Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedef buyutmek lafta kaldi. Rakipler kim olursa olsun gruptan cikmak başaridir otesi hayal.

Tapatalk ile gönderildi.

Bence de gruptan cikmak büyük basari olur bu sezon. Futbol olarak hic birsey oynamiyoruz. Oturmus bir sistemimiz yok. Sampiyonlar Ligindeki gelecek grup nasil olur o da bir büyük soru isareti. Sampiyonlar ligine katilan bütün takimlar ( kendimize rakip olarak gördüklerimiz) güclendi ve zaaflarini kapatmaya calistilar. Biz ise hala nelerle ugrasiyoruz. Bence bu sene gecen seneki gibi bir grubu mumla arariz.

biraz gercekci düsünülim.. bizim baskan is adami . sirket borunu seneye mayis ayina kadar 160 milyon euroya kadar indirmek istiyor. yani

60-70 milyon euro ödecek.

sermaye artimina 40 milyon nakit para gerekiyor bu sene sonuna kadar.

ee yaptimi 100 milyon euro..

ne transferi ?! sneijder ve drogba aldi tepe tepe kunlanin dedi isde. 300 milyon dollar aldi taraftardan sadece stad gelilrinden 20 milyon ile kandirdi borc kapatacagim diye.

fatih hocaya da güveniyor tabiki. evde hesap simdiye kadar uydu ama bu sene ciddi ciddi eksikler var bence takimda. neyse...

Ekonomi de önemli tabiki, ama ben Baskanin vizyonuna inaniyorum. Sportif basari odakli bir düsüncesi var.

Basariyla ekonominin güclenecegine inanan bir Baskan Ünal Aysal. Aciklamalari hep o yöndeydi.

Mesela cok begendigim bir lafi var Baskanin:

"Borclar 3 futbolcu satmakla, 3 ucuz futbolcu almakla kapanmaz. Sportif basari, sürekli basari, marketing, sponsor ile kapanir"

Artik hamle yapmali Baskan. 1 kanat, 1 sol bek. Baska birsey istemiyor taraftar zaten.

Chedjou, kanat, sol bek. Cok mu abartili bu beklentiler?

maçtan önce "hissediyorum çok rahat alacağız" diyen adamlar maçtan sonra "böyle bi yere varamayız, sneijder takımı harcıyor resmen" diyorlar :)

Hocam bu sene rahat maç almayı unutun... Rahat alacak olsak Antep maçını rahat alırdık.. Geçen yıl 2-3 maç geliyor aklıma rahat aldığımız gerisi hep zorlu oldu ..Maalesef takımımız skorun üstüne yatmayı bilmiyor ve ısrarla bunu yapmaya çalışıyor..Biz 1-0'ı yakaladıkmı 2-0 ,3-0'ın peşine gitmek zorundayız tıpkı geçen yıl KAyseriye yaptığımız gibi ..

Ekonomi de önemli tabiki, ama ben Baskanin vizyonuna inaniyorum. Sportif basari odakli bir düsüncesi var.

Basariyla ekonominin güclenecegine inanan bir Baskan Ünal Aysal. Aciklamalari hep o yöndeydi.

"Borclar 3 futbolcu satmakla, 3 ucuz futbolcu almakla kapanmaz. Sportif basari, sürekli basari, marketing, sponsor ile kapanir"

Artik hamle yapmali Baskan. 1 kanat, 1 sol bek. Baska birsey istemiyor taraftar zaten.

Galatasaray olarak dogal sinirlarimiza ulastik bence o bahsettigin gelir kalemlerinde

yani 20 milyon euro bastirip bir adam alsan o parayi cikaramazsin , cunku Arena zaten full , formayi alan zaten aliyor ( Drogba ,Sneijder var daha ne olsun )

CL'de falan da gene en fazla ceyrek oynarsin

Beyler Chedjou yu nasıl buldunuz . Dün gece biraz daha alışmış gibiydi . Ama ilk müdahaleleri bana cok riskli geliyor . Yüreğim ağzımda mac izledim bir de yanında Gökhan Zan oldumu

Bari en kötü Riera kalsin, Hakan - Riera idare edelim, ama kanatlari ucuralim.

Yani Galatasaray´in transfere 30 Milyon Euro harcayacak gücü var. Olmali. Her sene harciyoruz zaten. Bu sene mi harcamayacagiz?

Chedjou´yu aldin. 6 Milyon gitti. Valla ben saga sola Arda ve Erkan´i alirim, yabancinin cani cehenneme derim, dagitirim ortaligi.

napoli veya sociedad cikarsa goruruz fos u

Hocam bu sene rahat maç almayı unutun... Rahat alacak olsak Antep maçını rahat alırdık.. Geçen yıl 2-3 maç geliyor aklıma rahat aldığımız gerisi hep zorlu oldu ..Maalesef takımımız skorun üstüne yatmayı bilmiyor ve ısrarla bunu yapmaya çalışıyor..Biz 1-0'ı yakaladıkmı 2-0 ,3-0'ın peşine gitmek zorundayız tıpkı geçen yıl KAyseriye yaptığımız gibi ..

Aynen öyle. Birde kenarda oyunu değiştirebilecek yüksek kapasitede oyuncumuz yok. 11'den birine bişey olduğu zaman en azından oyundan çıksa bile çok fazla etkileniyoruz.

Arda bence bu saatten sonra hayatta gelmez , Erkanla beraber bir kanat daha alinsin ve transfer noktalansin

kurdugu kadro baskanin simdiki visyonu icin yeterli zaten. oda lig sampionlugudur. bu sampionluk hem taraftari cekiyor hemde sampionlar ligine katila biliyorsun. böylelikce hem stad doluyor -hem devamlilik konusunda sözünde dura biliyor sampionlar ligi konusunda hemde borcu siliyor fazla harcama yapmadan.

visyonu gercekden de sampionlar ligi sampionlugu olsaydi en basindan alper potuk u sonrada ardayi düsünmeden alirdi ve almaliydi. sonrada riera ve elmander gibi gereksiz oyunculari dehral elinden cikartirdi 3-5 kurusa bakmadan ve yerlerine nani-bruma-farfan gibi oyuncular alirdi.

demek istedigim baskanin her dedigi lafa inanmamak lazim. baskan cok akili is adami ama af etsinde bizde beynimizi ekmek peynir ile beslemedik.

ha sunuda ama söylemem gerekiyor. ben bu hamleleri kesinlikle dogru buluyorum. tek dogru bulmadigim nokta ise taraftari kandirmasidir ki buda marketing stratesidir. cikip annamizda lig yeterli diyecek hali yok adamin.

belki 5-7 sene sonra avrupa visyonu ciddi anlamda gerceklesir yada takim kimyasi 2000 yilinda gibi yaklariz ki buda cok zor ya. 100 yilda bir olur o.

Olaya bak Ntvsporda Kaptan Bulent e Drogba nin tepkisi soruluyor. O da normal , oyundan çıkarken böyle olur diyor . Madem öyle kaptan aynı sebepten niye Musimovic in basını yedin ?

1. torba

Arsenal* 113.592

FC Porto 104.833

Benfica 102.833 bunlardan biri gelsin.

2. torba

Paris Saint-Germain 71.800

Juventus 70.829

AC Milan* 93.829

hariç hepsi olur.

4. TORBA

Napoli 46.829

Real Sociedad* 17.605

hariç hepsi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt