Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arsenal / Porto / Benfica

Milan / Schalke / Marsilya / CSKA

GALATASARAY

Real Sociedad ve Napoli hariç hepsi

Böyle bir grup gelmesi durumunda grup liderliğine oynarız.

Onur Reis çok haklısın doğru fakat İtalya ile Türkiye'de yabancı sınırlaması ?

Ama biz de hiç hamle yapmıyoruz, Eboue'yi kesebilecek, ileride yerini alabilecek bir adam peşinde değiliz mesela.

Olacak demiyorum ama beğenilmese de ne bir Şener, ne bir Erdem (Karabük'ten). Hiç denemiyoruz böyle şeyleri.

4.torbadan Napoli gelmediği sürece en zorlu bir grupta bile en kötü 3.olup Uefaya gideriz

rfv83.jpg

Ama biz de hiç hamle yapmıyoruz, Eboue'yi kesebilecek, ileride yerini alabilecek bir adam peşinde değiliz mesela.

Olacak demiyorum ama beğenilmese de ne bir Şener, ne bir Erdem (Karabük'ten). Hiç denemiyoruz böyle şeyleri.

Haklısın dediğim kısım da tam burası oluyor işte.

(Jem , Kerim , Şener , Aykut Demir , Gökhan Töre , Okay , Hakan Çalhanoğlu , Muhammet Demir vs. bunları mesela bizim almamız denememiz gerekiyordu.)

Yine puan kaybedilen maçtan sonra buralar felaket senaryocularına kalmış. Hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum ki :D 2 gün de nasıl bu kadar zıt fikirleri savunabiliyorsunuz.

Real Madrid bizi kasmadan eledi geçen sene.2. maçtaki başarımız da konsantrasyon eksikliğindendi Real Madrid´in biraz kabul edelim.Bu maçlar bizi çok kandırıyor.Real Madrid en yüksek temposuyla ve enerjisi ile oynasaydı özellikle Barnebau´da ki maç bizim için kabus olurdu.Elit takımların 3 seviye gerisindeyiz şuan.

ORda ki maçta bizde hücumsal anlamda kötü değildik. 1 yada 2 gol atmamız çok şeyi değiştirebilirdi.

Zor zor. Gecen sene gibi degil CL. Takimlar acayip transfer yaptilar, bizim gibi degiller.

Juventus´a bakin. Gecen sene tas gibi takimdi zaten, bu sene transfer manyagi yaptilar herkesi.

Iste hedef yükseltmek budur. "Iyi takimiz, ama devlerle mücadele etmemiz imkansiz bu kadroyla" dediler. Sonuc ortada.

Peki biz?

biraz gercekci düsünülim.. bizim baskan is adami . sirket borunu seneye mayis ayina kadar 160 milyon euroya kadar indirmek istiyor. yani

60-70 milyon euro ödecek.

sermaye artimina 40 milyon nakit para gerekiyor bu sene sonuna kadar.

ee yaptimi 100 milyon euro..

ne transferi ?! sneijder ve drogba aldi tepe tepe kunlanin dedi isde. 300 milyon dollar aldi taraftardan sadece stad gelilrinden 20 milyon ile kandirdi borc kapatacagim diye.

fatih hocaya da güveniyor tabiki. evde hesap simdiye kadar uydu ama bu sene ciddi ciddi eksikler var bence takimda. neyse...

Onur Reis çok haklısın doğru fakat İtalya ile Türkiye'de yabancı sınırlaması ?

Bence cok siginiyoruz bu bahaneye. Biz sadece para harcamaya korkuyoruz.

Yemin ediyorum bu sinirlamayla bile tas gibi takim kurarsin istedikten sonra.

Bu kontenjan sistemini hic önemsemedi yönetim, hep degisecegini düsündü. Böyle planlama olmaz.

Gökhan Inler, Serdar Tasci (Aykut Demir) alacaktin, bak nasil degisiyordu hersey. Kanat, sol bek, istedigini alirdin.

Hadi onu gec, zaten taraftarin asiri beklentisi yoktu, ama onu da yapamadilar bu sene.

3 ay Culio, Elmander´i göndermeye calistik, anca becerdik. Hala Riera, Dany ile ugrasiyoruz. Istedikten sonra yaparsin

Yine puan kaybedilen maçtan sonra buralar felaket senaryocularına kalmış. Hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum ki :D 2 gün de nasıl bu kadar zıt fikirleri savunabiliyorsunuz.

Eskişehir deplasmanında da kazanamayacağımızı düşünüyor çoğunluk. Beşiktaş deplasmanında da, Fenerbahçe deplasmanında da.

Fix artık, Bursa, Es-Es, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzon deplasmanlarında kayıp puanlar.

Totem totem :) Transfer bekliyoruz, caktirmadan baski yapiyoruz :)

5 gün kaldi ya. Artik bi kendilerine gelsinler, hamle yapsinlar. Bu nedir kardesim?

Bence Atletico bunlari yener, bizi de fena yapar. Avrupa´da en begendigim takimlarin basinda geliyor Atletico. Simeone Reis

PSG'yi yeneceklerine pek ihtimal vermiyorum takımları oturunca çok etkili olacaklardır... Juve desen belli olmaz ama onların da kadro geçen yıldan sağlam zaten. Ben aksine İnşallah Atletico gelir diyorum..Arda'yla yüzleşmemizi istiyorum.. Atletico zayıf takımlara karşı bilhassa çok etkili oynuyor ama burası Cl arenası belli olmaz..

Real Madrid bizi kasmadan eledi geçen sene.2. maçtaki başarımız da konsantrasyon eksikliğindendi Real Madrid´in biraz kabul edelim.Bu maçlar bizi çok kandırıyor.Real Madrid en yüksek temposuyla ve enerjisi ile oynasaydı özellikle Barnebau´da ki maç bizim için kabus olurdu.Elit takımların 3 seviye gerisindeyiz şuan.

okadarda degil. 1 seviye gerisindeyiz sadece. abartmayalim. takim oyunu var. sadece isimler ile oynanmiyor futbol.

ama yinede dedigin büyük kismina katiliyorum real hakinda. 3-1 den sonra adamlar biraz yine kendilerini yormaya basladiklari zaman madalyanin gercek yüzünü görmüs oldu maalesef ama elerini salaya salayada yenemeyecekrini gösterdik en azindan.

maçtan önce "hissediyorum çok rahat alacağız" diyen adamlar maçtan sonra "böyle bi yere varamayız, sneijder takımı harcıyor resmen" diyorlar :)

Drogba tepkisini surdurmeyecek olgunlukta bir adam bu sorun olmaz , sorun Selcuk dahil bazi oyuncularimizin neden hala temposunu bulammais olmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt