Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de Lig Paketi çıkardık üstüne kombine yetmezmiş gibi, eminim onlar da satılıyordur.

Sadece yabancı sınırı yüzünden elimiz kolumuz bağlı değil, yerli oyunculara bonservis de vermek istemiyoruz. Bahanemiz de hazırdır, Sercan ve Yiğit transferleri.

Gıcık eden bu taraftarı.

takımın şu an yaş ortalaması 28.8 seneye 5+0+3 kuralı gelecek tamam en iyi kadro bizde bu sene gene belki şu kadroyla şampiyon oluruz ama ş.liginde gruptan çıkmak şu an çok zor her transfer tutacak diye bişey yok son 5 yılda fener bizim 2 katı transfer yaptı tutmayanları bırak kaç tanesi iş yapıyo şu an bizim de bırakın 1-2 tane transfer defosu olsun yazık oluyo vallahi şu Sneijder'e adamın en iyi olduğu dönemde biz yanında Hamit'le oynatıyoruz

Çakar, canlı yayında A milli takım ve Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'i 'karton imparator' olarak nitelendirdi.

bu herif kendini ne zanediyor yahu . ilaki gelin bidaha vurun beni haykiriyor herif.

Kendini bi b.ktan sanıyo gitsin önce Ersun'u eleştirsin azizi eleştirsin şu ülkede en son eleştirilecek adam İMPARATOR'dur.

Arda'yı alsaydık çok rahatlardık Sneijder ve Drogba'yla coşardı ve takıma inanılmaz bir katkı verirdi affedersiniz ama şimdi n.h alırız

G.tleri sıkıştığında imparatorun bir tarafını yalayıp yardım dilerler ama tüpçü gibi.

Amac taraftari Terim´den sogutmak. Öyle bir ortam yaratiliyor ki, 2-3 mac kaybetsek, taraftar Terim´e küfür etmeye baslayacak.

Dün puan kaybettik, tesekkürler Fatih Terim, sen milli takimla ilgilen diye yorumlar vardi. Amac bu zaten.

Bu haberlere karsi durmamiz gerekiyor, destek olmamiz gerekiyor hocaya. Yine söylüyorum, amac taraftari Terim´den sogutmak.

bu hafta içi trasnfer yaptık yaptık yapmadık dahada anlamı yok zaten 31 ağustosda uefa ya listeler veriliyor lig kimin umurunda transfer yapmaya gerek yok lig için.

Amac taraftari Terim´den sogutmak. Öyle bir ortam yaratiliyor ki, 2-3 mac kaybetsek, taraftar Terim´e küfür etmeye baslayacak.

Dün puan kaybettik, tesekkürler Fatih Terim, sen milli takimla ilgilen diye yorumlar vardi. Amac bu zaten.

Bu haberlere karsi durmamiz gerekiyor, destek olmamiz gerekiyor hocaya. Yine söylüyorum, amac taraftari Terim´den sogutmak.

katilmamak elde degil maalesef. bu konuda hakinda yorum yapmisdim bu sabah burda. ergen taraftarimiz hemen bunlarin oyununa uyup salamaya baslamis hocaya.

bukadar kolay azizin askerlerine yem etmeyin hocayi yahu. daha da kenetlenmek daha cok sarilmak gereki hocaya simdi.

Bu amaca onay verende terimin bizzat kendisidir, cok iyi biliyordu bunun böyle olacağını

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

katilmamak elde degil maalesef. bu konuda hakinda yorum yapmisdim bu sabah burda. ergen taraftarimiz hemen bunlarin oyununa uyup salamaya baslamis hocaya.

bukadar kolay azizin askerlerine yem etmeyin hocayi yahu. daha da kenetlenmek daha cok sarilmak gereki hocaya simdi.

Medyaya uyup "Sen git sinema kapat, defol git Arda Turan" diyen de bu taraftardi.

Medyaya küfür ediyorlar, ama 1 hafta sonra onlarin agziyla saldirmaya basliyorlar. Cok etkileniyorlar.

Terim´e de aynisi olmaz umarim. Öyle bir ortam yaratmaya calisiyorlar ki, Terim basarili olmak zorunda resmen.

Olmadigi anda bu taraftarin ciddi tepki vermesi hic sasirtici olmaz bana göre. Yaparlar.

Biraz da transfersizlikten sabır düzeyi düşük takıma karşı.

1-2 tane heyecan verici transfer gelseydi, onlarla ilgilenirdik; onlara bakardık biraz. Takımın kötü futbolu daha az göze batardı.

Medyaya uyup "Sen git sinema kapat, defol git Arda Turan" diyen de bu taraftardi.

Medyaya küfür ediyorlar, ama 1 hafta sonra onlarin agziyla saldirmaya basliyorlar. Cok etkileniyorlar.

Terim´e de aynisi olmaz umarim. Öyle bir ortam yaratmaya calisiyorlar ki, Terim basarili olmak zorunda resmen.

Olmadigi anda bu taraftarin ciddi tepki vermesi hic sasirtici olmaz bana göre. Yaparlar.

evet haklisin... ardaya küfür edenler bile vardi hava limaninda karsilayip. medjanin ne kadar etkisi olsa ve bu taraftarin zeka konusundan kaynaklansada birazda iyi veya kötü gün taraftari bunlar.

biriside yazmis hoca bilmiyordu. yahu biliyorsa ne yazar bilmiyorsa ne yazar. konunun icinde basbakan varsa ve mesele milli takim ise hocayanin kararina saygi göstermek gerekir yanlis veya dogru hic önemi yok bence.

Milli duygularini unutmus ülkemizde hoca yanlis yapti demek cok kolay tabiki. neyse uzatmanin anlami yok.

Selamın Aleyküm Dostlar ...:triumphant:

Bir sürpriz olur da, Riera nın takasa veya tek olarak satılarak bir yer daha açılması gerçekleşirse; her zaman yazdığım ve olmasını çok istediğim joker ikili Di Maria + kolarov hayal değil.

Nasıl bir jokermiş bunlar, bi bakalım :

KOLAROV/DI MARIA............DI MARIA.........................DI MARIA .......=> Kale Sahası

KOLAROV/DI MARIA....KOLAROV/DI MARIA.....KOLAROV/DI MARIA ......=> Ofansif Orta saha

KOLAROV/DI MARIA....KOLAROV/DI MARIA...................DI MARIA
......=> Defansif Orta Saha

KOLAROV/
DI MARIA.....KOL/DI MAR.......DI MARIA...........DI MARIA ......=> Defans

......................................M U S L E R A

XXXXX = Orijin Mevkisi veya çok etkili olduğu bölgeler...

XXXXX = Fırsat bulduğunda etkili olduğu mevkiler...

XXXXX = Gerekirse rahatlıkla oynayabileceği mevkiler....

XXXXX = Mevkisi olmamasına rağmen, TD isterse hatasız veya çok az hata payı ile yapabileceği mevkiler....

Şükür di maria'yı muslera yerine yazmamışsın.

Biraz da transfersizlikten sabır düzeyi düşük takıma karşı.

1-2 tane heyecan verici transfer gelseydi, onlarla ilgilenirdik; onlara bakardık biraz. Takımın kötü futbolu daha az göze batardı.

Ya dün ilk yari gayet iyiydik bence. Kora kor mücadele ettik, pozisyon da bulduk, savastik.

Bursaspor doping almis gibi deli danalar gibi kostu ya inanilir gibi degil. Nedense sadece bize karsi böyleler zaten.

Bu baskiya, sertlige gayet iyi cevap verdik diye düsünüyorum. Ama Drogba ve Selcuk´u cikarttilar, takim yamuldu.

Kim cikarttiysa selamlarimi iletiyorum. Lisansini yirtsin.

Ya dün ilk yari gayet iyiydik bence. Kora kor mücadele ettik, pozisyon da bulduk, savastik.

Bursaspor doping almis gibi deli danalar gibi kostu ya inanilir gibi degil. Nedense sadece bize karsi böyleler zaten.

Bu baskiya, sertlige gayet iyi cevap verdik diye düsünüyorum. Ama Drogba ve Selcuk´u cikarttilar, takim yamuldu.

drogbayi bende anlamadim ama selcukun hafif sakatligi vardi hafta basinda. bilmiyorum. terim hocani talimati ise o zaman geldiginden beri belki ilk defa bu kadar kötü degisklikler yapmis oldu.

Bursa'nın aşırı istekli olmasından da kaynaklı ilginç bir oyun vardı.

İki takımda belli dönemlerde net üstünlük kuramadı, topu alan kaleye gidiyor. Bir panik havası vardı.

Herkes ne yaptığını bilerek,belli bir oyun yoktu.

Transferin bitmesine 1-2 hafta kalmış Atletico kısa sürede boşluğunu dolduramayacağı için satmak istemez Arda'yı.Çok geç kaldık maalesef

terimelit01.jpg

Elit Teknik Direktörler Forumu

elitlikle alakası yok.şampiyonlar ligine kalan takımların hocaları toplanıyor büyütmeyelim o kadar.

Bursa'nın aşırı istekli olmasından da kaynaklı ilginç bir oyun vardı.

İki takımda belli dönemlerde net üstünlük kuramadı, topu alan kaleye gidiyor. Bir panik havası vardı.

Herkes ne yaptığını bilerek,belli bir oyun yoktu.

Eskiden bu tip maclarda cok eziliyorduk, sertlige cevap veremiyorduk. Dün ben bu reaksiyonu gördüm takimda. Hosuma gitti.

Öyle inanilmaz pozisyonlar da vermedik yani Bursa´ya. Hersey iyi gidiyordu aslinda, heyecan olmasina ragmen.

Yani öyle degisiklikler yaptik ki, Ferrari´den Tofas´a dönüs yaptik. Buyrun gelin, evire cevire dagitin bizi dedik.

Drogba tek basina Bursa defansini kendi yari sahalarina hapsetmisti. Cikamiyorlardi bile.

Selcuk´un en formsuz hali bile cikmaz oyundan, cünkü o da topsuz oyunu cok iyi oynayanlardan. Defansif katkisi muazzam.

Kim yapti bu degisiklikleri bilmiyorum ama, sacmaligin daniskasiydi. Bi kere güvenin kayboluyor. Bu olmamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt