Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.536
- 1.328
4.torbadan Napoli gelmediği sürece en zorlu bir grupta bile en kötü 3.olup Uefaya gideriz
Ve UEFA'yı alıp geliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4.torbadan Napoli gelmediği sürece en zorlu bir grupta bile en kötü 3.olup Uefaya gideriz
Ve UEFA'yı alıp geliriz.
Hedef buyutmek lafta kaldi. Rakipler kim olursa olsun gruptan cikmak başaridir otesi hayal.
Tapatalk ile gönderildi.
Aslında iyi de olurŞu kupayı tekrar getirsek fena olmaz.
biraz gercekci düsünülim.. bizim baskan is adami . sirket borunu seneye mayis ayina kadar 160 milyon euroya kadar indirmek istiyor. yani
60-70 milyon euro ödecek.
sermaye artimina 40 milyon nakit para gerekiyor bu sene sonuna kadar.
ee yaptimi 100 milyon euro..
ne transferi ?! sneijder ve drogba aldi tepe tepe kunlanin dedi isde. 300 milyon dollar aldi taraftardan sadece stad gelilrinden 20 milyon ile kandirdi borc kapatacagim diye.
fatih hocaya da güveniyor tabiki. evde hesap simdiye kadar uydu ama bu sene ciddi ciddi eksikler var bence takimda. neyse...
maçtan önce "hissediyorum çok rahat alacağız" diyen adamlar maçtan sonra "böyle bi yere varamayız, sneijder takımı harcıyor resmen" diyorlar![]()
ŞL'de Çeyrek Final'i tercih ederim , UEFA Kupası'na ben şahsen.
Galatasaray olarak dogal sinirlarimiza ulastik bence o bahsettigin gelir kalemlerindeEkonomi de önemli tabiki, ama ben Baskanin vizyonuna inaniyorum. Sportif basari odakli bir düsüncesi var.
Basariyla ekonominin güclenecegine inanan bir Baskan Ünal Aysal. Aciklamalari hep o yöndeydi.
Mesela cok begendigim bir lafi var Baskanin:
"Borclar 3 futbolcu satmakla, 3 ucuz futbolcu almakla kapanmaz. Sportif basari, sürekli basari, marketing, sponsor ile kapanir"
Artik hamle yapmali Baskan. 1 kanat, 1 sol bek. Baska birsey istemiyor taraftar zaten.
Chedjou, kanat, sol bek. Cok mu abartili bu beklentiler?
bu ne böyle beddua gibi . Fenerlimisin yoksa
Hocam bu sene rahat maç almayı unutun... Rahat alacak olsak Antep maçını rahat alırdık.. Geçen yıl 2-3 maç geliyor aklıma rahat aldığımız gerisi hep zorlu oldu ..Maalesef takımımız skorun üstüne yatmayı bilmiyor ve ısrarla bunu yapmaya çalışıyor..Biz 1-0'ı yakaladıkmı 2-0 ,3-0'ın peşine gitmek zorundayız tıpkı geçen yıl KAyseriye yaptığımız gibi ..
Ekonomi de önemli tabiki, ama ben Baskanin vizyonuna inaniyorum. Sportif basari odakli bir düsüncesi var.
Basariyla ekonominin güclenecegine inanan bir Baskan Ünal Aysal. Aciklamalari hep o yöndeydi.
Mesela cok begendigim bir lafi var Baskanin:
"Borclar 3 futbolcu satmakla, 3 ucuz futbolcu almakla kapanmaz. Sportif basari, sürekli basari, marketing, sponsor ile kapanir"
Artik hamle yapmali Baskan. 1 kanat, 1 sol bek. Baska birsey istemiyor taraftar zaten.
Chedjou, kanat, sol bek. Cok mu abartili bu beklentiler?
Olaya bak Ntvsporda Kaptan Bulent e Drogba nin tepkisi soruluyor. O da normal , oyundan çıkarken böyle olur diyor . Madem öyle kaptan aynı sebepten niye Musimovic in basını yedin ?
İnşallah 1.Torbadan Benfica gelir . 2.torbadan Shalke 4.Torbadan Kopenhag