- 10 Mart 2013
- 121.967
- 159.247
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur Reis çok haklısın doğru fakat İtalya ile Türkiye'de yabancı sınırlaması ?
Hedef buyutmek lafta kaldi. Rakipler kim olursa olsun gruptan cikmak başaridir otesi hayal.
Tapatalk ile gönderildi.
Ama biz de hiç hamle yapmıyoruz, Eboue'yi kesebilecek, ileride yerini alabilecek bir adam peşinde değiliz mesela.
Olacak demiyorum ama beğenilmese de ne bir Şener, ne bir Erdem (Karabük'ten). Hiç denemiyoruz böyle şeyleri.
Real Madrid bizi kasmadan eledi geçen sene.2. maçtaki başarımız da konsantrasyon eksikliğindendi Real Madrid´in biraz kabul edelim.Bu maçlar bizi çok kandırıyor.Real Madrid en yüksek temposuyla ve enerjisi ile oynasaydı özellikle Barnebau´da ki maç bizim için kabus olurdu.Elit takımların 3 seviye gerisindeyiz şuan.
Zor zor. Gecen sene gibi degil CL. Takimlar acayip transfer yaptilar, bizim gibi degiller.
Juventus´a bakin. Gecen sene tas gibi takimdi zaten, bu sene transfer manyagi yaptilar herkesi.
Iste hedef yükseltmek budur. "Iyi takimiz, ama devlerle mücadele etmemiz imkansiz bu kadroyla" dediler. Sonuc ortada.
Peki biz?
Onur Reis çok haklısın doğru fakat İtalya ile Türkiye'de yabancı sınırlaması ?
Yine puan kaybedilen maçtan sonra buralar felaket senaryocularına kalmış. Hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum ki2 gün de nasıl bu kadar zıt fikirleri savunabiliyorsunuz.
Yine puan kaybedilen maçtan sonra buralar felaket senaryocularına kalmış. Hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum ki2 gün de nasıl bu kadar zıt fikirleri savunabiliyorsunuz.
Bence Atletico bunlari yener, bizi de fena yapar. Avrupa´da en begendigim takimlarin basinda geliyor Atletico. Simeone Reis
Real Madrid bizi kasmadan eledi geçen sene.2. maçtaki başarımız da konsantrasyon eksikliğindendi Real Madrid´in biraz kabul edelim.Bu maçlar bizi çok kandırıyor.Real Madrid en yüksek temposuyla ve enerjisi ile oynasaydı özellikle Barnebau´da ki maç bizim için kabus olurdu.Elit takımların 3 seviye gerisindeyiz şuan.
bu ne böyle beddua gibi . Fenerlimisin yoksaReal Madrid
PSG
GALATASARAY
Napoli..
Bu sene zor ciksin bari