GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 413

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
413/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eminmisin isaretledigim bölüm hakinda ?!

Evet eminim. Belki digerleri gibi 30-40-50 verecek durumda degiliz, ama saglam oyuncular alacak gücümüz var.

Burak kendini 50 Milyonluk adam mi saniyor? Drogba belki seneye gidecek. Surat asacagina ondan birseyler ögren.

Seneye yine banko oynarsin zaten. Daha da iyi olursun. Bu sene en azindan her kulvar dahil 30 mac banko yapar Burak.

Benim derdim, bizi Konyaspor sanmasinlar. Bal gibi oturacak, surat da yapmayacak. Yada Drogba´yi kes kesebiliyorsan.

Her yedek kalani yollayacaksak isimiz var valla bizim.

Evet eminim. Belki digerleri gibi 30-40-50 verecek durumda degiliz, ama saglam oyuncular alacak gücümüz var.

Burak kendini 50 Milyonluk adam mi saniyor? Drogba belki seneye gidecek. Surat asacagina ondan birseyler ögren.

Seneye yine banko oynarsin zaten. Daha da iyi olursun. Bu sene en azindan her kulvar dahil 30 mac banko yapar Burak.

Benim derdim, bizi Konyaspor sanmasinlar. Bal gibi oturacak, surat da yapmayacak. Yada Drogba´yi kes kesebiliyorsan.

1. borcumuz halen 230 milyon euro

2. bu sene sonuna kadar en gec 2ci sermaye artimina nakit 80 milyon tl yani yaklasik 40 milyon euor gerkir. nakit !!!

kredi kesinlikle alinmayacak !!!

bu her transferden cok daha önemli baskan aysal icin. en azindan tandigimiz aysal icin.

borc seneye kongreye kadar 160 milyona euroya indirmeyi planlaniyor ve söz verildi divana !!! bu sözü aysal icin her seyden önemlidir.

firsat transfer pesindeler ki ancak marka degeri yüksek oyuncular icin belki yüksek bonsverisler verile bilir. Nani misali.

Ben transfer beklemiyorum acikcasi cünkü bütcemiz bunlari göz önümüze aldigimiz zaman yok sayilacak kadar az maalesef simdilik.

Burak gidermi bilmiyorum. gidersede mesela 14 milyona.. 25% trabzonua gidecek. yani 10 milyon gibi komik bir rakam burak icin kazanmis oluruz. nani parasi belki diye biliriz.

drogbanin yedegi kim ?! umutmu sadece?! ee orda da bir 5 kagit en az sayman gerekir türkiyede az cok iyi bir forvet icin.

15 milyon.. yani 5 milyona bu is biter diye düsüne bilirler belki. (5milyon taksite baglayip)

Iste burda benim savundugumu kendin savunmusun zaten. Drogba'yi kesemezsin, dogru, ama Drogba oldugundan degil, yaptigin yatirim dan kaynaklaniyor. O rakamlari verip tribüne gönderecek ve sadece CLde kullanacak lüksmü var bir kulüpte? E iste bende bunu diyorum. Nani icin mevcut sinirlama da hele hic yer yok, aci ama gercek. Daha sol bek icin yatirim yapamiyoruz, kaldi ki en sIkIntIli bölge orasi. Bunu anlatmaya calisiyorum.

Bizde Arif´ler, Hasan Sas´lar, Ergün´ler senelerce yedek kaldi, surat murat yapmadilar, öyle efsane oldular.

Uefa kupasi kadrosunda Hasan Sas´in dogru dürüst önemi bile yoktu. Lucescu sonrasi efsane oldu.

Galatasaray´a deger veren kalsin, kendi kariyerini Galatasaray´dan önemli görenlerin de Galatasaray´da isi olmamali.

Arif´ler, Hasan´lar, Ergün´ler yedekligi sorun etmedigi icin geldi o kupa zaten. Burak da haddini bilsin.

Dedikodulara göre yorum yapiyoruz, dogrusunu bilemeyiz.

Ama Galatasaray´da yedek kaliyorum diye artistlik yapanlara tahammülüm yok.

Bal gibi yedek kalirsin, agzini da acamazsin kardesim. Dzeko´lar, Tevez´ler, Gomez´ler yedek kaliyor.

Bizde Konyaspor degiliz. Milletin Burak kalitesinde 5 forveti var. Biz 2 kaliteli forvete sahip olunca dengemiz bozuluyor.

Dzeko yedek kalır ama Agüero,Silva,Jovetic oynar. Onun için de Dzeko duruma saygı duyar.

Sen gidip de o kadar başarılı olmuş Burak'ın, bulunmadığı sistem kurmaya çalışıp, kanatlarda da kanat oyuncusu vasfı taşımayan adamları oynatırsan, adama da sen bu takımda fazlalıksın mesajını verirsen, oyuncu da tepkisini de koyacak. Asıl taraftarın,hocanın yaptığı artislik oluyor.

Dzeko alır parasını keyfine bakar. Burak'ı yedek bırakıp formdan düşürdükten sonra sahaya çıkarınca 2 maç gol atamasın bakalım, teneke bağlayıp göndermek için bekleyen bir sürü adam var.

Madem Hoca Burak'ın içinde olmadığı kanatlı bir sistem düşünüyordu o zaman ona göre adamı uyarırdı; Burak'da kendi yoluna giderdi

Bu şekilde gereksiz bir eleman gibi takım dışına itemez hiç kimse. Oynatmayacaksa da takımdan gönderecek. Burak'dan yedek oyuncu,rotasyon oyuncusu olmaz.

Ya Onur sen konu'yu niye duygusal noktalara cektin anlamis degilim. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Neyse anlatamadim ben heralde, önemli degil. Ama benim dedigimi yönetim ve teknik ekip zaten sürekli gündeme getiriyor. Nani veya Farfan'in gelmemesi de bundan kaynaklaniyor. Bunu anlatiyorum sen Arif Hasan diyorsun, yedek oturacak diyorsun..

Erkan koca maç şov yapıyor ama sonuçta bir yere varamadı dün açıkçası.

Şanssızlık olabilir dediğim gibi yanında oynadığı oyuncularda çok önemli orda pas attığı adam Bienvenü bizde Drogba olacak pas aldığı adam Ndiaye burda pas aldığı adam Sneijder sadece bu 2 oyuncu bile onun oyununa seviye katar. Uzaktan şutları çok etkili ha keza her maç kaleci çıkartacak diye bir kaide yok sonuçta.

Iste burda benim savundugumu kendin savunmusun zaten. Drogba'yi kesemezsin, dogru, ama Drogba oldugundan degil, yaptigin yatirim dan kaynaklaniyor. O rakamlari verip tribüne gönderecek ve sadece CLde kullanacak lüksmü var bir kulüpte? E iste bende bunu diyorum. Nani icin mevcut sinirlama da hele hic yer yok, aci ama gercek. Daha sol bek icin yatirim yapamiyoruz, kaldi ki en sIkIntIli bölge orasi. Bunu anlatmaya calisiyorum.

Sol bek veya baska yabanci transfer para yüzünden beklemiyor kesinlikle. Kontenjan yüzünden planlama sikintisi cekiyoruz.

Ayrica Burak 50 Milyon´luk adam degil, yedek kaliyor diye batalim. CL kupasi icin insan fedakarlik yapar.

Ilki basaran kadronun parcasi olmak istiyorum der insan, nasil olursa olsun. Zaten ilk oynayacak olan adam Burak.

En az 30 mac yapmazsa bende adam degilim. Ama aninda surat yapiyor herif. Kil ediyor insani.

Herkes Burak mevzusunu niye böyle abartiyor hala anlamis degilim. Kamp döneminde etkisizdi sonra sakatlandi ve Süper Kupa'da oynamadi, gecen hafta ilk 11 basladi ve 1 gol 1 asist yapti.

Burak bu takimda kadroya yazilacak ilk adamlardan biridir, sürekli Drogba'nin 90 dakika oynayip Burak'in oyundan alinmasina uyuz olmuyor degilim tabiki.

Drogba baya yoruldu Antep macinda mesela.

Sol bek veya baska yabanci transfer para yüzünden beklemiyor kesinlikle. Kontenjan yüzünden planlama sikintisi cekiyoruz.

Ayrica Burak 50 Milyon´luk adam degil, yedek kaliyor diye batalim. CL kupasi icin insan fedakarlik yapar.

Ilki basaran kadronun parcasi olmak istiyorum der insan, nasil olursa olsun. Zaten ilk oynayacak olan adam Burak.

En az 30 mac yapmazsa bende adam degilim. Ama aninda surat yapiyor herif. Kil ediyor insani.

Ya Onur sen benimle dalga mi geciyorsun yoksa yazdiklarimi okuyacak kadar samimiyet mi yok?

Ben sabah'tan beri ne diyorum? Mevcut sartlarda takim'a yatirim yapamiyorsun, mevcut sartlar iste yabanci sinirlamasi, yani kontenjan.

Bu yüzden de Nani haberi yalan. Toplam 30-40 milyonluk oyuncuyu tribüne mi göndereceksin? Daha sol bek'e yatirim yapamiyoruz kontenjan yok diye ve sen bu kadar maliyetli bir oyuncuyu tribüne göndermek icin alacaksin öyle yani?.

Ben bunu yaziyorum iki saattir ama sen sürekli Arif Hasan, yok yedek kalacak, burasi Galatasaray diyorsun.

Dzeko yedek kalır ama Agüero,Silva,Jovetic oynar. Onun için de Dzeko duruma saygı duyar.

Sen gidip de o kadar başarılı olmuş Burak'ın, bulunmadığı sistem kurmaya çalışıp, kanatlarda da kanat oyuncusu vasfı taşımayan adamları oynatırsan, adama da sen bu takımda fazlalıksın mesajını verirsen, oyuncu da tepkisini de koyacak. Asıl taraftarın,hocanın yaptığı artislik oluyor.

Dzeko alır parasını keyfine bakar. Burak'ı yedek bırakıp formdan düşürdükten sonra sahaya çıkarınca 2 maç gol atamasın bakalım, teneke bağlayıp göndermek için bekleyen bir sürü adam var.

Madem Hoca Burak'ın içinde olmadığı kanatlı bir sistem düşünüyordu o zaman ona göre adamı uyarırdı; Burak'da kendi yoluna giderdi

Bu şekilde gereksiz bir eleman gibi takım dışına itemez hiç kimse. Oynatmayacaksa da takımdan gönderecek. Burak'dan yedek oyuncu,rotasyon oyuncusu olmaz.

Bizde Burak´in yerine Sercan´i oynatmiyoruz. Drogba´yi oynatiyoruz. O da saygi duyacak.

Burak küsmesin diye paso cift forvet oynayip Madrid gibi takimlardan 3 mü yiyelim?

Bursa, Eskisehir gibi deplasmanlarda hep yamulalim mi?

Buraklı sistem fazlasıyla takım savunmasını etkiliyor.beyfendi zahmet edip koşmadığından orta 3'lü aşırı yük biniyor.zaten defansta yam oturmamışken her maç 2 gol bankomuz var.hele cl'de şok skorlar alırız.hoca buraksız sisteme geçişin nedeni takım savunmasının çok zayıf kalması.son antep maçında gördük bunu bitmiş bir antebe karşı 2 farkla öndeyken maçı sonu gelmedi.burak 11 çıkacaksa çok daha fazla koşmalı.

Ya Onur sen benimle dalga mi geciyorsun yoksa yazdiklarimi okuyacak kadar samimiyet mi yok?

Ben sabah'tan beri ne diyorum? Mevcut sartlarda takim'a yatirim yapamiyorsun, mevcut sartlar iste yabanci sinirlamasi, yani kontenjan.

Bu yüzden de Nani haberi yalan. Toplam 30-40 milyonluk oyuncuyu tribüne mi göndereceksin? Daha sol bek'e yatirim yapamiyoruz kontenjan yok diye ve sen bu kadar maliyetli bir oyuncuyu tribüne göndermek icin alacaksin öyle yani?.

Ben bunu yaziyorum iki saattir ama sen sürekli Arif Hasan, yok yedek kalacak, burasi Galatasaray diyorsun.

Ya o sikinti degil ya inan bana. Halledersin o isi rotasyonla. Yeterki Riera, Amrabat, Dany gibi oyunculari elden cikar bir sekilde.

Bizde Burak´in yerine Sercan´i oynatmiyoruz. Drogba´yi oynatiyoruz. O da saygi duyacak.

Burak küsmesin diye paso cift forvet oynayip Madrid gibi takimlardan 3 mü yiyelim?

Sonuçta hocanun elinde ikisini de kullanma şansı var. Eğer ki elimizde tek forvet oynamaya uygun kanat oyuncuları varken bunu yapsa kimse birşey demez zaten.

Madrid'den İspanya'da 3 yemek çok ilginç bir olay değil ki. 5 orta saha da çıksak 3 ya da daha fazla yiyebiliriz. Onu sadece sisteme bağlamamak lazım.

Kaldı ki tek forvet oynadığımızda başarılı olduğumuz düşüncesi var herkesde ama o sistemle ilk 11'de başladığımız kaç resmi var,iyi olduğumuz?

Maç içinde yapılan değişikliklerle oluşan etki farklıdır ama sürekli o düzende maça başlamak farklıdır.

Şampiyonlar ligi seviyesin de ya da o seviye de olmayan birçok takıma bakın. İdeal 11'lerinde gol atma ihtimali yüksek olan en az 2-3 forvet oyuncusu var.Santrfor demiyorum, tek santrfor oynuyorlar ama tek forvet değil kesinlikle.

Bizim forvet özellikli oyuncularımız, sadece santrforlarımız. Onun için onlardan 2'sini oynatmak zorundayız bana göre. Yoksa çok kısır bir takım ve oyun oluştuğunu, topa hakim olduğumuz halde içeri atamadığımız bir takıma dönüşürüz.

Madrid gibi mi?

Kim yemiyor o gibi takımlardan 3 gol ?

Hakem biraz iyi niyetli olsa o sistemle elemiştin belki madridi?

Bireysel saçma sapan hatalardan bahsetmiyorun bile.

Sonuçta hocanun elinde ikisini de kullanma şansı var. Eğer ki elimizde tek forvet oynamaya uygun kanat oyuncuları varken bunu yapsa kimse birşey demez zaten.

Madrid'den İspanya'da 3 yemek çok ilginç bir olay değil ki. 5 orta saha da çıksak 3 ya da daha fazla yiyebiliriz. Onu sadece sisteme bağlamamak lazım.

Kaldı ki tek forvet oynadığımızda başarılı olduğumuz düşüncesi var herkesde ama o sistemle ilk 11'de başladığımız kaç resmi var,iyi olduğumuz?

Maç içinde yapılan değişikliklerle oluşan etki farklıdır ama sürekli o düzende maça başlamak farklıdır.

Şampiyonlar ligi seviyesin de ya da o seviye de olmayan birçok takıma bakın. İdeal 11'lerinde gol atma ihtimali yüksek olan en az 2-3 forvet oyuncusu var.Santrfor demiyorum, tek santrfor oynuyorlar ama tek forvet değil kesinlikle.

Bizim forvet özellikli oyuncularımız, sadece santrforlarımız. Onun için onlardan 2'sini oynatmak zorundayız bana göre. Yoksa çok kısır bir takım ve oyun oluştuğunu, topa hakim olduğumuz halde içeri atamadığımız bir takıma dönüşürüz.

Drogba ve Sneijder geldikten sonra basarili oldugumuzu söyleyebiliriz tek forvet sisteminde.

Amrabat´in bile fayda sagladigini düsünürsek, bir tane adam gibi kanat transferiyle gayet iyi bir takim oluruz bence.

Sneijder gibi bir adamin varken gercekten sikinti yasamazsin. Ama kanatlar da görevini yapacak iste.

Biz de o tipte transferler bekledik iste hep bu sene. Ama maalesef olmadi simdilik.

Su konuda sana hak veriyorum: Amrabat kadro disiyken, kanat oyuncularin da yokken, tek forvet olmaz. Ama degismeli

Elinde skora katkı yapabilen kanat oyuncun yoksa(yok) çift forvet oynamak zorundasın.Erman'la Amrabatla Hamitle tek forvet oynarsak çok gol sıkıntısı çekeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt