Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bilmiyorum. Mevcut sistem hosuma gitmiyor cünkü oyunculara göre mecburi bir sistem bu.

Gecen sene devre arasinda yaptigimiz transferlerden dolayi, iyi oyuncularin hepsini birlikte oynatma isteginden dolayi.

Ama bu sistem ne zorlu lig deplasmanlarinda ise yarar, ne de CL maclarinda. Kanatsiz büyük takim olmaz.

Birakin tek kanadi, iki kanatta da oyuncumuz yok. Büyük sorun acikcasi. Modern futbolda yeri yok.

Arda'nın ederi min. 18-20 bence şu anda. Arda 2008 Avrupa Şampiyonası gibi bir milli takım başarısı da yakalasa 25'den aşağı alamazsın.

ilk sezon ki gibi değildi. ilk sezon bir şeyleri göstermeye çalışıyordu. (Burada mutluyum) gibisinden.

Valla bilemiyorum. Hani bende gelmesini cok istiyorum, ama transfer sezonu ha kapandi ha kapanacak. Atletico bu saat'ten sonra Arda istese bile vermez. Satin alma opsiyonu var galiba ... basarsin 24m'u Atletico bir sey yapamaz, ve is Arda'nin kararina göre baglanir.

Gelse gercekten bizim icin cok iyi olacak ... ama olasi versem 20%'yi gecmez.

Valla bilemiyorum. Hani bende gelmesini cok istiyorum, ama transfer sezonu ha kapandi ha kapanacak. Atletico bu saat'ten sonra Arda istese bile vermez. Satin alma opsiyonu var galiba ... basarsin 24m'u Atletico bir sey yapamaz, ve is Arda'nin kararina göre baglanir.

Gelse gercekten bizim icin cok iyi olacak ... ama olasi versem 20%'yi gecmez.

Acaba ömrüm bir oyuncuya 15-20 Milyon Euro verip aldığımız günleri görmeye yetecek mi. Çok merak ediyorum :D

Acaba ömrüm bir oyuncuya 15-20 Milyon Euro verip aldığımız günleri görmeye yetecek mi. Çok merak ediyorum :D

Haha, bende cok düsünmüsümdür bunu :D O zaman kücüktüm, ama Jardel icin büyük paralar vermisiz ... dogru mu bilmiyorum ama. Fakat böyle rakamlar ödeyebilmek icin daha cok gelir elde etmeliyiz. (Forma satislari, bilet satislari, SL'de istikrar, Lig'de istikrar ... bununla beraber gelecek olan daha iyi sponsörlör, vesaire.) Yakin zamanda böyle rakamlar ödeyecegimizi sanmiyorum. Daha 2 sene önceden yerlerde sürünüyorduk nerdeyse.

ya bizim Galatasaray is adamlar derneklerdeki adamlariz ne ise yarar ?! toplasinlar aralarindan ardanin parasini isde ne var ki. bu koca camiada 48 is adami 500 bin euro verse ardayi direk aliriz.

Pilav yemeklerinde ve baskani davnet edip tv lerde demec vermesini iyi biliyorlar ..

ya bizim Galatasaray is adamlar derneklerdeki adamlariz ne ise yarar ?! toplasinlar aralarindan ardanin parasini isde ne var ki. bu koca camiada 48 is adami 500 bin euro verse ardayi direk aliriz.

Pilav yemeklerinde ve baskani davnet edip tv lerde demec vermesini iyi biliyorlar ..

Valla bu prensip ayaklari beni de deli ediyor. Fenerbahce kac senedir 10 Milyonluk adamlari is adamlariyla aldi.

Su prensibi en azindan Arda icin bozsak ne olur? 10 Milyon bizden ciksa, digerlerini de is adamlari karsilasa ne olur? Baskan dahil.

Onu bunu bilmem, ben azindan 1 yildiz kanat oyuncusu beklerim valla. Olmazsa olmaz. Asla. Arda, Di Maria beni ilgilendirmez. Birini alsinlar

Klup hiç kazanmadığı kadar para kazandı ulan bi tane sol beke kanata 15-20 veremiyorsak nasıl avrupa şampiyonu olucaz hayal hayalllll

Valla bu prensip ayaklari beni de deli ediyor. Fenerbahce kac senedir 10 Milyonluk adamlari is adamlariyla aldi.

Su prensibi en azindan Arda icin bozsak ne olur? 10 Milyon bizden ciksa, digerlerini de is adamlari karsilasa ne olur? Baskan dahil.

Onu bunu bilmem, ben azindan 1 yildiz kanat oyuncusu beklerim valla. Olmazsa olmaz. Asla. Arda, Di Maria beni ilgilendirmez. Birini alsinlar

Şu 2012 kriterleride fenere niye işlemez anlamıyorum. Herifler boyna iş adamlarına futbolcu aldırıp duruyorlar. Kılıfına nasıl uyduruyorlar ki. Hiç ceza filan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt