ile alakasi bir sey degil. son tercihleri berbat . hali saha oyuncusu resmen. dar alanda cok iyi. oyun görüsü sifira yakin maalesef. zaten oyun görüsü ve son tercihleri iyi olsaydi es es de degil realde oynardi galiba. ama bu iki ince eksik yanlari futbolcuyu ya cöp yapior yada kral ...

808249_Galatasaray_SK.jpg

Hayalimdeki 8 yabancili kadro

Sunu yapsinlar diger tüm yabancilari sallasinlar müthis olurdu.

tribünde oturan amrabat var bi de üstüne nani artı bruma gelsin diyenler görüyorum enteresan, ilk 2 torbadan sağlam takım gelirse değil nani , ronaldo alsak bile gruptan çıkma şansımız yok kimi kandırıyorsunuz beyler, yabancı sınırı varken lig şampiyonluğundan başka gerçekçi hedef koyamayız

Tek Arda gelsin takım en az 1 seviye daha yukarı çıkar.

Sneijder-Arda-Drogba-Selçuk-Melo ile pas kanalları inanılmaz çalışır bu takımda. Burak'ta biraz daha düzeltirse süper takım oluruz.

Hamit out-Arda in inşallah.

Sporting Lizbon'la mahkemelik olan ve serbest kalmak için açtığı davayı kaybeden 19 yaşındaki Portekizli yıldız, mahkeme kararına göre 1 yıl daha Sporting oyuncusu olacak. Ancak bir çok takımın peşinde olduğu genç yıldız Galatasaray'ın fenomen futbolcusu Drogba hayranı çıktı. Bu da bonservisini almak için Sporting'le masaya oturacağı oldukça yüksek sesle söylenmeye başlanan Galatasaray'ın elini güçlendiren bir koz. Bruma Drogba için:

"Drogba bir idol.Her oyuncunun hayalinde onun gibi bir isimle yan yana oynamak vardır." dedi.

Türkfutbol.com

sol bek veya kanata adam gibi yetenegi belli ve cl seviyesinde olan oyuncular gelmeyecekse transfere gerek yok.. mbengue falan nedir ya

erkan zengin'in nesi begeniliyor anlamiyorum cok sisirilen pazarlanmaya calisan capsiz türk futbolcusu, adamda beyin yok.

Erkan'ı ben geçen sezon izlediğimde hiç beğenmemiştim anca şut çekiyordu ama dün izlediysen gerçekten klas bir futbolcu gibi oynadı aynı hareketleri Jaja yaptığında kral futbolcu muamelesi görüyordu. Şuan Erkan-Kamara bizde olsa 4-2-3-1 de ikisi de kanatlarda oynar durumumuzun ne kadar vahim olduğunu bu olay gösteriyor. Erkan dün son 10-15 dk yine biraz bencil oynadı ama onun dışında oyunun içinde olduğu zamanlarda bence gayet faydalı oldu. Oyunu kenarlara iyi açtı,pas hatası yapmadı zaman zaman savunmaya yardım etti, çalım en iyi özelliği bizim takımda kimseden çalım görmediğimiz için bir de çalım atan yerli oyuncu görürsek biraz dikkatimizi çekiyor tabi. Erkan düne özel mi böyle oynadı yoksa istikrarı var mı bilmiyorum ama şu bir gerçek en azından farklı bir yerli oyuncu sağ kanatta da iyi oynadığını gördüm ben en azından kanatta Hamit'i düşünmekten iyidir.

"sen demiştin irfan abi,rüzgar gençtir diye.rüzgar hayattır diye sen demiştin. insanın genci yaşlısı olur.rüzgarın olmaz diye.\" bu filmin bitişi ... her zaman diken diken etmiştir tüylerimi... :( :( yada ben bu aralar çok duygusalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt