GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 414

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
414/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraklı sistem fazlasıyla takım savunmasını etkiliyor.beyfendi zahmet edip koşmadığından orta 3'lü aşırı yük biniyor.zaten defansta yam oturmamışken her maç 2 gol bankomuz var.hele cl'de şok skorlar alırız.hoca buraksız sisteme geçişin nedeni takım savunmasının çok zayıf kalması.son antep maçında gördük bunu bitmiş bir antebe karşı 2 farkla öndeyken maçı sonu gelmedi.burak 11 çıkacaksa çok daha fazla koşmalı.

Burak'ın koşmuyor olarak nitelenmesi sadece Umut gibi boş ve gereksiz şekilde koşarak göz boyamadığındandır.

Madem koşma çok önemli işte geçen sezonun istatistikleri var.

Sezon sonunda yapılan analizler sonucunda ortaya çıkan rakamlar değerlendirildiğinde Selçuk İnan, forma giydiği 31 maçta toplam 315 km koştu. Ortalama 10.161 km koşu yapan Selçuk İnan'ı bu alanda Burak Yılmaz takip ediyor.

Galatasaray forması altında bu sezon müthiş patlama yapan ve toplam 32 golün altına imza atan Burak Yılmaz, 30 maçta 267 km mesafe kat etti ve 8.9 km ortalama yakaladı. Burak Yılmaz, sezon ortasında Fatih Terim tarafından 'koşmuyor' gerekçesiyle yedek kulübesine çekilmişti.

Burak'ın sürekli savunma arkasına yaptığı koşular, rakibi bu şekilde rahatsız etmesi koşma sayılmıyor. Ordaki savunmayı rahatsız edip, oraya bağlaması savunmaya yardım olmuyor. Rakibin arkasıdan göz boyamak için boş boş koşsa ama gol noktalarına faydalı koşu yapmasa o zaman çok beğenilir sanırım.

Takım savumasının genel olarak zayıf olması, takımın en başta savunmasının zayıf olmasındandır. 2 tane dengesiz stoper, sol beksiz bir takım,hücumu savunmasının önünde bir sağ bek. Bu takım ne kadar iyi takım savunmasına da sahip olsa bir şekilde gol yer zaten.

Madrid gibi mi?

Kim yemiyor o gibi takımlardan 3 gol ?

Hakem biraz iyi niyetli olsa o sistemle elemiştin belki madridi?

Bireysel saçma sapan hatalardan bahsetmiyorun bile.

O seviyelerde daha dengeli olmaliyiz. Cift forvet arti Sneijder cilginlik o takimlara karsi.

Mesela Porto ve Arsenal macinda Amrabat´in katkisi nasildi? Ileri geri kostu, savasti, bizi rahatlatti.

Cift forvet arti Sneijder sisteminde direnme gücün kalmiyor. Madrid de affetmiyor dogal olarak.

Ben seviyemize cok güveniyorum. Onlar kadar pahali degiliz belki, ama onlardan cok kalitesiz degiliz.

Harcariz onlari 1-2 "cuk" transferle :)

3 ayda yapmış hormon ilaçlarıyla yapıyorlar bu kasları kıvanç filanda aynı bir nevi balonda diyebiliriz yoksa normal şartlarda rahat bir 2-3 yılı alır bu hale gelmek...

ilaçla yapanlar sporu bıraktığı anda şişiyor iğrenç bir görüntü oluyor ben her kış 3 ay gidiyorum doğal 0 ilaçsız yapıyorum sporu beni neredeyse diğer kışa kadar götürüyor en güzeli doğal :D

ilaçla yapanlar sporu bıraktığı anda şişiyor iğrenç bir görüntü oluyor ben her kış 3 ay gidiyorum doğal 0 ilaçsız yapıyorum sporu beni neredeyse diğer kışa kadar götürüyor en güzeli doğal :D

tabiki kardeşim hem onlar zamanla oturuyor ve kalıcı oluyor 1-2 sene hiç çalışmasan bile kaybolmayabiliyor kaslar bakın kıvanç dingiline adam 3-4 ay önce kas yığınıydı kızlar bayılıyordu son filmine bakın bide iğne iplik olmuş adam...

Burak'ın koşmuyor olarak nitelenmesi sadece Umut gibi boş ve gereksiz şekilde koşarak göz boyamadığındandır.

Madem koşma çok önemli işte geçen sezonun istatistikleri var.

Burak'ın sürekli savunma arkasına yaptığı koşular, rakibi bu şekilde rahatsız etmesi koşma sayılmıyor. Ordaki savunmayı rahatsız edip, oraya bağlaması savunmaya yardım olmuyor. Rakibin arkasıdan göz boyamak için boş boş koşsa ama gol noktalarına faydalı koşu yapmasa o zaman çok beğenilir sanırım.

Takım savumasının genel olarak zayıf olması, takımın en başta savunmasının zayıf olmasındandır. 2 tane dengesiz stoper, sol beksiz bir takım,hücumu savunmasının önünde bir sağ bek. Bu takım ne kadar iyi takım savunmasına da sahip olsa bir şekilde gol yer zaten.

burağın rakip savunma arkasına yaptığı koşular harikulade.onu farklı kılan şey o zaten.ama geriye de koşmalı yardım etmek zorunda takım savunmasına.sneijder drogba ve burak 10 km koşamaz ise biz ne cl de ne de ligte arzu edilen futbolu oynayamayız.bu 3 futbolcu o kadar koşamadığına göre hoca ister istemez tek forvete geçiyor.ilk seneki şampiyonluk tomas semih ve balta vardı takım savunması her anlamda iyiydi.mesele defanstaki isimler değil,defans dışındakilerin takım savunması için ne yaptıkları önemli.elmander ve necati bu anlamda çok iyiydiler.

Yılmaz Vual : Hamza hoca kendini yardimci hoca seviyesinde goruyorsa bu ligde ne işi var dedi şimdi Tgrt spor a bağlandı.

O kadar çok seviyorsan milli takımı bırak gel Galatasarayı diyor.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Buse Terim‏@BuseTerim7m

"Hirsli adamlar taht isterlerms,akilli kisiler iyi baht.Sahsiyetszler ise;tahtin etrafina coreklenirms sanki saltanat hep surermis gibi! "

Mesaj derin bence :)

bu saatten sonra çok fazla transfer beklemiyorum. yabancı alsak bile hangi oyuncumuzu kesip yenisini oynatacağız. bence zor. genç olursa bruma belki diyorum. Arda olmazsa olmaz transferimiz olmalı bence.

Ben hala Madrid maçlarına bakıp kanmamamız gerektiğini düşünüyorum.Madrid ilk maçta kendi evinde önemli maçlarda yaptığı temponun çok çok altında tempo ve enerji ile oynadı.Dortmund ve City maçında ki tempolarına bakarsanız bize bakış açılarının nasıl olduğunu görürsünüz.Başarımızı küçümsemiyorum ama gerçekleri görelim.Önemli olan her sene katılıp,gruptan çıkma adayı bir takım olmak hep.

Bakalim bugün kadro nasil olacak. Gerci %90 belli, Amrabat olmadigina göre. Mecbursun cift forvet oynamaya. Bide Engin oynasa

Kadro kendiliginden olusuyor, cok birsey yapmaya gerek yok acikcasi. Degisiklik yapabilecek tek bölge Hamit'in bölgesi.

Hamit'i artik görmek istemiyorum kadroda, bir hafta da oynamasin.

Ceyhun orada oynamaz, Emre Colak Hamitten beter, Erman Kilic o bölgenin oyuncusu hic degil, Engin veya Yekta oynasin.

Kadro kendiliginden olusuyor, cok birsey yapmaya gerek yok acikcasi. Degisiklik yapabilecek tek bölge Hamit'in bölgesi.

Hamit'i artik görmek istemiyorum kadroda, bir hafta da oynamasin.

Ceyhun orada oynamaz, Emre Colak Hamitten beter, Erman Kilic o bölgenin oyuncusu hic degil, Engin veya Yekta oynasin.

Bencede öyle. Formda bir Engin mac kazandirir zaten. O kalite onda var. Hamit artik oturmali.

Ben hala Madrid maçlarına bakıp kanmamamız gerektiğini düşünüyorum.Madrid ilk maçta kendi evinde önemli maçlarda yaptığı temponun çok çok altında tempo ve enerji ile oynadı.Dortmund ve City maçında ki tempolarına bakarsanız bize bakış açılarının nasıl olduğunu görürsünüz.Başarımızı küçümsemiyorum ama gerçekleri görelim.Önemli olan her sene katılıp,gruptan çıkma adayı bir takım olmak hep.

size katılıyorum. takımın eksik bölgeleri var. kadro yapısı bizi çok üst seviye başarılara yakın zamanda ulaştıramaz şimdilik. günümüz futbolunda iki forvet diye bir kavram kalmadı. özellikle orta sağanın kanatları çok bariz bir şekilde eksik ve yetersiz. avrupada büyük takımlara ve başarılara bakacak olursak eksik bölgelerimizin takım için ne kadar değerli olduğunu anlarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt